Globale Executive MBA (EMBA)

HHL Leipzig Graduate School of Management

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Globale Executive MBA (EMBA)

HHL Leipzig Graduate School of Management

Global Executive MBA

PROGRAM START

Fall (begyndelsen af ​​oktober)

Adgangskrav

Første grad i enhver disciplin
Mindst 5 års postgraduate erhvervserfaring
Meget gode engelskkundskaber
HHL / EADA online test (eller GMAT / GRE)

Ansøgningsfrister

Den 31. August - regelmæssig frist
Januar 31 - tidlig indskrivning sats med 15% rabat

 1. maj - tidlig indskrivning sats med 10% rabat
  30 Juli - for stipendium applikationer

Program Længde

21 måneder
8 boligområder uger inden 3 kalenderår
(40 dage ud af kontoret)

Studerende

15-20 elever i hver klasse, gennemsnitlig alder: 35
80% internationale studerende

Internationalt perspektiv

2 eller 3 boligområder uger på anerkendte business schools i emerging markets (Brasilien, Kina, Indien)
Over 300 partneruniversiteter

Ranking

Financial Times Executive MBA Ranking 2014:
No. 6 for karriere fremskridt på verdensplan Financial Times European Business Schools Ranking 2014:
Top 3 MBA i Tyskland Grundlægger Association for tysk Science Opstart Radar 2013: Tysklands bedste entrepreneurielle universitet

Undervisningssprog

100% engelsk

Akkreditering

AACSB, ACQUIN, AMBA

5.

Program Structure

Program-ledsager executive coaching & innovative lederuddannelse

Den globale Executive MBA i EADA og HHL forbereder dig til at arbejde i en globaliseret og stærkt konkurrencepræget erhvervsklima og vil guide dig til et niveau af viden, som er nødvendig for en vellykket fortsætte din lederudvikling proces.

Du vil få lederevner til at fremskynde din faglige og personlige udvikling, hvilket fører til en konkurrencefordel for både dig og den virksomhed, hvor du arbejder.

Programmet vil være helt på engelsk og vil fokusere på de egenskaber og ligheder i forretningspraksis i vesteuropæiske lande (især Tyskland og Spanien). Desuden vil deltagerne få indblik i økonomien og kulturen i den kinesiske, brasilianske og indiske markeder på vores Global Executive partneruniversiteter.

Den nye struktur af de 21-måneders program er velegnet til de faglige og personlige behov for internationale ledere. For at opnå den "MBA" dobbelt grad fra HHL og EADA deltagerne skal bestå alle Kernemoduler, 2 ud af 3 tilbydes Valgfagsmoduler og den endelige Speciale.

Vores program - En høj Return on Investment

EADA og HHL har udviklet deres egen praktiske, aktiv og deltagende tilgang med vægt på "learning by doing". Den metode afspejler virksomhedernes efterspørgsel efter professionelle med færdigheder som evnen til at reflektere, evnen til at handle i ansigtet af forandring, den alsidighed til at arbejde i multifunktionelle hold og tilpasningsevne til at møde udfordringerne i et globalt miljø. Vores mål er at give et højt afkast af investeringen. VI TILBYDER:

 • Dual MBA-grad fra to førende management institutioner
 • Forretning uddannelse på højeste niveau med state-of-the-art viden og en meget praktisk tilgang
 • Specialiserede kurser designet til at sammenligne forskellige lande rundt om i verden med særligt fokus på BRIK-landene (Brasilien, Kina, Indien)
 • Interkulturel og interpersonelle træning med forskellige teams
 • Støtte af dedikerede executive coaches og ledertræning i løbet af programmet
 • Kontakt med anerkendte business eksperter give indsigt om bedste praksis i virksomheder verden
 • Udveksling af business erfaringer med jævnaldrende og eksperter fra forskellige brancher og lande

Core moduler

Global Executive MBA-program kombinerer state-of-the-art management viden og færdigheder med en international orientering. EADA og HHL har deres egen praktiske, aktiv og deltagende tilgang med vægt på "learning by doing". De Core moduler bliver undervist på HHL (Tyskland) og Barcelona (Spanien).

 • Fundamentals i Business and Economics
 • Marketing, Logistik og innovation
 • Ledelsesevner
 • Regnskab og Finans
 • Strategi

Valgfrie moduler

Global Executive MBA-program forbereder dig til at arbejde i et stærkt konkurrencepræget, globaliseret erhvervsklima. Viden om forskellige kulturer og fremtidige marked er afgørende. Derfor pensum omfatter 3 vigtige vækstmarkeder: Brasilien, Kina og Indien. Deltagerne vil vælge 2 af de 3 valgfrie moduler. Det er også muligt at deltage i alle 3 moduler.

Speciale

Specialet er en vigtig del af den globale Executive MBA. Afhandlingen er en mulighed for deltagerne at anvende den viden, de har erhvervet i MBA til at løse virkelige forretningsmæssige problemstillinger.

Der er to typer af afhandlinger, som deltagerne kan vælge:

Business Consulting Project

Den business consulting projekt giver dig mulighed for at forske reelle organisatoriske spørgsmål med et øje til at danne konkrete anbefalinger.

Entrepreneurial Project

Den iværksætter projekt henvender sig til deltagere, der ønsker at etablere deres egen virksomhed. Projektet er en business plan for, hvordan at bringe et nyt produkt på markedet.

Executive Coaching og ledertræning

I et stærkt konkurrencepræget og volatile erhvervsklima, sandt lederskab gør forskellen mellem succes og fiasko.

Derfor har vi fokus på lederkurser, og du vil blive trænet i de vigtigste kommunikationsevner. Under det komplette program tilbyder vi deltagerne executive coaching sessioner, skabe nye indsigter i forhold til dine mål. Læs her nogle erfaringer om "Personlig Coaching".

Desuden vil vores deltagere bruger den unikke NeuroTrainingLab på EADA, teknologisk og pædagogisk innovation fremme af social kompetence.

Køreplan

Programmet køres i 21 måneder med 8 boliger uger i 5 forskellige steder. Alle centrale kurser bliver undervist på HHL og EADA mens de valgfrie moduler er finde sted på højest rangerede handelshøjskoler i Brasilien, Kina og Indien.

Klasseprofil

En virkelig varieret studerende

Hvad gør vores program virkelig entydigt er det netværk af deltagere i hver klasse med meget heterogene og meget international baggrund, Samtidig deler lignende mål på vejen til succes. Dine klassekammerater har forskellige baggrunde i form af kultur og uddannelse og bringe omfattende liv og erhvervserfaring ind i klasseværelset for at gøre programmet et internationalt og multikulturelt mødested.

Studerende i vores nuværende klasse er en fremragende, varieret og højt motiveret gruppe af studerende, der repræsenterer 11 forskellige nationaliteter (Bulgarien, Brasilien, Colombia, Tjekkiet, Tyskland, Italien, Peru, Spanien, Sydafrika, USA, Vietnam). Medlemmerne af denne forskelligartet gruppe har i gennemsnit 12 års erhvervserfaring inden for områder som IT, medicin og økonomi. Den gennemsnitlige alder for deltagerne er 37.

Medlemmerne af denne forskelligartet gruppe har i gennemsnit 10 års erhvervserfaring inden for områder som e-handel, IT, Green Technology, Marketing, Apotek, logistik, turisme, detailhandel, Konsulent, Medier og Banking.

klasse Statistik

 • Gennemsnitsalder: 37
 • Aldersgruppe: 31-52
 • Klasse størrelse: 20
 • Procentdel af kvinde: 20%
 • Gennemsnitlig erhvervserfaring: 12 år
 • Andel af internationale studerende: op til 80%
 • Antal lande repræsenteret: 11
9

International

Uden for boksen - få international erfaring

International kompetence er afgørende for en virksomhed leder. Globale partnerskaber er derfor en af ​​vores vigtigste aktiver. Inden for det program, du vil studere i fem forskellige lande (Brasilien, Kina, Tyskland, Indien og Spanien) på reputated partneruniversiteter. Du vil få omfattende internationale erfaringer og lære af dine medstuderende samt fra den internationale fakultet.

Vores Global Executive Partners

EADA Business School - Barcelona, ​​Spanien

EADA er en international business school beliggende i Barcelona. Det tilbyder programmer til Masters, MBA og Executive Education. EADA s MBA-program er rangeret blandt de 100 bedste MBA-programmer i verden af ​​The Economist og Financial Times. Derudover har EADA konsekvent været rangeret blandt de bedste fire business schools i Spanien. I 2012 Financial Times European Business School Ranking EADA nåede den 27. plads. MBA program EADA er blevet usædvanlig høj rangeret for karriereforløb (Financial Times ranking 7. verdensplan) og 20. i værdi for pengene. EADA er akkrediteret af AMBA og EQUIS.

Business School São Paulo - Brasilien

BSP blev grundlagt i 1996. I 2011 blev BSP valgt som en af ​​de bedste Latinamerika skoler henhold til Amerika Economia. Skolen blev også valgt som den første business school i Brasilien og tredje i Latinamerika, ifølge QS TOP MBA ranking i 2010.

Lingnan (University) College, Sun Yat-sen University - Guangzhou (Canton), Kina

Opstod i 1888, Lingnan (University) College er en business school placeret som en førende virksomhed og økonomi uddannelse udbyder og forskningsinstitut i det sydlige Kina. De Lingnan MBA og EMBA programmer er akkrediteret af AMBA og Lingnan (University) College er EQUIS akkrediteret. Den Forbes Magazine placeret skolens MBA-program tredje i "Most Valuable Full-time MBA programmer i Kina", og i 2009, Lingnan MBA-program rangeret 4th til den mest indflydelsesrige MBA i Kina.

Indian Institute of Management - Calcutta, Indien

Visionen for Indian Institute of Management (IIM) er at fremstå som et internationalt center of excellence i alle facetter af en lederuddannelse forankret i indisk etos og samfundsmæssige værdier. I løbet af de sidste fire årtier har IIM Calcutta blevet en af ​​Asiens fineste handelshøjskoler. I dag er det tiltrækker de bedste talenter i Indien - en smeltedigel af den akademiske verden, industri og forskning. Skolen er akkrediteret af AACSB, AMBA og EQUIS.

Vores berømte Fakultet

HHL-og EADA fakultet giver den perfekte blanding af praktiske og teoretiske metoder. Kurser bliver undervist af erfarne og anerkendte undervisere med en fremragende track record af ekspertise i deres fag.

HHL partneruniversiteter

International kompetence er afgørende for en virksomhed leder. Globale partnerskaber er derfor en af ​​HHL vigtigste aktiver. Vi serverer vores selektiv antal studerende med over 130 partneruniversiteter rundt omkring på kloden.

Karriere

Fokus på den studerende

Udover Executive Coaching af Career Service af EADA og HHL giver en meget individuelle karriere service. Du ved, hvad du vil - en givende og udfordrende karriere med potentiale for forfremmelse.

Vi ved, hvordan til at hjælpe dig med at opnå dette mål ved at bringe vigtige forretningsforbindelser og karrieremuligheder direkte til dig.

Individuel Career Strategi

 • Individuel rådgivning Sessions
 • Karriere Potentiel Analyse
 • Karriere Plan Skrivning

Ansøgning Forberedelse

 • CV & dække brevskrivning
 • Interview forberedelse
 • Casestudie træning

Jobsøgning

 • HHL Online Recruiting Platform
 • resumé Book
 • Adgang til HHL Netværk og Corporate Partners

Ansøgning

Tilmeld dig vores næste EMBA klasse!

Adgang til vores Global Executive MBA-program er yderst konkurrencedygtig. Vi udvælger bevidst et varieret studerende, en, der afspejler en række forskellige baggrunde, kulturer og nationaliteter, og dækker en bred vifte af personlige interesser og faglige ambitioner.

Tilmelding finder sted en gang om året med undersøgelser begynder i begyndelsen af ​​oktober. Vi driver en rullende optagelse proces. Det Admissions Udvalget vurderer og reagerer på en ansøgning inden for en måned efter modtagelsen. Den næste runde indebærer så et interview med en af ​​Program Directors.

