Fuldtid MBA

Generelt

3 tilgængelige placeringer
Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

Vores fuldtids masterprogram tilbyder dig en uddannelse, der er både akademisk og menneskelig-fokuseret, udvikler dit ledelsesmæssige potentiale og tilskynder til professionel vækst.

I løbet af 22 måneder vil du opleve en transformation baseret på læringsfaser. Programmet begynder med en periode med intellektuel vækst, hvor du vil udvikle færdigheder og viden om teknikkerne og kunsten at lede en virksomhed. I den næste fase vil du omsætte denne viden til praksis. Endelig får du muligheden for at deltage i en international læringsoplevelse.

På IPADE vil du være en del af et globalt læringssamfund, der består af meget talentfulde unge fagfolk, der vil udfordre dig til at tænke ud over dine grænser. Dette samfund forbereder dig på det komplekse ansvar, der følger med lederskab i erhvervslivet.

Vi håber at byde dig velkommen til vores fuldtids MBA-program.
Ernesto Bolio Barajas
Fuldtids MBA Corporate Director

Hvorfor IPADE?

Det fuldtids MBA-program er designet til at udvikle de færdigheder, der er nødvendige for at overholde Top Management ansvar. Deltagerne vil gennemgå en dybtgående transformation, og denne uddannelse kræver en toårig forpligtelse til professionel og personlig vækst.

Programdeltagere får et professionelt løft, der omdanner til større præstation og øget lederskab. IPADE kandidater skiller sig ud blandt deres jævnaldrende på grund af deres højt udviklede globale business vision og deres dybe følelse af sociale formål, der altid skal ledsage forvaltningen af ​​en virksomhed.

IPADE's MEDE-program bruger case-metoden og yderligere undervisningsværktøjer til at give en intens formativ oplevelse med fokus på at bygge færdigheder og transformere ledere.

Akademisk struktur

Første år

Programmets første år er primært orienteret mod en dybtgående undersøgelse af forskellige ledelsesområder. I denne periode erhverver deltagerne de tekniske værktøjer, der er nødvendige for fremragende ledelse. Sammen med disse hårde færdigheder vil deltagerne lære om ledelse og teamwork.

Sommer praktik

Mellem deres første og andet år skal fuldtids-MBA-deltagere gennemføre et sommerpraktikprojekt med en virksomhed. Projektet er tænkt som en praktisk læringsproces, hvor de studerende har mulighed for at anvende meget af det, de er lært i løbet af programmets første år i reelle forretningssituationer.

Andet år

Andet år understreger udviklingen af en global vision, strategiske beslutningsprocesser og andre såkaldte soft skills. I løbet af fjerde trimester vælger studerende blandt 40 internationale handelshøjskoler for deres internationale udvekslingserfaring. I løbet af det sjette trimester kan de studerende vælge fire valgfrie kurser med fokus på de nyeste globale forretningstendenser.

Metode

Ved hjælp af Case-metoden udnytter deltagerne deres ledelsesmæssige færdigheder ved at udføre detektion, analyse og diagnose af virkelige forretningsproblemer.

Fuldtids MBA-programmet hjælper deltagerne med at udvikle deres evner til at træffe nøjagtige beslutninger, udøve fleksibilitet og fordomsfrihed og opbygge den karakterstyrke, der kræves til enhver ledelseshandling.

Case Method bruger akademisk materiale (business cases) baseret på reelle organisatoriske udfordringer, der analyseres fra forskellige perspektiver. Denne proces er opdelt i tre faser: personlig undersøgelse, teamwork og en plenarmøde ledet af en ekspert professor.

På baggrund af sagerne og de ledsagende tekniske noter erhverver deltagerne den nødvendige viden om det grundlæggende i forretningsstyring. Gæstetalere og gæsteprofessorer leverer yderligere praktisk input, ekspertise og livserfaring.

1. Personlig undersøgelse

Deltagerne bruger deres personlige erfaring med den situation, der skitseres for at vurdere problemstillingerne og lave en handlingsplan.

2. Teamwork

Deltagerholdet kombinerer deres personlige og plenaranalyse for at træffe beslutninger, som om de var virksomhedens bestyrelse.

3. Plenarforsamling

Sagen analyseres ved hjælp af input fra hele klassen under ledelse af en ekspertprofessor.

Adgangskrav

 • Bachelorgrad.
 • 3 års erhvervserfaring.
 • Færdighed i engelsk:
  • TOEIC (mindst 850 point);
  • TOEFL IBT (mindst 100 point);
  • TOEFL PBT (mindst 600 point);
  • IELTS (mindst 6,5 point);
 • IPADE's Management Skills Test, GMAT (mindst 600 point) eller GRE (mindst 150 point pr. Sektion).

Adgangsproces

 1. Aftale: Din første kontakt med IPADE: en begivenhed, en aftale, en morgenmad eller et Skype-opkald (for udenlandske ansøgere).
 2. Eksamen: Til eksamen kan du forberede dig med vores online kursus. Spørg optagelsesteamet for detaljer (glem ikke at udfylde "Elektronisk ansøgning").
 3. Interviews: Interview med programledere (glem ikke at medbringe din dokumentation).
 4. Komité: Adgangsudvalget beslutter, om du accepteres eller ej, og du modtager et brev for at fortælle dig resultaterne.
 5. Tilmelding: Når du er accepteret, skal du betale tilmeldingsgebyret for at få din plads sikret og ansøge om stipendier og økonomisk støtte.
 6. Stipendium og finansiering: Du kan begynde at ansøge om stipendier og finansiering. Bed om information fra Adgangsteamet.
Senest opdateret Nov 2020

Om skolen

IPADE Business School was founded in 1967 by a group of prominent businessmen with the aim of developing future leaders with the ability to drive social and economic growth, rooted in personal integri ... Læs mere

IPADE Business School was founded in 1967 by a group of prominent businessmen with the aim of developing future leaders with the ability to drive social and economic growth, rooted in personal integrity, social responsibility and global vision. Minimer
Mexico City , Monterrey , Guadalajara + 2 Mere Mindre

Akkrediteringer