Læs den officielle beskrivelse

Global Leader Programmet er The NUCB Business School 's flagskibs program, der indeholder både professionelle og internationale udvekslingsstuderende, der repræsenterer over 40 forskellige nationaliteter, praktiserende instruktører med international erhvervserfaring og et dedikeret administrativt team til at hjælpe din karriereudvikling under tilmelding og post- graduering.

Beliggende i forretnings- og finansdistriktet Nagoya på den nye Marunouchi Tower Campus, byder vi dig velkommen til at besøge vores campus og lærer om, hvordan du kan opgradere de færdigheder, du har brug for til at nå det næste niveau i din karriere gennem The NUCB Business School Global Leader Program !

Global Leader Programmet (GLP) er et kandidatprogram designet til dem, der søger kvalitet og fleksibilitet til at forbedre deres færdigheder til fremtidige beskæftigelses- og ledelsesmuligheder. Formålet med programmet er at dyrke højtuddannede fagfolk med et globalt tankegang, en stærk sans for etik og evnen til at bidrage positivt til det internationale erhvervsliv.

 • Start af programmet: september / april
 • Varighed: 1 års fuld-time (MBA), 2 år (MBA / MSc)
 • Undervisningssprog: Engelsk
 • Krav: 3 års erhvervserfaring (MBA)
 • Klasse størrelse: Gennemsnit 40
 • Supplerende programmer: Studie i udlandet udveksling, Double Degree Program
 • Grad: MBA / MSc

NUCB is located in greater Nagoya, the industrial heart of Japan.

Masters in Management

GLP tilbyder to studieveje afhænger af ansøgerens baggrund på tidspunktet for tilmelding. Ansøgere med over tre års erhvervserfaring indgår i det etårige, fuldtidsuddannede Masters in Management-spor. En toårig mulighed for en Master i Management gennem GLP er også tilgængelig for studerende, der ønsker at gennemføre en dobbeltuddannelse eller studere i udlandet udveksling med en af The NUCB Business School udenlandske partnerinstitutioner. Mange studerende, der følger toårsporet, fortsætter med at arbejde i Japan, mens de får deres kandidatgrad. For ansøgere med mindre end tre års erhvervserfaring tilbyder skolen et toårigt spor for en kandidat med et andet sæt obligatoriske kurser end etårsmesterens spor.

Urban Business School

Marunouchi Tower Campus ligger i centrum af Nagoya og har fremragende adgang til centrene for både asiatisk forretning og japansk kultur. Mange internationale organisationer og finansielle institutioner baserer deres hovedkontorer i Nagoya, med underholdnings- og shoppingområder inden for gåafstand. The NUCB Business School er dedikeret til at udnytte sin placering for at tiltrække top forretningsfolk samt fakultet, der udøver en stærk global indflydelse.

NUCB is located in greater Nagoya, the industrial heart of Japan.

Aktiv læring

The NUCB Business School gennemfører kurser i 100% engelsk efter casestudiemetoden. Denne undervisningsmetode gør det muligt at kommunikere mellem studerende med uhyre forskellige baggrunde og perspektiver. Desuden har The NUCB Business School sin egen case center med over 1000 tilfælde, der er specifikt fokuseret på japanske og asiatiske virksomheder. Over 100 nye tilfælde offentliggøres hvert år af kandidatskolen for ledelse med sager, der forskes og skrives af eleverne selv under fakultetets tilsyn.

GLP passer bedst til dem, der vil

 • Lær af banebrydende forretningssager
 • Få ny indsigt i asiatiske og japanske forretningsmetoder
 • Udvid deres perspektiver
 • Udvid deres globale netværk
 • Vedtage innovative løsninger til deres forretning

Ansøgningsfrister - april 2019 Tilmelding

Ansøgningsrunde

* Kun for indenlandske ansøgere.

** Interviews kan anmodes om efterspørgsel efter dem, der har brug for en tidlig beslutning eller deadline-baseret afgørelse (for stipendium som MEXT), efter at du har indsendt din ansøgning, bedes du kontakte skolen for at anmode om en interviewdato.

Kun japansk handelsskole akkrediteret af AACSB og AMBA

Der er mere end 10.000 ledelsesuddannelser i verden. Internationale foreninger, som AACSB International og AMBA, akkrediterer erhvervsskoler, der opfylder deres strenge standarder for uddannelseens kvalitet. I det internationale erhvervsliv anses kun programmer med international akkreditering som "rigtige MBA-programmer".

Program undervist i:
Engelsk
Senest opdateret January 21, 2019
This course is Campus based
Start Date
Apr. 2019
Sep. 2019
Duration
1 - 2 år
Deltid
Fuldtid
Price
2,250,000 JPY
Undervisning omfatter næsten alle akademiske læringsmaterialer og frokostbuffet i weekenden.
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Apr. 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Sep. 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Apr. 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date

Sep. 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date

Why Choose the NUCB Business School

Case Methodology