Læs den officielle beskrivelse

Ansøgning gebyrfrihed rådighed for kvalificerede indenlandske ansøgere!

Purdue Full-Time MBA-programkombinerer en dynamisk klasseværelse oplevelse med en hands-on Experiential Learning Initiative, at give de studerende rigelige muligheder for at befæste deres talenter uden for klasseværelset.

Krannert fornemme fakultet og alumni bliver dine faglige mentorer. De skal fremme og lette dine mål, hvilket giver dig meget personlig vejledning til at styre din fremtidige karriere. Pædagogisk, vi give vores kandidater - understreger ledelse, faglig udvikling og samarbejde at fremskynde karriere.

Purdue understreger kvantitativ analyse ved siden af ​​kvalitative, oprettelse et stærkt fundament af forretningsmæssig viden. Krannert s kohorte tilgang og fokus på holdet dynamik simulerer et ægte virksomhedernes arbejdsmiljø. Casestudier også udvikle kritisk tænkning og problemløsning færdigheder, der oversætter til erhvervslivet. Koncentration områder føje dybde til bred base af ledelsen omfattede viden i kernen pensum og forbedre færdigheder i en bestemt virksomhed funktion.

Studerende har adgang til fuld suite af karriere bistand, der ydes af Krannert Professional Development Center. Studerende kan også have mulighed for at arbejde med iværksættere og teknologi specialister på Purdue 's Discovery Park eller Burton D. Morgan Center for Entrepreneurship.

Krannert Full-Time MBA-program har været rangeret # 3 af BusinessWeek for højeste Return on Investment (2014).

Program højdepunkter:

  • Varighed: 21 måneder
  • Klasser Begynd: August
  • Kredit timer: 60

Styrker:

  • Fleksibilitet i kursus indstillinger med specialisering inden for områder som økonomi, menneskelige ressourcer, drift, markedsføring og meget mere.
  • Sommer praktik
  • Erfaringsbaseret læring og globale forretningsmæssige projekter

Lokation: Purdue West Lafayette, IN campus

Program undervist i:
Engelsk
Krannert School of Management, Purdue University
This course is Undervisning både online og på universitetet
Start Date
Aug. 2019
Duration
21 måneder
Fuldtid
Price
11,209 USD
For beboerne i Indiana, per semester. For ikke-residenter i Indiana, hvert semester i MBA-program koster $ 21,092.00.
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Aug. 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Aug. 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date