Forretning

International Accelerator

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Forretning

International Accelerator

business administration

School of Business er kendt verden over for sine graduate-niveau programmer, vægt på innovative, erfaringsbaseret læring og sin vilje til at producere kandidater, der er superlatively parate til at opfylde de nuværende og fremtidige behov for deres arbejdsgivere.

graduate Grader

Kandidatuddannelser i business administration tilbydes gennem vores School of Business, bredt anerkendt som en global leder i erhvervslivet uddannelse. Højt kvalificerede og motiverede studerende kan vælge fra MBA muligheder for at bedst passer til dine aktuelle behov og langsigtede mål. Valgmuligheder omfatter en etårig accelereret MBA, der gør det muligt at vælge den funktionelle specialisering, der flugter med dine interesser og karriereønsker, og en professionel MBA for dem, der søger at få en ledelse kant samtidig opretholde en aktiv karriere. Vores top-rangerede internationale MBA-program giver i-demand ledere forberedt til dynamiske internationale markeder.

Certifikatet i Business Analytics er designet til at supplere graduate uddannelser tilbydes inden for Moore School ved at give kritiske færdigheder i forbindelse med business analytics. Krav til optagelse er de samme som dem, for Moore School MBA-program. Ph.d. i Business Administration grad program er designet til studerende, der ønsker at forfølge en karriere i universiteternes forskning og undervisning, erhvervslivet og regeringen.

  • Accelereret Master of Business Administration (AMBA)
  • Professionel Master of Business Administration (PMBA)
  • Ph.D. i Business Administration
  • Certifikat i Business Analytics
Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
Deltid
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
USA - Boston, Massachusetts
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
USA - Boston, Massachusetts
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen