Heltids MBA

Først og fremmest i Storbritannien og 18. i verden af ​​The Economist * skaber Warwick Full-time MBA iværksættere, kreative og effektive ledere
Vores fuldtids MBA er den katalysator, du har brug for til at omdanne din karriere. Uanset om du vil ændre jobfunktion, sektor, placering eller blot øge dit indtjeningspotentiale, giver vi dig selvtillid og evner til at nå dit potentiale.

12 efterdybende måneder
Vores 12-måneders program er intens, hurtigt og fængslende. Med international rejse, ubegrænset coaching, dybtgående arbejde med førende virksomheder og en peer-gruppe fra en række forskellige industrisektorer og kulturer, vil du vokse både personligt og akademisk. Udover foredrag, seminarer, gruppearbejder, casestudier og projekter får du mulighed for at deltage i en af ​​de mest innovative læringserfaringer.

Konstant innovation
Som en stolt del af University of Warwick har vi et langvarigt ry for innovation. Vores ønske om at gøre tingene anderledes ligger i vores fundament, forskning og vores undervisningsmetoder. Dette fremgår af vores forskning inden for områder som Big Data og Behavioral Science, som ledelsen er indlejret i, snarere end tilføjet til Warwick Full-time MBA og i vores undervisning, der bruger scenarier og elementer til at handle for at opdage nye tilgange til de største forretningsmæssige problemer.

Udfordrende forretningsindsigt med real-world applikation
Iværksætteri i ånd og praksis, vi bryder ny grund med vores forskning. Vi udfordrer os hele tiden til at tage undervisning og læring ud over klasseværelset ved at inddrage førende eksperter som praktikere og besøgslærere. Vores viden om ægtefælle, der er gift med vores tværfaglige globale forskning, giver os mulighed for at opbygge værdifulde forbindelser med internationale organisationer som Jaguar Land Rover, Amazon og Deloitte.

Bemærk venligst at tilgængeligheds- og leveringsmetoderne kan variere.

For up-to-date kursusoplysninger og studieafgifter, besøg venligst www. WBS .ac.uk.

* Economist / WhichMBA? 2018 global ranking af fuldtids MBA kurser

Program undervist i:
Engelsk

Se 2 flere kurser fra Warwick Business School »

Senest opdateret December 8, 2018
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019