Full-Time og Part-Time MBA

The University of Tampa er MBA-program tilbydes i tre praktiske formater:

 •     Full-time / Day program designet til fremskyndet afslutning med en gruppe af peer studerende. Fuld tid / dag program studerende tage mellem 8 og 16 timer pr semester af dagtimerne klasser. Fuld tid / dag program studerende kan gennemføre programmet i så få som 12 måneder.
 •     Part-time / Evening Programmet er designet til studerende, der arbejder fuld tid job og har brug for at gennemføre programmet i deres eget tempo. Klasser er planlagt en gang om ugen fra 6 til 09:40 Studerende, der deltager på deltid kan gennemføre kursusaktiviteter i så lidt som to år.
 •     Den Executive MBA-program er designet til fagfolk med syv eller flere års erhvervserfaring. Lørdag klasser er kohorte baserede, tilbød hver anden lørdag og tillader gennemførelse af programmet i 24 måneder.


* For at kvalificere sig til deltid finansiel støtte, skal du være registreret i mindst 4 kredit timer. For at kvalificere sig til fuld tid finansiel støtte, skal du være registreret i mindst 8 kredit timer.

Program Features

The University of Tampa er MBA-program - at skabe værdi for kandidater, organisationer og samfund - hjælper eleverne med at udvikle det sofistikerede strategiske tankegang demonstreret af succesfulde ledere. UT er MBA-program er en af ​​de største, mest etablerede og mest eksklusive i Florida.

Program funktioner omfatter:

 •    MGT 598 Førende for Performance - Dette kursus er designet til at forbedre en studerendes evne til lederskab. Studerende øge selvbevidsthed som high-performance ledere og fokusere på at tilpasse folk med målene for en organisation.
 •     Professional Development Practicum - Alle studerende tage fire, en time afsnit i denne practicum, hvor de vil bygge en portefølje af anvendte faglige aktiviteter og projekter.
 •     Afgørelse Analyse - Hver elev tager en af ​​tre besluttende analyse kurser designet til at udvikle de færdigheder og kompetencer, der er nødvendige for anvendt kvantitativ problemløsning applikationer.
 •     Globale forretningskoncepter, personlig kommunikation, etik og socialt ansvar, innovation, kritisk tænkning og økonomisk bæredygtighed er indarbejdet i de centrale kurser.

Koncentrationer

Studerende kan tage ekstra kurser i syv koncentrationer:

 1.     iværksætteri
 2.     finansiering
 3.     Information Systems Management
 4.     Innovation Management
 5.     international business
 6.     markedsføring
 7.     Nonprofit Management

Sykes College of Business

Den Sykes College of Business er en integreret del af en 100-acre universitetsområdet ligger i hjertet af Tampa. Som en omfattende institution, The University of Tampa tilbyder et komplet spektrum af ressourcer, kvalificerede fakultet og moderne faciliteter.

Den Sykes College of Business er en af ​​de elite private skoler i den sydøstlige akkrediteret på både kandidat og bachelor niveau af AACSB International - Foreningen til Advance Collegiate Schools of Business. AACSB International er den førende virksomhed akkrediterende organisation, fremme ekspertise og løbende forbedringer i bachelor-og kandidatniveau uddannelse.

Program undervist i:
Engelsk

Se 1 flere kurser fra University of Tampa - Sykes College of Business »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
1 - 2 år
Deltid
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date