Global MBA

Stephen M. Ross School of Business at the University of Michigan

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Global MBA

Stephen M. Ross School of Business at the University of Michigan

Det Globale MBA-program er etableret for at give virksomhederne mulighed for at uddanne deres eliteforvaltere i en af ​​verdens bedste bedømte MBA-programmer. Det globale MBA-kursusarbejde er nøjagtigt det samme som den almindelige MBA, men tidsplanen og strukturen er kreativt designet til at imødekomme de unikke behov hos hver virksomhed i hver region. I øjeblikket tilbyder UMBS Global MBA for de virksomheder, der er baseret i eller har operation i Asien.Selektivt program for ekstraordinære ledere og fagfolk
Erfarne virksomhedsledere og fagfolk kræver meget mere end et konventionelt MBA-program kan tilbyde, og Michigan Global MBA-programmet er omhyggeligt designet til at imødekomme de høje krav. For at opretholde formålet med programmet og for at maksimere synergien blandt eleverne er adgang til programmet begrænset til eliteforvaltere med corporate sponsorering.


Michigan MBA læseplan


Der er en Michigan MBA-grad. Alle Michigan MBA-programmer overholder de samme strenge krav. Efter afslutningen af ​​de nødvendige kerne kurser kan eleverne tage op til 36 valgfrie kreditter fra mere end 110 valgfrie kurser. Alle kurser undervises af de fremtrædende University of Michigan fakultet medlemmer. Efter en vellykket gennemførelse af kursen modtager de en Michigan MBA-grad.


Seksten Måned MBA Program


Vi forstår, at tiden er et værdifuldt aktiv for virksomhedsledere og virksomheder. Vi har designet Asien Global MBA, der skal gennemføres om 16 måneder - det mindste mulige tid uden at gå på kompromis med kvaliteten. Ved at udelade den lange sommerferie tilbyder de fleste konventionelle MBA-programmer mellem første og andet år, vores program fuldføres på kort tid. Vi tror på en streng analyse, men altid med henblik på vigtig praktisk indvirkning. Minimering af job manglende talentfulde medarbejdere samtidig tilbyder en verdensklasse uddannelse er blot et andet eksempel på det engagement, University of Michigan Business School har til sine partnerskabsvirksomheder.

Diverse kulturel læring


Samfundet af studerende accepteret til Asien Global MBA Class of 2006 vil starte programmet ved at tilbringe tre måneder i Asien, før de kommer til Ann Arbor, Michigan i tretten måneder. Asien sigt består af sessioner i Japan, Kina og Korea. Sessioner i Asien holdes på fuldt udstyrede erhvervsuddannelsescentre, hvor hele studiekroppen og fakultetet vil opholde sig i løbet af de fire uger. Faciliteterne er omhyggeligt designet til at give eleverne mulighed for fuldt ud at fordybe sig i deres kursusarbejde uden distraktion, at arbejde i teams, der fungerer som en organisationsenhed, og at uddybe deres forståelse af forskellige asiatiske kulturer og forretningspraksis. Skolen tilbyder kulturelle ture i hvert land for at øge elevernes forståelse af lokal historie og kultur. Efter at have afsluttet termen i Asien, rejser elever og deres familiemedlemmer til Ann Arbor i tretten måneder. I Ann Arbor er eleverne frit at vælge deres valg af boliger fra mange muligheder både på og off-campus. I Ann Arbor vil eleverne blive tilbudt mere end 10 ugers ferietid, hvorunder elever og deres familiemedlemmer kan rejse over USA eller besøge andre lande.


Liv lang venskab med GMBA kollegaer


Studerende, der deltager i Asien Global MBA-programmet, er højpotentielle ledere af deres sponsorfirmaer. I løbet af de to første vilkår af programmet deltager eleverne i de nødvendige kerne kurser sammen. Studerende får chancen for at kende deres kollegaer på et meget individuelt niveau. I klasseværelset og gennem forskellige holdaktiviteter hjælper eleverne og lærer af hinanden. Deltagere i programmet opbygger ikke kun kammeratskab blandt andre MBA-studerende, men bygger faglige relationer og livslange venskaber. Under de to vilkår i Ann Arbor, der er afsat til valgfag, deltager globale MBA-studerende ikke kun i mere end 2.000 studerende, der udgør studentskolens erhvervsorgan, men også de mere end 50.000 studerende, fakultet og medarbejdere, der udgør kulturelt rig og diversificeret University of Michigan samfund. Kandidater forbliver del af programmet via livslang adgang til Business School, personlige bånd med peer-deltagere, og medlemskab i et af de største universitets alumni netværk i verden.

Lær at vide Michigan fakultet medlemmer

Globale MBA-studerende har mulighed for at lære at kende anerkendte University of Michigan Business School Fakultet. Vi inviterer de mest erfarne og hengivne fakultetets medlemmer til at undervise i kerneuddannelserne. Når man underviser i et kerne kursus i Global MBA, er fakultetets medlemmer 100% dedikeret til de globale studerende og kurset. Fakultetets medlemmer inviterer eleverne til at tilmelde dem til frokost og aftensmad i små grupper og holde kontortimer udelukkende til Global MBA-studerende. Lær at kende fakultetets medlemmer er et aktiv til at udnytte ikke kun i løbet af kursusarbejdet, men også efter at have vendt tilbage til dit erhverv.


* Program højdepunkter

Unikt designet: Vores program er det mest ideelle MBA-program for erfarne virksomhedsledere og fagfolk.

Michigan MBA Curriculum: Michigan MBA læseplanen er blevet anerkendt som den mest innovative i verden.

Fleksibilitet: Efter afslutning af kerne kurser kan eleverne vælge mellem mere end 110 valgfrie kurser og tage op til 10 studiepoints i nogen af ​​University of Michigan graduate schools.

Netværk Building: Studerende kan opbygge relationer med en elite cadre af top asiatiske virksomhedsledere og studerende i Ann Arbor; De vil også have adgang til det store Michigan alumni netværk.

Tidsbesparelse: Programmet fuldendes på bare 16 måneder.

Diverse kulturel læring: Studerende tilbringer tre måneder i Japan, Kina og Korea, før de har brugt tretten måneder med den forskelligartede elevlokale i Ann Arbor, Michigan.

Ekstracurricular Activities: I løbet af programmet tilbydes studerende forskellige hjælpeprogrammer, herunder Executive Skills Workshops og kulturelle ture for at styrke elevernes forståelse af forretningsevner og udenlandsk kultur.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Juni 2019
Juli 2019
Duration
Varighed
16 måneder
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Forenede Arabiske Emirater - Dubai, Dubai
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Indien - Bengaluru, Karnataka
Startdato : Juli 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Thailand - Bangkok
Startdato : Juni 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
USA - Ann Arbor, Michigan
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Juni 2019
Thailand - Bangkok
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Juli 2019
Indien - Bengaluru, Karnataka
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Sep. 2019
USA - Ann Arbor, Michigan
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Forenede Arabiske Emirater - Dubai, Dubai
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen