Fuldtids MBA

Kogod School of Business, American University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Fuldtids MBA

Kogod School of Business, American University

  • Varighed: 21 Måneder, 4 semestre
  • Tidsplan: Daytime, ugedag klasser
  • Pensum: Overvældende; færdiggøre kernen i det første år, valgfag i det andet

Skift samtale med Kogod Full-time MBA (FTMBA). Eleverne får viden og færdigheder i både indenlandske og globale forretning gennem erfaring og interaktion med kunder, professorer, erhvervsledere, og medstuderende, både i og uden for klasseværelset.

Studerende kan forfølge et konsulentfirma fokus gennem en forudbestemt sekvens af kurser, eller kan vælge at udforske de andre eksemplariske business-fokuserede valgfag Kogod har at tilbyde, i emner fra markedsføring til iværksættere til finansiering.

Praktikophold, karriereudvikling og frivillige muligheder gennem Kogod Center for Karriereudvikling og K-LAB (Kogod Ledelse & Applied Erhverv) vil sikre, at du opgradere med en dyb netværk af kontakter fra AU samfund og videre.

Studerende erfaring

Opportunity møder erfaring i Kogod Full-time MBA. Hos Kogod, kender vi læring og karriere vækst finder sted i og uden for klasseværelset. Find mere om den unikke levering af denne grad program nedenfor.

Business Leadership i DC Frokost serien

Få ansigt tid med ledere på nogle af Washington, DC mest eftertragtede virksomheder og agenturer. Nyd en intim samtale med visionære fra den offentlige og private sektor på disse stående frokost udnævnelser. Netværk i en afslappet atmosfære og få en unik chance for at søge råd fra dem i toppen af ​​deres marker. Signature Kurser Markets drive forretning, og de også kører erhvervsuddannelser. Det er, hvor signatur kurser kommer i. Disse intensive, to-ugers kurser hoppe starte din første to semestre og afspejler tilbagemeldinger fra arbejdsgiverne samt fakultet indsigt i de efterspurgte færdigheder moderne erhvervsledere.

International Consulting Project Trip

Arbejdet med en real-life høring af projektet sammen med internationale studerende på en partner institution, og rejse til udlandet som en del af projektet oplevelse.

Klient-Driven Team Projekter

Gennem hele Full-time MBA-program, kurser har projekter for kunder i Washington, DC og videre. Hands-on erfaring er reglen, ikke undtagelsen, ved Kogod.

MBA-grad Karriere

72 percentof den klasse af 2014 kandidater, der søger beskæftigelse havde et jobtilbud inden for tre måneder efter endt uddannelse. * Derudover blev 89 procent ansat i DC metro område.

  • Baseret på data fra 92 procent af klassen af ​​2014. Klassen af ​​2014 omfatter kandidater, der afsluttede deres grad krav august 2013; December 2013 og maj 2014.
Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
21 måneder
Deltid
Fuldtid
Price
Pris
1,526 USD
pr kredit time.
Information
Deadline
Locations
USA - Washington, District of Columbia
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
USA - Washington, District of Columbia
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen