Global MBA Design, Fashion og Luxury Goods

Bologna Business School

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

EFMD Epas Accredited

Global MBA Design, Fashion og Luxury Goods

Bologna Business School

MBA-konceptet Design, Fashion og Luxury Goods giver en unik mulighed for at blande teori med erfaring takket være den eksklusive ekspertise hos de mest succesrige italienske virksomheder inden for disse sektorer. Deltagerne i disse programmer vil blive uddannet til at blive talentfulde succesfulde ledere for disse førende virksomheder. Studerende vil kunne opleve førstehånds den specifikke viden, som Italien har udviklet på disse områder, der går ind i kreativitet, stil og unikke ledelsesmæssige færdigheder.

"Made in Italy" mærket er blevet et synonym for luksus og høj kvalitet. Succesen fra italienske virksomheder, der er dedikeret til mode og design, har sine rødder i en uforlignelig tradition inden for denne sektor. MBA i Design, Fashion og Luxury Goods holder trit med et stadigt voksende marked, som har fastholdt et stærkt band med fortiden.

Den globale MBA inden for design, mode og luksusvarer er et 12-måneders fuldtidsprogram, som udelukkende er undervist i engelsk. Dette program er dedikeret til studerende, der allerede har en solid arbejdsbaggrund. I løbet af første semester vil klassens aktiviteter fokusere på generel ledelse, mens deltagelsen fra og med 2. semester tager del i specialiserede emner vedrørende design, mode og luksusvarer. Programmet er færdigt, når eleverne gennemfører en praktik på 500 timer. Praktikopholdet vil hjælpe eleverne med at forbedre deres problemløsningskompetencer, anvende deres nyudviklede viden samt give dem mulighed for at møde de faktiske situationer, der opstår i erhvervslivet.

Vores programmer giver en spændende og tilfredsstillende læringserfaring ved at tilbyde optimale klassestørrelser ved at integrere real-life case studies samt at give studerende mulighed for at blive en del af BBS samfundet.

STRUKTUR

Kandidatuddannelsen er et 12-måneders fuldtidsprogram, herunder 518 timers klasseaktiviteter, 1300 timers individ- og gruppearbejde og en 500-timers praktikplads.

Den akademiske del er opdelt i tre termer. I løbet af første semester studerer de grundlæggende principper for generel ledelse, mens anden og tredje semester vil koncentrere sig om de enkelte emner i hvert spor.

KARRIEREUDVIKLING

Oprettelse af beskæftigelsesegnethed er et af de primære mål for vores MBA-program, som opnås gennem systematisk karriereudviklingstilgang samt en løbende indsats for effektivt at tilpasse vores studerendes faglige projekter til de behov, som virksomhederne har givet udtryk for.

Praktikopholdet fungerer som et perfekt professionelt springbræt, især i betragtning af at kun seks måneder efter eksamen har Bologna Business School historisk opnået en 90% placering i det almindelige gennemsnit.

Karriereudviklingsafdelingen vil hjælpe deltagerne med at forfølge deres karrieremål og vil støtte dem gennem hele jobsøgningen. Denne specialiserede afdeling er dedikeret til karriereudforskning og opfyldelse. En kvalificeret karriere rådgiver vil hjælpe eleverne med en bred vifte af tjenester og ressourcer, herunder jobsøgning strategier, interview færdigheder, genoptage udvikling, karriere / personlighed vurderinger og meget mere.

Karriereudvikling Sessioner

En dedikeret karriereudviklingssession afholdes som led i det indledende praktikprogram. Denne workshop er fokuseret på ledelsesmæssig beskæftigelsesevne, et overblik over succesfulde tips til interview samt arrangere mock interviews.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk


Sidst opdateret May 9, 2018
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
1 år
Fuldtid
Price
Pris
27,000 EUR
Stipendier og finansiel støtte til rådighed
Information
Deadline
Juli 1, 2019
(Round I) June 15, 2018 (Round II).
Locations
Italien - Bologna, Emilia-Romagna
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Juli 1, 2019
(Round I) June 15, 2018 (Round II).
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
Italien - Bologna, Emilia-Romagna
Ansøgningsfrist Juli 1, 2019
(Round I) June 15, 2018 (Round II).
Slutdato Kontakt skolen