Immersion in Innovation

Full-time MBA er designet til at inspirere din vision af fremtiden og give dig viden om at flytte gode ideer til markedet. Fuldtids MBA-studerende er kloge, samarbejdsvillige, lidenskabelige om innovationsvirksomhed, interesseret i videnskab og teknologi - og klar til at starte de næste faser af deres karriere.

Karriere-fokuserede

Vi fokuserer på din karriere fra dag ét.

Opgaven af ​​Rady Graduate Career Connections er at hjælpe Master of Business Administration fagfolk i udvikling, evaluering og gennemførelse karriere beslutninger.

Til aktiv tjeneste og veteraner

Militært personale og veteraner kan lære mere om særlige programmer og muligheder, som Rady School har at tilbyde. Lær hvorfor Rady School er San Diego's bedste militære MBA-mulighed.

Hvis du er klar til at ansøge om dette program, kan du gøre dette her.

Curriculum

Rady Full-Time MBA læseplanen hjælper eleverne med at udvikle den grundlæggende viden, der er nødvendig for succes i et innovationsdrevet globalt miljø. UC San Diego's Rady School MBA studerende arbejder sammen for at forbedre lederskab færdigheder og fremme innovation og iværksætter tænkning.

Lab til Market

Påkrævet af alle Rady School MBA studerende, den iværksættere Capstone Lab til Market kursus rækkefølgen sætter dit centrale læseplan og valgfag til at arbejde. I denne unikke action-learning-baserede kursusrækkefølelse udforsker du et projekt af betydning for dig ved at lære at vurdere, hvilke innovationer der er værd at forfølge, samtidig med at disse koncepter lykkes på markedet.

Lab to Market tager dig ud af de mere strukturerede akademiske rammer i kerneplanen sætter dig i et virkeligt miljø, evaluerer og forfølger potentielle forretningsmuligheder i samarbejde med et hold af klassekammerater.

California Institute for Innovation and Development (CIID)

CIID huser flere business acceleratorer, herunder StartR og mystartupXX. Alle disse programmer kombineret med de mange andre unikke læringsmuligheder i Rady School giver eleverne mulighed for at udforske de mange sider af innovation og iværksætteri.

stipendier

Rady yder meritbaseret fællesskabsstøtte til ekstraordinære individer. Alle indenlandske og internationale optagede studerende inviteres til at ansøge om et Rady-fællesskab ved at downloade stipendieansøgningen fra MBA-ansøgningssystemet.

Gennem generøsiteten af ​​vores tilhængere og donorer tildeler Rady School også privatfinansierede stipendier. Disse stipendier har specifikke kriterier, der vurderes gennem ansøgningsprocessen, herunder stipendier til støtte for studerende:

  • med baggrund i biovidenskaberne
  • der har påvist betydelige resultater i lyset af økonomiske eller personlige barrierer
  • Hvem vil være bidragsydere og ledere i San Diego's innovationsdrevne økonomi

Valgfrie essays i ansøgningen giver ansøgerne mulighed for at give yderligere oplysninger, som kan være nyttige for stipendieudvalget.

Militære stipendier

Selvom mange af vores militære studerende modtager hjælp gennem militære ydelsesprogrammer, forbeholder Rady School en begrænset mængde midler til at hjælpe vores militære kandidater.

Hvis du er klar til at ansøge om dette program, kan du gøre dette her.

Program undervist i:
Engelsk
Rady School of Management

Se 1 flere kurser fra Rady School of Management »

Senest opdateret August 26, 2018
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
21 - 30 måneder
Fuldtid
Price
48,961 USD
for Californiens indbyggere og $ 55.546 for ikke-residenter.
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date

Why Come to the Rady School for an MBA?