Filter
Global MBA
Studietype: alle Hastighed: alle

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Erhvervslivet er i stigende grad sammenkoblet og internationalt. Traditionelle MBA-programmer forbereder eleverne på mange afvigelser i potentielle karriereveje; Men nogle MBA-studerende stræber efter karriere, der er defineret af deres internationale eller globale perspektiv. Det er her Global MBA-programmer tilbyder en fordel.

Globale MBA-programmer varierer afhængigt af, hvor de tilbydes og hvordan de er designet. Global MBA kan også kaldes internationale MBA-programmer, men de to designatorer betyder ikke altid det samme. Globalt MBA-programmer kan generelt opdeles i tre kategorier: Programmer, der giver eleverne mulighed for at studere på flere internationale steder. programmer, der indleder en mangfoldig kohorte af internationale studerende og programmer, der fokuserer deres læseplan på internationale business studier. Globale MBA-programmer kan kun omfatte et af disse aspekter eller en kombination af alle tre.

Fordelene ved en global MBA afhænger af ovennævnte aspekter. Programmer, der er hostet på flere steder, giver eleverne praktisk erfaring inden for en international ramme. De kan også omfatte sprogindkøbselementer eller give eleverne mulighed for at udforske soft-skills som kulturel følsomhed eller interkulturel kommunikation. Programmer, der praler af en international kohorte, giver eleverne mulighed for at arbejde og lære i en forskelligartet peer-gruppe, mens programmer med en international business curriculum giver eleverne mulighed for at specialisere deres viden.

Hvis du ønsker at forfølge et MBA-program med et internationalt aspekt, kan et globalt MBA-program tilbyde de muligheder og ressourcer, der vil fremme din karriere. Folk, der besidder globale MBA'er, søger ofte at være ledere eller ledere i multinationale virksomheder.Globale MBA-programmer tilbyder også den ekstra fordel ved et varieret og internationalt alumnennetværk, der kan give dig adgang til en lang række karrieremuligheder.

For at finde den globale MBA, der passer til dig, skal du bruge listen nedenfor for at søge efter Global MBA-programmer over hele verden. Du kan "Læs mere" om hvert program og derefter kontakte direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde informationsformularen.

 

Læs mere Minimer

resultater fundet

Berlin School Of Business & Innovation

Dette spændende program er designet til at hjælpe dem, der ønsker at starte en virksomhed eller starte en international karriere. Alternativt, hvis du vil gå videre til e ... [+]

Global MBA

Dette spændende program er designet til at hjælpe dem, der ønsker at starte en virksomhed eller starte en international karriere. Alternativt, hvis du vil gå videre til en forskningsgrad, inklusive en doktorgrad i et relevant område, vil den globale MBA give dig de færdigheder, du har brug for for at være succesrig.

Dette program giver de studerende færdigheder og viden om de nyeste teknikker inden for forretning, ledelse og ledelse, hvilket sikrer, at de med succes opfylder deres mål. Du vil forstå, hvordan du anvender det, du har lært, og til at identificere tendenser, der vil tilføje relevans for din organisation.

Vores programmer undervises på engelsk på vores Berlin-campus med base i hjertet af byen. Berlin, der er kendt som et knudepunkt for nystartede virksomheder, tilbyder mange professionelle muligheder, som vores studerende kan drage fordel af, når deres kursus er afsluttet. Vores karriereydelser er også til rådighed for at hjælpe dig med at navigere på jobmarkedet.... [-]

Tyskland Berlin
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
18 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
EDHEC Business School

EDHEC Global MBA er livsforandrende: Ved at blande relevant erhvervsuddannelse med en uvurderlig menneskelig oplevelse giver det dig mulighed for at få en dybtgående indv ... [+]

EDHEC Global MBA er livsforandrende: Ved at blande relevant erhvervsuddannelse med en uvurderlig menneskelig oplevelse giver det dig mulighed for at få en dybtgående indvirkning på din karriere, dit liv og dit miljø.

