Læs den officielle beskrivelse

EFMD Epas Accredited

MBA-konceptet Design, Fashion og Luxury Goods giver en unik mulighed for at blande teori med erfaring takket være den eksklusive ekspertise hos de mest succesrige italienske virksomheder inden for disse sektorer. Deltagerne i disse programmer vil blive uddannet til at blive talentfulde succesfulde ledere for disse førende virksomheder. Studerende vil kunne opleve førstehånds den specifikke viden, som Italien har udviklet på disse områder, der går ind i kreativitet, stil og unikke ledelsesmæssige færdigheder.

"Made in Italy" mærket er blevet et synonym for luksus og høj kvalitet. Succesen fra italienske virksomheder, der er dedikeret til mode og design, har sine rødder i en uforlignelig tradition inden for denne sektor. MBA i Design, Fashion og Luxury Goods holder trit med et stadigt voksende marked, som har fastholdt et stærkt band med fortiden.

Struktur

Kandidatuddannelsen er en 12-måneders fuldtidsuddannelse på engelsk , herunder 518 timers klasseaktiviteter, 1300 timers individ- og gruppearbejde og en 500-timers praktik .

Den akademiske del er opdelt i tre termer. I løbet af første semester studerer de grundlæggende principper for generel ledelse, mens andet og tredje semester vil koncentrere sig om de kurser, der er specifikke for Supercars, Superbikes og Motorsports.

Programmet er færdigt, når eleverne gennemfører en praktik på 500 timer. Praktikopholdet vil hjælpe eleverne med at forbedre deres problemløsningskompetencer, anvende deres nyudviklede viden samt give dem mulighed for at møde de faktiske situationer, der opstår i erhvervslivet.

Vores programmer giver en spændende og tilfredsstillende læringserfaring ved at tilbyde optimale klassestørrelser ved at integrere real-life case studies samt at give studerende mulighed for at blive en del af BBS samfundet.

Karriereudvikling

Oprettelse af beskæftigelsesegnethed er et af de primære mål for vores MBA-program, som opnås gennem systematisk karriereudviklingstilgang samt en løbende indsats for effektivt at tilpasse vores studerendes faglige projekter til de behov, som virksomhederne har givet udtryk for.

Praktikopholdet fungerer som et perfekt professionelt springbræt, især i betragtning af at kun seks måneder efter eksamen har Bologna Business School historisk opnået en 90% placering i det almindelige gennemsnit .

Karriereudviklingsafdelingen vil hjælpe deltagerne med at forfølge deres karrieremål og vil støtte dem gennem hele jobsøgningen. Denne specialiserede afdeling er dedikeret til karriereudforskning og opfyldelse. En kvalificeret karriere rådgiver vil hjælpe eleverne med en bred vifte af tjenester og ressourcer, herunder jobsøgning strategier, interview færdigheder, genoptage udvikling, karriere / personlighed vurderinger og meget mere.

Økonomisk støtte

Bologna Business School tilbyder både fuldt og delvist stipendier til deltagere i MBA. Alle ansøgere er berettiget til at ansøge, uanset deres nationalitet. Stipendier er fortjenestebaserede (både faglig og faglig fortjeneste) og dækker kun studieomkostninger.

Global MBA tilbyder stipendier af:

  • 35.000 euro (fuldt stipendium)
  • 20.000 euro (delvist stipendium)
  • 15.000 euro (delvist stipendium)
  • 10.000 euro (delvist stipendium)

Takket være aftalen mellem Bologna Business School og Intesa Sanpaolo er deltagerne berettiget til at ansøge om "PerTe Prestito Con Lode", et langsigtet lån med lav rente.

Hovedkarakteristika:

  • Lånbeløb svarende til tilmeldingsgebyret
  • Reduceret rente
  • Ingen sikkerhedsstillelse kræves
  • Tilbagebetales om 10 år
  • Uden tidlige afslutningsgebyrer
Program undervist i:
Engelsk

Se 5 flere kurser fra Bologna Business School »

Senest opdateret December 22, 2018
This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
1 år
Fuldtid
Price
35,000 EUR
Stipendier og finansiel støtte til rådighed
Deadline
Kontakt skolen
(Round I) - February 15th, 2019 (Round II) - April 29th 2019 (Round III) - July 15th 2019
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep. 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
(Round I) - February 15th, 2019 (Round II) - April 29th 2019 (Round III) - July 15th 2019

Sep. 2019

Location
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
(Round I) - February 15th, 2019 (Round II) - April 29th 2019 (Round III) - July 15th 2019
End Date