Heltids MBA

Generelt

Program beskrivelse

Det ene år Trinity MBA er mere end et studieprogram - det er en spiludveksler. Uanset om du vil hurtigt spore din nuværende karrierebane eller dreje i en helt ny retning, opstiller Trinity MBA en læringsrejse, der hjælper studerende med at nå deres potentiale. Det eneårige program er et intensivt og givende studieår.

Vores tre centrale ekspertiseområder er:

 • Live-action-læring
 • Ledelse
 • International Focus

Vores globale samfund af studerende lærer avancerede ledelsesteknikker i virkeligheden fra både førende forskere og højtydende forretningsførere. Vores globale rækkevidde er tydelig i klasseværelset; vores studerende er utroligt forskellige, og vores undervisningsteam matcher det niveau af mangfoldighed.

Akkreditering

Trinity Business School er anerkendt af følgende prestigefyldte internationale akkrediteringsorganer: Association of MBAs (AMBA) og EQUIS (Det europæiske kvalitetsforbedringssystem). Dette placerer os blandt de bedste 1% af handelshøjskoler over hele verden.

 • Live-action-læring

Trinity MBA bryder væk fra den traditionelle tilgang. Vi fokuserer på Live Action Learning - at få dig ind i virkelige virksomheder med reelle problemer. Når du tager dig uden for din komfortzone, vil du bygge videre på det, du har lært i klasseværelset, og anvende det på forretningsproblemer i den virkelige verden.

Du vil gennemføre tre firmaprojekter på tværs af en række brancher i hele programmet; hver håndtering af specifikke strategiske forretningsforhold. Arbejder du i grupper, vil du udføre problemanalyse, oprette en strategi og levere løsninger direkte til de vigtigste interessenter i hver virksomhed. På hvert trin får du støtte af en tutor, individuel coaching og teamcoaching og forskellige færdighedsworkshops.

 • Ledelsesudvikling

Lederskab og professionel udvikling er integreret i Trinity MBA. Individuel coaching og teamcoaching, workshops og branche-gæsteforelæsninger kører kontinuerligt gennem hele programmet. Tre forskellige ledelsesindlæringsmoduler giver værktøjerne til at udvikle din personlige ledelsesstil, selvbevidsthed og viden. Trinity MBA starter med en unik induktionsuge i County Mayo, Irland. En helt opslukende, rustik og offline oplevelse, du begynder din rejse til Leadership og Professional Development og smed bånd med dine klassekammerater.

 • International Focus

Vores MBA-studerende og fakultet er et meget internationalt og mangfoldigt samfund. Dine klassekammerater har en track record af succes og kommer fra alle hjørner af verden. Vi integrerer et globalt fokus i alt det, vi gør, fra de moduler, vi leverer til de tilgængelige globale oplevelser. Der er tre ugers lange internationale valgmuligheder i Sydafrika, Brasilien og Belgien, der bringer læring i klassen til live.

Beliggenhed

Trinity Business School sidder i hjertet af Trinity College Dublin, Irlands ældste og mest prestigefyldte universitet, i centrum af Dublin; et levende knudepunkt for global forretning. Vores nye moderne bygning er hjemsted for faciliteter i verdensklasse og et internationalt fakultet med fokus på vores kerneværdier for moderne ledelse, bæredygtighed og etisk ledelse.

Nøglestatistik

 • 48% stigning i grundløn efter MBA
 • 2,5 års afkast af investeringen
 • 48% af kandidaterne skiftede beskæftigelsesland
 • 88% beskæftigede 3 måneder efter eksamen

Ansøgningsprocessen

Vi tager en holistisk tilgang til vurdering af ansøgninger. Sammen med din erhvervserfaring og akademiske legitimationsoplysninger, ønsker vi at lære mere om dig og dine mål gennem ansøgningsprocessen.

Adgangskrav

 • Bachelorgrad eller tilsvarende
 • Minimum 3 års erhvervserfaring eller ledelsesmæssig erfaring
 • Foretrukket minimum GMAT-score på 550 eller tilsvarende GRE-score *
 • Bevis på engelsk, hvis engelsk ikke er dit modersmål

129157_business-792113_960_720.jpgkaboompics / Pixabay

Hvordan man ansøger:

Udfyld online-ansøgningsskemaet online , vedhæft din understøttende dokumentation (CV, udskrifter, GMAT) og besvar tre essayspørgsmål.

Stipendium

Selvfinansierende kandidater rådes til at ansøge om et stipend ved at downloade formularen fra sektionen Gebyrer og stipendier på Trinity MBA-webstedet og uploade den udfyldte formular til din online ansøgningsformular. tcd.ie/business/mba

Kontakt os for yderligere oplysninger eller send os dit CV for at gennemgå forudgående ansøgning.

e-mail: TheTrinityMBA@tcd.iePhone: 353-1-896-4867

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Our graduates benefit from having earned a cutting edge business degree from a university that is both well-known and highly ranked across the world. Trinity is ranked 1st in Ireland and among the top ... Læs mere

Our graduates benefit from having earned a cutting edge business degree from a university that is both well-known and highly ranked across the world. Trinity is ranked 1st in Ireland and among the top global universities. Minimer