Øvrige grunde til at vælge EDHEC

HELE GLOBAL ERFARING

Klassen omfatter typisk over 30 forskellige nationaliteter. Programmet omfatter to lærings ekspeditioner i udlandet.

PERSONALISERET KARRIEREBERETNING

EDHEC Global MBA CareerSMART Program er et innovativt karriereprogram, der omfatter personlig karriere coaching for hver deltager. Vores karriereservice er rangeret som nr. 1 i Frankrig for bedømmelsen af ​​karriereydelser (The Economist 2017).... [-]

Frankrig Nice Paris Roubaix
September 2019
Engelsk
Fuldtid
10 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Kelley School of Business Indiana University

Kelley-Manchester Global MBA er en enestående mulighed for at tjene to MBA'er fra to top handelsskoler - og for at skabe globale forbindelser. Du vil lære gennem online o ... [+]

. Tjen to MBA'er fra to Elite Business Schools

Kelley-Manchester Global MBA er en enestående mulighed for at tjene to MBA'er fra to top handelsskoler - og for at skabe globale forbindelser. Du vil lære gennem online og face-to-face undersøgelse, herunder muligheder for at deltage i workshops i Dubai, Hongkong, Manchester, São Paulo, Shanghai og Singapore.

Dette dobbelte MBA-program er i fællesskab leveret af Kelley School of Business og Alliance Manchester Business School-toprangerede institutioner fra USA og Det Forenede Kongerige anerkendt over hele verden for deres innovative forretningsplaner.

Kom frem i global forretning

Dette er en anden form for MBA-oplevelse - en som frigør multinationale erhvervsmuligheder - der har evnen til at omdanne din karriere. Med Kelley-Manchester Global MBA får du flere konkurrencemæssige fordele, herunder:... [-]

USA Bloomington Det Forenede Kongerige Manchester
September 2019
Engelsk
Deltid
2 år
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk
Alliance Manchester Business School - South America Centre

Manchester Global Part-time MBA er designet til at passe rundt arbejde og personlige forpligtelser, hvilket giver dig fleksibilitet til at studere, når det passer dig bed ... [+]

Den globale deltid MBA

Blive bedre. Skift retning. Transform din karriere.

Beliggenhed: Sao Paulo, Brasilien

Oplev workshops, der motiverer, gruppere projekter, der udfordrer og kolleger, der inspirerer. Med dette fleksible globale program kan du studere hos os i Manchester, Dubai, Shanghai, Singapore, Hong Kong eller São Paulo. Sæt dig selv adskilt på arbejdspladsen fra dag ét.

Manchester Global Part-time MBA er designet til at passe rundt arbejde og personlige forpligtelser, hvilket giver dig fleksibilitet til at studere, når det passer dig bedst.

... [-]
Brasilien São Paulo Det Forenede Kongerige Manchester
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
2 år
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk
National Taiwan University College of Management

Det engelsk-uddannede National Taiwan University Global MBA-program sigter mod at inkubere unge fagfolk til globale ledere. Accept i det globale MBA-program betyder at de ... [+]

NTU Global MBA (GMBA) Programmet omdanner unge fagfolk til globale ledere. Dette program undervises udelukkende på engelsk og tager i gennemsnit to år at afslutte. Der er også muligheder for at gennemføre programmet inden for et år eller i højst fire år. GMBA-programmet lægger vægt på en streng kerneplan, der er designet til at give studerende fra alle akademiske baggrunde et solidt fundament i almen erhvervsuddannelse.

Kerneværdierne af Global MBA

Højdepunkter i programmet

• Alternativer på et år eller deltid

• Engelsk-engelsk pensum

... [-]
Taiwan Taipei
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Manchester Worldwide Institute of Higher Education (South East Asia)

Forhøj dine forventninger til dette verdensklasse internationale MBA-program, der fokuserer på dig som leder fra begyndelsen. Fra iværksætteri til international finansier ... [+]

Forhøj dine forventninger til dette verdensklasse internationale MBA-program, der fokuserer på dig som leder fra begyndelsen. Fra iværksætteri til international finansiering vil du drage nytte af den nyeste tænkning og finpudse de færdigheder, der vil skille dig ud i dagens konkurrencedygtige marked.

Med intag i januar og juli omfatter denne verdensklasse internationale MBA 18 måneders undervisning, et seks måneders projekt og personlige og faglige udviklingsmuligheder.

Før

Praktiske studiekompetencer

Byg de færdigheder, du skal bruge under MBA

Ansigt til ansigt induktion i dit hjemmecenter

Mød dine klassekammerater og supportteamet

Netværksmuligheder

Start med at oprette forbindelser fra dag 1I løbet af... [-]
Singapore
Januar 2020
Engelsk
Deltid
18 - 60 måneder
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk
Long Island University, Post Campus

LIUs et års globale MBA er et unikt program for studerende at have fordybende læringserfaringer i tre verdenscentre: London, Shanghai og New York. ... [+]

Et år. Tre kontinenter. Accelereret Global MBA.

LIUs et års globale MBA er et unikt program for studerende at have fordybende læringserfaringer i tre verdenscentre: London, Shanghai og New York.

Tre førende business schools, en verdensklasse MBA

Flyt problemfrit gennem tre førende institutter i Europa, Asien og Nordamerika: Lucy Cavendish College ved Cambridge, School of Management ved Fudan University og College of Management of LIU Post.

ProgramstrukturVarighed: 11-måneders programStart: Mellem august 2019Global Campus:24 uger i New York5 uger i London4 uger i ShanghaiGrad: LIU MBA-grad plus et certifikat fra Fudan UniversityUndervisningssprog: EngelskHvad dine 11 måneder vil se ud... [-]
USA Brookville Kina Shanghai Det Forenede Kongerige London  + 2 Mere
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
11 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
London School Of International Business - LSIB

Programmet hjælper dig med at drive virksomhedernes præstationer ved at lære betydningen af ​​organisationsstruktur, kultur, motivation, kreativitet og lederskab. ... [+]

Spearhead Organisatorisk Change, Dyrk innovation med MBA Progression

Programmet hjælper dig med at drive virksomhedernes præstationer ved at lære betydningen af ​​organisationsstruktur, kultur, motivation, kreativitet og lederskab. Det giver dig mulighed for at udforske de strategiske reaktioner organisationer til hurtigt skiftende globale erhvervsklima og hjælper med at forstå de strategier og processer, der anvendes til at håndtere internationale virksomheder i forskellige geografiske og kulturelle situationer.

Fakta om vores Online MBA

Online program med studerende til fakultetet ratio på kun 15: 1 LSIB har verdensklasse professorer, der stammer fra de bedste institutioner. Mange af de professorer har også praktisk erfaring kører og virksomheder i vækst. State of the art £ 1.000.000 Learning Management System (LMS) med 24 X 7 oppetid. Fuldt anerkendt og globalt accepteret Degree. Vores MBA er mest relevant og designet som pr behov og krav i dag virksomheder verden over. Med den fordel af at studere på jobbet, når som helst og hvor som helst, du får omkostningsfordel og samme grad som gives til fuldtidsstuderende på universitetet campus. Hvorfor Online MBA ... [-]
Det Forenede Kongerige London
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
18 måneder
Online
Læs mere på dansk
The University of Manchester Middle East Centre

Løft dine forhåbninger om dette verdensklasse, internationale del-time MBA-program, der fokuserer på dig som leder fra starten. Fra iværksætteri til international finansi ... [+]

Løft dine forhåbninger om dette verdensklasse, internationale del-time MBA-program, der fokuserer på dig som leder fra starten. Fra iværksætteri til international finansiering vil du nyde godt af den nyeste tænkning og finpudse de færdigheder, som vil sætte dig ud i dagens konkurrencepræget marked. Fordele

Top globale organisationer ønsker globale ledere, der trives i et multikulturelt miljø, der har erfaring med andre kulturer, og kan styre på tværs af grænser. Der vil være mulighed for at:

Forbedre din generelle ledelsesmæssige færdigheder til at bevæge sig op eller ændre karriere Udvid din forståelse af international business ved at tage workshops på vores globale centre Lær af en internationalt anerkendt team af akademikere, brancheeksperter og virksomhedsledere Påfør kritisk dømmekraft og udvise lederskab - som alle kan anvendes på din nuværende rolle Arbejde med globale ledere fra folk som AstraZeneca, Bank of New York Mellon, IBM, KPMG, PWC og Siemens osv Udnyt vores dedikerede deltid Karriere service Workshops ... [-]
Forenede Arabiske Emirater Dubai
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Haifa, International School

Programmet udmærker sig i fokus på miljømæssig og social bæredygtighed, to spørgsmål er nøglen til effektiv og ansvarlig forretningspraksis. MBAs kombination af høje akad ... [+]

Programbeskrivelse

Bæredygtig forretningsforvaltning er i spidsen for Haifa Universitets fakultet for ledelsens étårige globale grønne MBA-program . Israel er både førende inden for vand og vedvarende energi og ledende inden for udvikling af innovative og bæredygtige teknologier, hvilket gør Haifa University til et ideelt sted at opleve og udnytte den dynamiske kombination af miljømæssigt fokuseret og vellykket forretningskultur.

Programmet udmærker sig i fokus på miljømæssig og social bæredygtighed, to spørgsmål er nøglen til effektiv og ansvarlig forretningspraksis. MBAs kombination af høje akademiske standarder i et internationalt læringsmiljø, fokus på vigtige værktøjer til virksomhedsledelse og erhvervelse af teoretiske og praktiske værktøjer til gennemførelse af bæredygtighed gør det til en meget værdifuld og omfattende erhvervsplan.... [-]

Israel Haifa
Oktober 2020
Engelsk
Fuldtid
1 - 1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Birmingham Business School, University of Birmingham

Global Banking and Finance MBA er designet til fagfolk, der stræber efter at en karriere i den globale bank og finans. Det vil lede dig gennem ledelse og tekniske færdigh ... [+]

Den Global Banking and Finance MBA er designet til fagfolk, der stræber efter at en karriere i den globale bank og finans. Det vil lede dig gennem ledelse og tekniske færdigheder, og udvikle dig til en bredt kyndige professionelle, der kan udføre i toppen af ​​den internationale bank-og finansielle branche.

Birmingham Business School er akkrediteret af AACSB (Foreningen til Advance Collegiate Schools of Business), AMBA (Association of MBA) og EQUIS (European Quality Improvement System).

Den Distinguished Ledere serien viser de højt profilerede erhvervsledere MBA studerende på Birmingham kan få adgang til.

Dette MBA-program er specielt designet til kandidater, der ønsker at udvikle en karriere i den globale bank og finans. Programmet sigter mod at forbedre forvaltningen og tekniske færdigheder ved at fokusere på nøgleområder som international bankvirksomhed, bank og finans regulering og tilsyn, risiko og aktiver og passiver, strategisk ledelse af finansielle institutioner, finansielle markeder og private equity og venture kapital finansiering.... [-]

Det Forenede Kongerige Birmingham
August 2019
Engelsk
Fuldtid
12 - 24 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Kedge Business School

Global Executive MBA tilbyder højtstående potentielle ledere en prestigefuld Master of Business Administration grad fra en top-level, internationalt anerkendt akademisk i ... [+]

Er Global Executive MBA designet til dig?

Ja. Hvis du er en erfaren leder, og du vil:

Fremskynd din karriere og blive en nøglespiller i din virksomhed.Udvikle ud over din tekniske ekspertise til en generel ledelsesposition med et tværfunktionelt perspektiv.Håndtere nye udfordringer i andre brancher, funktioner eller lande.Mød nye mennesker, del og berig dig med andre ledere og skab et solidt globalt netværk.

Du er overbevist om, at du skal:

Bliv mere effektiv og udvikle en strategisk vision for at skabe innovative løsninger.Skaffe viden og kompetencer i global business, regnskabForøg din selvtillid og udvikle dine ledelsesmæssige evner.

Nu er det tid for dig at påvirke fremtiden: Indtast det 25. indtag af KEDGE EMBA... [-]

Frankrig Marseille Paris Kina Shanghai  + 1 Mere
November 2019
Engelsk
Deltid
1.5 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
The American College of the Mediterranean

Den Globale Master of Business Administration (GMBA) er en 46 kredit-time, etårig kandidatgrad udnyttelse ACMs strategiske placering i Sydeuropa. Programmet bygger på den ... [+]

Den Globale Master of Business Administration (GMBA) er en 46 kredit-time, etårig kandidatgrad udnyttelse ACMs strategiske placering i Sydeuropa. Programmet bygger på den historiske akademiske tradition ved instituttet for amerikanske universiteter, ACMs forældreorganisation, som en af de første amerikanske institutioner i udlandet for at forberede dem, der stræber efter karriere i international erhvervsliv og diplomati. Med vores primære campus i Aix-en-Provence, Frankrig og satellit-campuser og programmer i Spanien og Marokko er ACM godt rustet til at forberede eleverne på de mange udfordringer i verdensøkonomien i dag med vægt på Europa, Nordafrika og Middelhavet .

Studerende vil specialisere sig i et af følgende fire spor:... [-]

Frankrig Aix-en-Provence
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
IFA Paris

For dem, der er interesserede i en fremtidig karriere i dette meget innovative område, der kræver nye tilgange og tværfaglige færdigheder, er dette unikke kursus rettet m ... [+]

IFA Paris MBA certificeret af FEDE (Fédération Européenne Des Écoles)Varighed: 15-måneders program på engelskCampus: ParisNæste indtagelse: September 2019ECTS Credits: 120Ansøgningsgebyr: € 150Undervisningsgebyr: € 14.800Begrænset til: 25 studerende pr. Klasse

"Fashion i en alder af sociale medier er meget spændende"

Introduktion

Mode handler lige så meget om historier, ord og billeder som det handler om produkter, beklædningsgenstande og tilbehør. Det er blevet et globalt kulturelt og socialt fænomen, og reklame, fotografering, magasiner og arrangementer er hovedparten af ​​dette skift. De seneste ændringer i digitale kommunikationsværktøjer og sociale medier har ført til, at ord og billeder bliver endnu mere afgørende for det, men har også gjort systemet mere og mere komplekst og svært at kontrollere.... [-]

Frankrig Paris
September 2019
Engelsk
Fuldtid
15 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Warsaw, Faculty of Management

GlobalMBA er et unikt program, der giver kandidatstuderende mulighed for at kombinere intensiv studie med boligoplevelser i fire lande: Tyskland, Polen, Kina og USA. Glob ... [+]

Global MBA Fire lande. To grader. GlobalMBA er et unikt program, der giver kandidatstuderende mulighed for at kombinere intensiv studie med boligoplevelser i fire lande: Tyskland, Polen, Kina og USA. GlobalMBA udbydes af et konsortium af fire fremragende universiteter:

Köln University of Applied Sciences Warszawa Universitet Dongbei University of Finance & Economics University of North Florida

Hvert universitet vælger en lille gruppe studerende, der fungerer som en kohorte i hele GlobalMBA. Kohorten, på ca. 40 studerende, studerer sammen og bruger én semester i hver institution. Læreplanen indeholder kurser i de internationale aspekter af hver forretningsdisciplin, ud over kurser om interkulturel kommunikation og internationale forretningsmiljøer i hvert land. Alle instruktioner er på engelsk. Den erfaring og viden, GlobalMBA-studerende opnår ved at leve, studere og lære om fire forskellige lande og arbejde tæt sammen med de internationale studerende i programmet forbereder dem til spændende karriere i international forretning.... [-]

Polen Warsaw
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
15 måneder
på universitet
Læs mere på dansk