Adgangskriterier

 • En gennemført første grad i enhver disciplin fra et anerkendt universitet
 • Postgraduate erhvervserfaring på mindst 5 år. I gennemsnit studerende i vores Global Executive MBA har 12 års erhvervserfaring.

Ansøgning Dokumenter

Giv følgende ansøgningsdokumenter ved at uploade dem på vores online-ansøgning platform. Ansøgere skal indsende følgende ansøgningsdokumenter:

 • Curriculum vitae
 • Motiveringsbogstav
 • Endelig udskrift og eksamensbevis
 • Bevis for minimum 5 års relevant praktisk erhvervserfaring
 • Bevis for meget gode engelskkundskaber
 • 2 breve af anbefaling
 • EADA / HHL online Admission Test (alternativt GMAT / GRE)
 • Firma support brev
 • Kopi af pas
 • pasfoto

Ansøgningsfrister

 • Januar 31: tidlig indskrivning sats med 15% rabat
 • Maj 31: tidlig indskrivning sats med 10% rabat
 • 30 Juli: alle ansøgere, der ansøger om et legat
 • Den 31. August: Alle ansøgere, der ansøger om Global Executive MBA-program

Gebyrer & Finansiering

En god investering

De nuværende studieafgifter for hele Global Executive MBA er EUR 45.000 - Herunder:

 • Akademiske materialer (bøger, noter, mapper og individuel tilladelse til Harvard akademiske materialer)
 • Transport til virksomhedsbesøg i alle kerne og valgfrie moduler
 • Velkommen og lukning middage af alle moduler
 • Helpension indkvartering på EADA s Residential Training Center
 • Halvpension indkvartering under de modulære uger på HHL (The Westin Leipzig Hotel)
 • Halvpension indkvartering under den internationale Valgfag Moduler (Brasilien, Kina, Indien)

Kandidater, der ansøger om programmet senest den 31. januar / 31 maj vil drage fordel af en nedsættelse af gebyret på 15% / 10%. Early Bird Rabat tilbydes til dem der har uploadet alle obligatoriske dokumenter og indsendt deres ansøgning disse deadlines og har bestået interviewet samt HHL indtastning Test ved slutningen af ​​februar / juni. For at kvalificere sig til Early Bird Rabat betalingen af ​​Commitment gebyr skal være modtaget inden udgangen af ​​marts / juli. Vi ser frem til at modtage din ansøgning dokumenter. Vi er ivrige efter at give dig en fremragende service og støtte udestående og højt motiverede kandidater. Tilmeld dig vores næste Global Executive MBA klasse!

Betalingsbetingelser

Når du er optaget, beder vi om et depositum på 10% (4500 EUR) inden 4 uger for at sikre din plads i programmet. De resterende omkostninger skal betales i tre rater.

finansieringsmuligheder

Når du er optaget til HHL kan du ansøge om et studielån og forskellige uddannelses fonde.

Information til skatteyderne i Tyskland

De studieafgifter for Global Executive MBA-program samt studie-relaterede omkostninger (inkl. rejse og ophold) er fradragsberettigede som forventede professionelle udgifter. For detaljerede oplysninger kan du kontakte din juridiske skatterådgiver.

Alumni & Netværk

Deltag i vores globale netværk

Som deltager i Global Executive MBA-program, vil du blive en livslang medlem af alumni foreninger og vil få adgang til et stærkt internationalt business netværk baseret på den lange tradition for de to samarbejdende handelshøjskoler.

Vores alumner arbejder rundt om i verden, der repræsenterer snesevis af lande og en række høj værdi industrier. Vi tilbyder mere end bare en grad. Dine personlige erfaringer med klassekammerater og professorer vil vare hele livet.

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Okt. 2019
Duration
Varighed
21 måneder
Fuldtid
Price
Pris
45,000 EUR
Information
Deadline
Locations
Brasilien - Morro de São Paulo, State of Bahia
Startdato : Okt. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Indien - Kolkata, West Bengal
Startdato : Okt. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Kina - Guangzhou, Guangdong
Startdato : Okt. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Spanien - Barcelona, Catalonia
Startdato : Okt. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Tyskland - Kitzscher, Saxony
Startdato : Okt. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates