Globale MBA (global forretning og forvaltning studier)

Doshisha Business School

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Globale MBA (global forretning og forvaltning studier)

Doshisha Business School

Global forretning i det 21. århundrede ikke længere kan stole på simple beregninger af overskud og dele præstation som den primære målestok for succes. Med fokus på bæredygtighed, Doshisha globale MBA guider eleverne til at udforske og spørge ud over de fastlagte grænser, som etablerede teorier og praksis af den globale forretning og forvaltning at se ud over "business as usual". Efterhånden som de vokser i globale-minded ledere, vil de studerende ikke kun dække bredden af ​​standard MBA kernefag, men også udvikle dybere indsigter fra programmets tre fokusområder, og skærpe deres analytiske dygtighed gennem vores program forskning afhandling komponent.

Global Økonomi og Ledelse Studies (Global MBA) program

På toppen af ​​et solidt fundament i kerneforretningen fag, kan du designe et program til at matche dine interesser ved at vælge fra en fuld menu af kurser og program muligheder, herunder vores tre særlige fokusområder Bæredygtighed og grøn virksomhed, kultur og kreativitet, og Forretning i Asien. Du vil også opbygge stærke lederskab og kommunikationsevner, og skærpe din evne til at tænke, forskning, og skrive analytisk og strategisk kvaliteter, at arbejdsgiverne kigge efter i en MBA. En anden unikke program funktion er mulighed for at studere japansk, tage nogle klasser i vores japanske MBA-program, og interagere med en række virksomheder baseret i Kyoto og Kansai-regionen.

Vores mål er at forberede fremtidens erhvervsledere, der er villige og i stand til at reagere effektivt på de nye behov i de stadig mere forskelligartede grupper af mennesker, der deltager i den globale økonomi. Den Doshisha Global MBA-program tilbyder en unik oplevelses MBA til studerende er villige til at arbejde i partnerskab med professorer og lokale og multinationale erhvervsledere når udforske - og udfordrende - traditioner og tendenser i den globale forretning og forvaltning.

Siden starten, en slående træk ved Doshisha Global MBA-program er den mangfoldighed af mennesker, der gør vores program specielt. De studerende, vi arbejder med at komme fra en bred vifte af baggrunde; i 2016 vi accepterede studerende fra 20 forskellige lande. Vi glæder os over ansøgninger fra håbefulde og inspirerende individer uanset køn, etnicitet, religion eller nationalitet.

Berettigelse

• bacheloruddannelse eller tilsvarende fra et anerkendt universitet eller

• GMAT® eller GRE® score

• Erhvervserfaring (mindst 2 års fuldtidsbeskæftigelse erfaring foretrækkes.)

• engelsk kompetence. Hvis engelsk ikke er dit modersmål, vil du have en sprogtest. Vi accepterer TOEIC® Test (TOEIC® Lytte & Reading Test), 760 eller derover, TOEFL®, 83 eller derover (internet) 560 eller derover (papir), 220 eller derover (computer), IELTS ™ på 6,0 eller derover og Cambridge Undersøgelse FCE eller derover.

For yderligere oplysninger om vores program, kan du tjekke vores hjemmeside på http://gmba.doshisha.ac.jp

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
2 år
Fuldtid
Price
Pris
1,631,000 JPY
for 2 år / Generøse stipendier til rådighed
Information
Deadline
Kontakt skolen
5 Application Rounds from December 2018 to June 2019.
Locations
Japan - Kyoto, Kyoto Prefecture
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
5 Application Rounds from December 2018 to June 2019.
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
Japan - Kyoto, Kyoto Prefecture
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
5 Application Rounds from December 2018 to June 2019.
Slutdato Kontakt skolen