Din fremtid, Unfolding

På kun et år, vil du forstørrer dine karrieremuligheder, som du mestrer MBA Essentials, få virkelige verden erfaring, adfærd feltarbejde i udlandet og interface med C-Suite ledere. Som vores alumner siger, "Sikke en forskel et år gør!"

Klassificeret 1st i USA og 8. i verden for at integrere bæredygtighed, denne fuld tid, accelereret MBA konsekvent er blevet anerkendt blandt den "globale top 25" for finansiel, social og miljømæssig ledelse siden 2007. Den banebrydende læring legemliggøre FN 'Principles for Responsible Management Education (PRME).

Den MBA Bæredygtighed tilbyder enestående lederskab forberedelse. Studieordningen er forankret ved streng kursusaktiviteter i alle forretningsområder discipliner. Hvad er anderledes? Den banebrydende bæredygtighed kurser, live rådgivning træfninger, globale studierejser, cross-funktionel integration og slutstenen practicum, der tjener som Proving Ground for at drive forretning fra et højere perspektiv.

Og Pittsburgh - en dynamisk virksomhedskultur, uddannelse og bæredygtighed hub - er det ideelle sted at tilbringe et år at tjene en verdensklasse MBA.

Program undervist i:
Engelsk

Se 1 flere kurser fra Duquesne University »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
1 år
Fuldtid
Price
51,039 USD
Omfatter ikke flybillet, måltider og ekstraomkostninger for obligatorisk studietur og eventuelle ekstra ture.
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist