Fuldtids MBA

Iowa State University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Fuldtids MBA

Iowa State University

Den Iowa State fuldtids MBA er en intensiv to-årigt program bestående af ti centrale kurser (30 point) og seks valgfag (18 point). Den MBA giver et bredt perspektiv i lederuddannelse med muligheder for dig at skræddersy programmet til at opfylde dine faglige og karrieremål. Kernen pensum er leveret gennem en foreskreven sekvens af nødvendige centrale kurser opbygge et solidt fundament for Advanced Study i erhvervslivet. Specialer tilbydes i regnskab, finans, teknologi og innovation management, marketing og supply chain management.

Forbedre dine faglige kvalifikationer

I Iowa State MBA, har du mange muligheder for at videreudvikle dine faglige kompetencer, både i og uden for klasseværelset. Du vil fremskridt gennem de ti centrale kurser med et mangfoldigt team af klassekammerater. Du vil arbejde på mange klasse projekter som et team udvikle dine samarbejde, ledelse og kommunikationsevner. Casestudiet metode, der anvendes i hele MBA grundlæggende uddannelsesprogram vil tvinge dig til at problem-løse ved at tænke både analytisk og kreativt. To faglige udvikling kurser, taget i dit første studieår, omfatter workshops og seminarer, udøvende højttalere og firmaudflugter, der yderligere vil forbedre din jobsøgning, netværk og bløde færdigheder.

Faglige færdigheder kan læres, men praksis forbedrer dem. Den Iowa State MBA giver rige muligheder for at anvende det, du lærer i klasseværelset og til at udøve dine faglige kompetencer. For eksempel, vil du deltage med din MBA hold i en sag konkurrence; den kulminerende begivenhed i MBA grundlæggende uddannelsesprogram. Iowa State MBA hold deltager også i flere universitets-vært MBA case konkurrencer i hele Midtvesten. I en af ​​de professionelle udvikling kurser, MBA høring teams gennemføre projektet tjeneste læring med lokale non-profit organisationer, og derved du hjælper andre og nyder fællesskabet. Du vil blive inviteret til at deltage aktivt studenterorganisation, MBA Association, hvor du er i stand til at forbedre dit lederskab evner ved at holde officer positioner eller koordinere særlige projekter.

Opnå Din Ultimate Goal: Beskæftigelse Succes

Den Iowa State MBA konsekvent rangerer blandt de bedste skoler for studerende at finde job ved eller kort efter endt uddannelse. En record for succes beskæftigelse blandt vores MBA kandidater er opnået af to grunde. Først, vi udstyre vores studerende. Begyndende ved orientering og hele dit første år MBA studier, vil du have adgang til en bred vifte af karriere tjenester. Disse omfattende ressourcer vil hjælpe dig med at udvikle en tilpasset jobsøgning plan. For det andet, kan vi tilbyde dig personlig karriere tjenester. muligheder og udfordringer for beskæftigelsen er unikke for hver og MBA-studerende. Vi leverer one-on-one karriererådgivning at udstyre og bedst forberede dig til at nå dit ultimative mål for at forfølge en MBA-beskæftigelse succes.

MBA Specialiseringer Studerende i MBA-program kan forfølge en valgfri speciale i regnskab, finans, teknologi og information management, marketing, eller supply chain management. Et område af specialisering kræver ni kredit timers godkendt MBA valgfag kurser inden for et af de ovennævnte studieområder.

Studerende kan forfølge en dobbelt specialisering, der kræver et minimum af syv valgfrie kurser. Mindst en elektiv skal være uden for de to specialisering områder.

regnskab

regnskabsmæssig specialisering er designet til at udstyre de regnskabsmæssige professionelle med den nødvendige viden og færdigheder til at arbejde effektivt inden dagens teknologi-drevet, globale økonomi. Problemer og udfordringer revisorerhvervet i dag udforskes.

finansiering

specialisering finansiering vil give dig en forståelse af de teoretiske og praktiske aspekter af virksomhedernes økonomiske forvaltning og investeringer strategier. Kursusaktiviteter tilbydes i avanceret finansiel analyse og beslutningstagning, porteføljeforvaltning, derivatmarkeder, og ejendomsfinansiering.

markedsføring

Markedsføringen specialisering vil hjælpe dig med at opnå færdigheder i at analysere og anvendelse af eksisterende data til at foretage effektiv markedsføring beslutninger. Marketing kursusaktiviteter giver dig en forståelse af forskellige marketing koncepter, modeller og værktøjer til at undersøge, hvordan forbrugerne opfører sig og markeder fungerer.

supply chain management

Supply chain management (SCM) er en af ​​de hurtigst voksende områder i erhvervslivet i dag. Øget globalisering og hastigt fremrykkende informationsteknologiske værktøjer er prime faktorer, der påvirker bevægelsen af ​​dele, styring af lager flow, opfyldelse af kundeordrer, og om forhandler krav og tidsfrister overholdes i tide. SCM integrerer globale informationer og processer på tværs af alle forretningsfunktioner, herunder udbuddet ledelse, drift, informationsteknologi, og logistik.

Teknologi og innovation management

Den Teknologi og Innovation Management (TIM) specialisering undersøger spørgsmål i forbindelse med udvikling og forvaltning af information og videnbaserede teknologier. Emnerne omfatter beslutningsstøtte og data-mining, human-computer interaction, systemets sikkerhed og integritet, og projektledelse. TIM specialisering fokuserer også på forvaltning af innovation og kommercialisering af nye teknologier.

Lær mere

Finansiel bistand

ISU College of Business har attraktive muligheder finansiel støtte til kvalificerede kandidater. tilbydes finansielle bistand i form af graduate assistentophold og / eller stipendier. Forud akademisk succes og præstation på GMAT eller GRE er de primære faktorer i tildelingen af ​​finansiel støtte.

CyBIZ Lab

Den Iowa State University CyBIZ Lab giver muligheder for MBA-studerende til at lede tværfunktionelle teams, der arbejder på reelle projekter for reelle virksomheder. MBA-studerende få hands-on erfaring løse reelle forretningsmæssige problemer. MBA-studerende er ansat som graduate assistenter for CyBIZ Lab.

Optagelse

Optagelse i fuldtids MBA-program Priserne starter efterårssemestret. Vi søger studerende verden med forskellige faglige baggrunde og beskæftigelse historier. Vi vurderer nøje pasningen mellem hver kandidatens kvalifikationer og forventninger og vores MBA programmets kvaliteter og egenskaber.

Vellykket Start Program

Når du bliver en Iowa State MBA-studerende, ønsker vi at sikre en positiv overgang til vores program. Gennem Vellykket Start programmet, vil du have mulighed for at tilmelde dig i flere online, pre-MBA korte kurser til at hjælpe dig med held starte dine Iowa State MBA studier.

For yderligere information kontakt busgrad@iastate.edu

FMBA
Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
2 år
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
USA - Ames, Iowa
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
USA - Ames, Iowa
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen