Top 20 Globalt for 7 år i træk, # 13 i 2016 - Financial Times EMBA Ranking

Kina Europe International Business School (CEIBS) er den førende internationale business school i Kina. Skolen er en selvstændig non-pro t joint venture etableret i 1994 henhold til en aftale mellem den kinesiske regering og Europa-Kommissionen. Hovedkvarter på sit største campus i Shanghais finansielle hub, Pudong, CEIBS har også en campus i Kinas politiske hovedstad, Beijing. Den Lorange Institute of Business, Zürich er CEIBS 'base i hjertet af Europa. Klasser tilbydes også på CEIBS 'steder i Shenzhen i det sydlige Kina, såvel som i

Accra, Ghanas travle hovedstad

. CEIBS er den første Asien-baserede business school for at opnå top-tier globale ranglister for sin MBA, Global EMBA og lederuddannelse programmer, og er den første business school i Kina for at tjene den internationalt anerkendte EQUIS akkreditering.

CEIBS Global EMBA er en 18-måneders læring rejse der balancerer Kina Dybde og Global Bredde og tilbyder dig ubegrænset potentiale for at udvide dit globale netværk og samtidig have adgang til Kinas største business school alumni samfund. Læring med og fra høj opnå klassekammerater og et team af verdensklasse fakultet vil give dig den verdensklasse viden, du har brug for at tage din karriere og din organisation til det næste niveau.

Sprog: Engelsk
Varighed: 18 måneder, starten September
Tidsplan: Deltid, 8 dage hver anden måned
Dage ud af af tor: 60
Sted: Zürich, Shanghai & Accra

2012-2016 Global EMBA Deltagernes profil

Gennemsnitlig Alder 39 Gennemsnitlige års erhvervserfaring 14 Gennemsnitlige års Management Experience 10 lande / områder Repræsenterede 23 internationale deltagere 34% kvindelige deltagere 31%

DIN LÆRING REJSE ...

III INTEGRATION forretningsfunktioner • Firma Project • Integrative Simulation • Globale Valgfag (vælg mindst en) USA, Brasilien, Indien, Japan / Korea, Afrika

Jeg MASTERING erhvervslivet nøgletal

• Forståelse Economics & Markets • Global Trends • At blive kunde-Centric • Styring af værdikæden • vurdere Financial Health • Organisatorisk Adfærd

II bygge strategiske KAPACITET

• Strategisk Udførelse • Managing Across Borders • Leading Change • Den Innovative Organisation • Valgfag / Specialisering

Adgangskriterier

  • Undergraduate universitetsuddannelse eller derover.
  • 10 years'work erfaring med 7 år i ledende stillinger. (Du er velkommen til at kontakte os for en vurdering af din erfaring)
  • Stærk kommando af både skriftlig og mundtlig engelsk.

Undervisningen

Undervisningen for 2017 indtag er CHF 90.000.

Sådan ansøger man

GEMBA opererer med rullende indlæggelser, hvilket betyder, at kandidaterne kan indsende deres ansøgning til enhver tid

lederskab

Omdan din evne til at lede dine kolleger og din organisation mere effektivt.

Impact

Gør din ledelsesmæssige effektivitet og afkast af investeringer ved at anvende ny færdigheder, viden og rammer i din virksomhed.

Fakultetet

Arbejde med verdensklasse fakultet og brancheeksperter gennem en 20-måneders rejse, der balancerer Kina Dybde og Global Bredde.

Netværk

Udvid din globale rækkevidde og netværk, mens adgang til business school alumni samfund.

Global

Udvikle en større forståelse af de globale forretningsmuligheder ved at deltage i et minimum af tre globale opdagelse moduler.

peers Lær af høj opnå klassekammerater og udvikle samarbejdsevner nødvendige for at opfylde de komplekse udfordringer i dagens globale erhvervsklima.

"Umuligt at beskrive med ord en utrolig rejse. CEIBS GEMBA gav mig mulighed for ikke blot at vokse som en professionel, men endnu vigtigere at vokse som person ved at opleve ægte 360 ​​graders læring. Programmet er en skal gøre, hvis du ønsker at nyde en ægte cross kulturel oplevelse og være i stand til at gøre forretninger med succes med Kina. "" Min Global EMBA oplevelse på CEIBS var en transformerende en fra en personlig og professionel ledelse perspektiv. CEIBS sigter ikke kun at levere en verdensklasse business uddannelse, men at forme og skabe de globale erhvervsledere i morgen. "

Louise Vogler, Canada Global EMBA 2010 Regional Credit Of cer, Engros Bank Standard Chartered Bank David Sancho, Spanien Global EMBA 2012 CEO (Østasien & Indien), Mango

"Mit Global EMBA oplevelse på CEIBS var en transformerende en fra en personlig og professionel ledelse perspektiv. CEIBS sigter ikke kun at levere en verdensklasse business uddannelse, men at forme og skabe de globale erhvervsledere i morgen. "

Louise Vogler, Canada Global EMBA 2010 Regional Credit Of cer, Engros Bank Standard Chartered Bank

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 2 flere kurser fra CEIBS Africa »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
18 måneder
Deltid
Price
90,000 CHF
CHF 90.000
Deadline
Efter placeringer
Efter dato