Vores fuldtids MBA-program har det primære mål at udvikle ledelsesmæssige færdigheder som teamarbejde, ledelse, beslutningstagning, global vision og evnen til at arbejde under pres. Vi arbejder med case-metoden for at analysere, diskutere og komme til en konklusion for mere end 900 tilfælde i de to år af MBA.

IPADE's fuldtids MBA-program er undervist 100% på engelsk og på to universiteter: Mexico City og Monterrey.

IPADE er præget af sin personlige opmærksomhed og små grupper (150 studerende på begge campus).

Hvorfor Ipade?

Det fuldtids MBA-program er designet til at udvikle de færdigheder, der er nødvendige for at overholde Top Management ansvar. Deltagerne vil gennemgå en dybtgående transformation, og denne uddannelse kræver en toårig forpligtelse til professionel og personlig vækst.

Programdeltagere får et professionelt løft, der omdanner til større præstation og øget lederskab. IPADE kandidater skiller sig ud blandt deres jævnaldrende på grund af deres højt udviklede globale business vision og deres dybe følelse af sociale formål, der altid skal ledsage forvaltningen af ​​en virksomhed.

IPADE's MEDE-program bruger case-metoden og yderligere undervisningsværktøjer til at give en intens formativ oplevelse med fokus på at bygge færdigheder og transformere ledere.

At leve den fuldtids MBA oplevelse

Metode

Full-time MBA-programmet hjælper deltagerne med at udvikle deres evner til at træffe passende beslutninger, at udøve fleksibilitet, åbenhed og styrke styrke som kræves til ledelsesmæssige ansvar.

International erfaring

I betragtning af globaliseringstendenserne i førende virksomheder og handelshøjskoler har IPADE's fuldtids MBA-program en højere forståelse og mere kraftfuld oplevelse af den globale kontekst for sine studerende og strukturerer passende muligheder for at deltage i korte programmer / komponenter med prestigefyldte organisationer verden over som: udvekslingsprogrammet, den internationale uge, en akademisk studie tur, sagkonkurrencer, blandt andre.

Career Services Office

Career Services Office (CEDIC) søger at forbinde virksomheder og deltagere i IPADE's fuldtids MBA-program gennem sine hovedmål: At tilbyde deltagerne personlig støtte med de nødvendige værktøjer til effektivt at søge efter praktikophold og permanent beskæftigelse; at rådgive om jobsøgningsteknikker og give virksomhederne mulighed for at få hjælp ved at hjælpe fuldtids MBA-deltagere gennem rekruttering og beskæftigelsesprocessen og at støtte virksomheder i deres strategiske rekruttering.
I løbet af de to år af MBA-programmet hjælper det dig med at:
 • Definer på lang og kort sigt hvilken karriereplan du vil følge i overensstemmelse med dine evner, færdigheder og mål.
 • Få den tekniske viden og de nødvendige værktøjer til at udføre den karriereplan du har udviklet.
 • Få orienteret for at finde den mest effektive personlige strategi for din jobsøgning.

Adgang

Adgangskrav

 • Bachelorgrad
 • 3 års postgraduate erhvervserfaring
 • Færdighed i engelsk:
  • TOEIC (mindst 850 point)
  • TOEFL IBT (mindst 100 point)
  • TOEFL PBT (mindst 600 point)
  • IELTS (mindst 6,5 point)
 • IPADE's Management Skills Test, GMAT (mindst 550 point), eller GRE (mindst 150 pr. Sektion)
Program undervist i:
Engelsk
Senest opdateret July 25, 2018
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Juli 2019
Duration
2 år
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Juli 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Juli 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Juli 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date

MBA Exchange Program: The Academic Experience

MBA Exchange Progam: A Cultural Experience