POST GRADUATE NIVEAU

Du behøver ikke holde op med at arbejde for at tjene din MBA. Du fortsætter i dit job og deltager i vores klasser, normalt en aften om ugen og i weekenderne, hvor du vil interagere direkte med vores fakultetets og industriens højttalere. Kurserne tilbydes også i eLearning-format og kan gøres i lang afstand med gruppesessioner.

Programmet understreger vigtigheden af ​​din udvikling som leder og omfatter personlig support og business coaching. Du vil arbejde på firma-baserede projekter i højtydende læringsgrupper. Dette program er ideelt for de ledere, der stræber efter seniorroller og ønsker at opretholde deres karrierevej, mens de studerer for en MBA.

Vælg mellem enkelt, dobbelt eller endda tredobbelt MBA-programmer. Hvorfor ville nogle bede om at få et program med en dobbelt eller tredobbelt MBA-grad? Det er ret simpelt: Hvis du overvejer at studere videre på grader med forskellige akkrediteringer og fra forskellige dele af verden giver du flere muligheder.

Så gå for en dobbelt eller tredobbelt grad med endnu flere akkrediteringer bag det og åbne dørene for din fremtid.

Generel MBA

Det generelle MBA-program er for studerende eller medarbejdere, der ønsker at øge og udmærke deres karriere. Det er oprettet for at flytte de nuværende karriere fremad med den opnåede viden og færdigheder. Programmet har en akademisk og anvendt fokus, der fører til at udvikle elevernes evner i stærkt konkurrencedygtige job. IBSS vælger lærere, der har en høj akademisk baggrund, der er relevante for emner, de underviser. Hver lærer har faglig erfaring inden for det relaterede felt. Den undervisningspædagogik, der vedtages af IBSS for det generelle MBA-program, er den erfaringsmæssige indlæringsmetode, der bygger på brug af casestudier og problembaserede opgaver, der udvikler elevernes viden, analytiske tænkning og beslutningsproces.

Undervisningsmetoderne udføres som blandede læringskurser, som kombinerer undervisning online eller understøttes ved hjælp af studieguider med selvstændig online læring. I praksis har denne metode vist sig at være den ideelle blanding for travle arbejdende studerende. Programmets online selvstændige læringskomponenter giver dem den fleksibilitet, de behøver for at kunne opfylde kravene i deres job og deres studie på samme tid. Sessionen giver eleverne interaktionen, som er et centralt element i at undgå at føle sig isoleret i deres læringsmiljøer.

Ved afslutningen af ​​IBSS General MBA-program skal eleverne være:

  • Kendskab til sammenhængen og bevidstheden om dynamikken i organisatorisk funktion.
  • Udstyret med nuværende viden og relevante analytiske værktøjer til at udføre ledelsesopgaver i erhvervsorganisationer.
  • Kompetente og effektive beslutningstagere i løsning af praktiske problemer i det globaliserede erhvervsmiljø.
  • Kunne kommunikere godt.
  • Udstyret til at styre en række opgaver for at fremme karriere til ledende stillinger.
  • Tilstrækkeligt udsat for international forretning og samarbejde.

Den generelle MBA vil give eleverne i alt 120 ECTS point. Du kan afslutte 1 eller 2 år som fuld tid eller fleksibel som deltid.

Studerende har mulighed for at gennemføre deres studier i enten 1 år eller 2 år, afhængigt af om de vælger at studere på fuld tid eller på deltid.

Minimum Adgangskrav

(a) Engelsk færdighedskrav

Det er vigtigt, at elever, hvis modersmål ikke er engelsk, har et minimumsforståelse og facilitet i

Engelsk til vores engelsktalende klasser. For klasser udført på andre sprog, vil engelsk ikke være et krav. Selv når en studerende har opfyldt minimumsstandarden for adgang til TOEFL eller andre prøver, er det pålagt den faglige enhed at vurdere den studerendes forståelse af mundtlig og skriftlig engelsk og kan kræve afhjælpende arbejde.

Studerende, der ikke er engelsksprogede eller hvis tidligere universitet ikke blev undervist primært på engelsk, skal fremlægge et af følgende som bevis på engelsksprogkompetence:

  • TOEFL test
  • IELTS test
  • Brev fra universitetet hvor den studerende studerede at erklære, at sproget var engelsk

Hvis den studerende ikke viser noget af de ovennævnte bevis, vil der alternativt blive afholdt et mundtligt interview med en IBSS certificeret eksaminator for at vurdere niveauet af forståelse og kommunikation.

b) adgangskrav

IBSS er forpligtet til en retfærdig optagelsesproces og accepterer en bred vifte af kvalifikationer. Oplysningerne på denne side giver

Et overblik over de generelle adgangskrav til alle programmer.

Masters Indgangskrav

Regelmæssig adgang

  • En bachelorgrad eller tilsvarende
Program undervist i:
Engelsk
Senest opdateret October 10, 2018
Dette kursus er Online og campus kombineret
Start Date
Sep 2019
Duration
1 - 2 år
Deltid
Fuldtid
Price
2,800 USD
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date