EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Det fuldtids MBA-program starter i begyndelsen af april og september hvert år. Inden programstarten kan de studerende deltage i online forberedelseskurser, hvor deltagere kan opdatere deres viden om matematik, statistik og økonomi. Det 12-måneders program slutter med forelæggelse af den afsluttende afhandling det følgende år.

Den fulde MBA-programperiode er opdelt i moduler. Deltagerne giver bevis for deres viden under studiet i form af casestudier, projektarbejde, præsentationer og skriftlige eksamener.

Inden for General Management Full-time MBA-programmet kan eleverne uddybe deres viden inden for

 • Marketing, Salg, Innovation
 • Avanceret Finansiering
 • Strategi
 • Personligt lederskab (obligatorisk)

Under fusionsmodulet skal eleverne vælge 9 kurser ud af ca. 25 koncentrationsforløb tilbydes. Deltagerne skal vælge 2 kurser fra alle felter og kan fokusere på en koncentration ved at vælge det niende kursus.

Personligt lederskab

Den del Personlig Ledelse i MBA-programmets koncentrationsmodul er obligatorisk for alle studerende. Det omfatter klasser og et firma projekt med fokus på ledelse og personlig udvikling. Udover vores WHU fakultetets medlemmer og foredragsholdere fra vores partneruniversiteter, vil ekspertchefsforbindelser relatere sig til ledelsesemnet baseret på deres egen erhvervserfaring.

International Management Module

Det Internationale Management Modul udsætter deltagerne i MBA-programmet til udfordringen ved international forvaltning. Under det internationale modul lærer deltagerne om forretningsmuligheder og ledelsesmæssige udfordringer i Nordamerika, Kina og Indien. Studieturene arrangeres af berømte partnere i den respektive region. Programmet består af forelæsninger leveret af ledende fakultet medlemmer af vores partner universiteter, firma besøg og et gruppeprojekt.

For-MBA Intensive tysk sprogkursus (valgfrit)

I samarbejde med Goethe Institut Düsseldorf tilbyder WHU valgfrie intensive tyske sprogkurser for at forbedre din profil til det tyske arbejdsmarked. Studerende har mulighed for at vælge mellem et kursus på fire, otte eller tolv uger .

Indsend venligst din udfyldte MBA ansøgning tre måneder før starten af ​​det respektive tyske kursus *.

Udgifterne til sprogkursus er delvis sponsoreret af WHU (50%) med de resterende omkostninger (500 € pr. Måned), der dækkes af deltageren.

Hvis du har brug for flere oplysninger, bedes du kontakte Admissions teamet.

* Kurserne er planlagt i januar-marts (foråret indtagelse) og juni-august (fald indtagelse)

Ved første øjekast

Program start: september / april

Beliggenhed: Campus Düsseldorf

Struktur:

 • 12 måneders fuldtidsstudie
 • Internationale moduler på 1 uge hver i Kellogg School of Management (Chicago, USA), CEIBS og FUDAN (Shanghai, Kina) og IIMB (Bangalore, Indien)
 • Midtvejsudfordring
 • Integreret Personlig Lederskabsmodul

Certifikat:

 • Master of Business Administration (MBA)

Finansieringsindstillinger

Det samlede gebyr for MBA-programmet er € 39.000 .

To-trins Early-Bird Deadline

Med vores to-trins tidlige fuglfrist, vil du kvalificere dig til en af ​​to studieafgift reduktioner.

For at starte din fuldtidsstudium i april 2019:

 • Ansøg senest den 31. august 2018 for en studieafgift på € 5.000
 • Ansøg inden 31. oktober 2018 for en 3.000 € studieafgift reduktion

For at starte dine fuldtidsstudier i september 2019:

 • Ansøg senest den 31. januar 2019 for en studieafgift på € 5.000
 • Ansøg inden 31. marts 2019 for en 3.000 € studieafgift reduktion

Tutiongebyret omfatter:

 • Alle studieafgifter
 • Alle bøger og materialer
 • Indkvartering og halvpension under det internationale modul
 • Tyske klasser
 • Personlig udvikling seminarer
 • Semesterbillet

Information til skatteyderne i Tyskland (gælder også for internationale MBA-kandidater, der arbejder i Tyskland efter eksamen): Studieafgifterne til MBA-programmet er fradragsberettigede som forventede professionelle udgifter. For detaljerede oplysninger kontakt venligst din juridiske skatterådgiver.

Leveomkostninger

Leveomkostninger i Düsseldorf er ca. 750-800 EUR pr. Måned.

Finansieringsindstillinger

 • Studielån
  Vores lokale sparebank (Sparkasse) yder lån til tyske WHU studerende.
 • WHU Brain Capital GmbH
  En anden mulighed for at finansiere din deltagelse i MBA-programmet er finansieringsbegrebet WHU Brain Capital GmbH.
  For at lære mere om dette koncept, skal du klikke her eller gå til www.whubraincapital.de/Language/English
 • Kreditter / Eksterne stipendier
  Du kan også se på følgende hjemmesider:
  Tyske Studerende: www.bva.bund.de (Søg efter Bildungskredit)
  Internationale studerende: www.daad.de
 • Fordele ved Company Support
  Vi har særlige fordele for virksomheder, der planlægger at støtte mere end en af ​​deres medarbejdere til at studere hos WHU .
  For at finde ud af mere, så kontakt vores programdirektør Gerold Gnau.
 • Deutsche Bildung AG
  Deutsche Bildung AG tilbyder skræddersyet økonomisk støtte til tyske såvel som internationale studerende kombineret med online platformen WissenPlus.
  Mere information på www.deutsche-bildung.de/studienkredit
 • Deutschlandstipendium
  Inden for rammerne af det nationale stipendieprogram "Deutschlandstipendium" giver WHU hvert semester semesterbevillinger til studerende, der er særligt dygtige, dygtige og dedikerede, og som adskiller sig gennem fremragende samfundsmæssigt engagement. Stipendierne finansieres i lige store mængder af Forbundsministeriet for Uddannelse
 • WHU Stipendier
  Ansøgere med en fremragende GMAT score kan kvalificere sig til stipendier på op til 50%
  WHU giver stipendier til at give højt talentfulde kandidater fra alle lande til at forfølge WHU MBA. Ifølge beskrivelsen af ​​det respektive stipendium forsøger vi at støtte personer, der sandsynligvis vil tilføje særlige værdi til MBA-klassen. WHU stipendierne er ikke bundet til et vist beløb (fritagelse: WHU e-fellows.net stipendium). Admissionsudvalget giver stipendier baseret på forskellige kriterier.
  For at ansøge om stipendium skal du bruge den respektive stipendie ansøgningsskema, der kan downloades på denne side. Bemærk venligst, at kun en stipendieansøgning pr. Person er mulig, og at stipendieansøgningen kræver en ansøgning om fuld tid MBA-programmet på WHU . Pladser i programmet samt stipendier er begrænset og ydes løbende. Derfor anbefaler vi tidlig ansøgning. Efter at have gennemført din ansøgning til programmet, send venligst din stipendieansøgning til mba @ WHU .edu.
  Alumni på e-fellows.net og deltagere fra MBA-dagen for e-stipendiater kan ansøge om 50% delt stipendium.
 • Yderligere information om stipendier er tilgængelig på følgende hjemmesider:
  • www.stipendien-datenbank.de
  • www.stipendienlotse.de
  • www.zeit.de/stipendienfuehrer

Ansøgning og optagelse

Deltagere

Deltagere med en ph.d.-grad, ingeniørvidenskab eller naturvidenskab vil mest drage fordel af MBA-programmerne på WHU . Deltagerne med en grad i erhvervsøkonomi eller økonomi vil dog også finde programmet meget værdifulde på grund af

 • stærk vægt på integration af teori og praksis,
 • Erfaringerne med at arbejde i tværfaglige, multikulturelle studiegrupper og
 • muligheden for at udvikle lederskab og interpersonelle færdigheder i et internationalt miljø.

Vi søger et stort udvalg af kulturelle og faglige baggrunde blandt vores studerende. Vi er interesserede i dig som individ, da du er interesseret i skolen i alle dets sorter.

Hvis du overvejer at ansøge om vores MBA-programmer og ikke er helt sikker på, om du opfylder de formelle krav, er du velkommen til at sende os dit CV til en første check. Kontakt os på MBA (at) WHU .edu og vi vil komme tilbage til dig.

Ansøgningsperiode

Det fuldtids MBA-program starter i april og september hvert år. Da ansøgninger accepteres rullende, kan du til enhver tid ansøge om programmet. Vi opfordrer dog kraftigt potentielle kandidater til at ansøge så tidligt som muligt, da steder er begrænsede. Adgang til programmet vil blive givet ca. to uger efter det personlige interview.

For ansøgere uden for EU, der kræver visum, er ansøgningsfristen den 31. december ( april indtagelse ) eller 31. maj ( september indtagelse ), skal der tages hensyn til yderligere visumprocedurer.

Ansøgere, der gerne vil deltage i det valgfri før-MBA-intensiv tysk sprogkursus, skal indsende deres afsluttede MBA-ansøgning senest den 30. april ( september indtagelse ) eller 30. november ( april indtagelse ).

Adgangskrav

Ansøgeren skal have en uddannelse fra et universitet (Hochschule eller Fachhochschule) inden for gyldighedsperioden for den tyske generel lov om universiteter eller en tilsvarende grad fra et udenlandsk universitet. Desuden skal ansøgeren have mindst to års erhvervserfaring. Ledelseserfaring er ikke nødvendig.

Da undervisningssproget er engelsk, skal ikke-modersmål demonstrere bevis for flydende eller tage test af engelsk som fremmedsprog (TOEFL) som et indrejsebehov. Vi har også brug for en Graduate Management Admissions Test (GMAT).

Adgangskrav - Oversigt

 • En første grad (Bachelor eller tilsvarende)
 • To års postgraduate erhvervserfaring
 • Afsluttet online ansøgningsskema og MBA spørgeskema
 • Et anbefalingsbrev fra professorer eller vejledere (ord / pdf). Send os venligst anbefalingsbrevet i en forseglet konvolut eller bede dommeren om at sende den til MBA (at) WHU .edu fra sin personlige e-mail-konto.
 • TOEFL (min. 100 IBT) eller tilsvarende IELTS (7.0), hvis engelsk ikke er dit modersmål. WHU TOEFL modtagerkoden er 0682.
 • GMAT score (En minimum score på 600 anbefales) eller tilsvarende GRE. WHU GMAT modtager kode er FBR-FH-02, WHU GRE modtager kode er 7175.

GMAT score er gyldig i fem år. For at informere dig om GMAT (Graduate Management Admissions Test) og TOEFL (Test af engelsk som fremmedsprog) kan du gå til: www.mba.com eller www.ets.org/toefl.

Program undervist i:
Engelsk

Se 1 flere kurser fra WHU – Otto Beisheim School of Management »

Senest opdateret October 6, 2018
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
12 måneder
Fuldtid
Price
39,000 EUR
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Aug 31, 2019
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Aug 31, 2019
Ansøgningsfrist
End Date