Læs den officielle beskrivelse

Fuldtid International MBA

mål

Det internationale MBA-program sigter mod at:

- udvikle en solid erhvervskultur for at være villig til effektivt at imødegå de vigtigste udfordringer i den nuværende globale konkurrence

- erhverve viden og praktiske værktøjer, der kan anvendes til organisatoriske processer

- berige din egen tankegang takket være en konstant udveksling af synspunkter med ledere og fagfolk, der opererer i internationale miljøer

- erhverve evnen til at forstå udviklingen i den globale økonomiske kontekst og at gribe mulighederne for nye vækstmarkeder

- lære at effektivt interagere med kolleger fra forskellige kulturelle værdier og adfærdsmønstre

- styrke tværgående færdigheder for at forbedre et effektivt arbejde og til fordel for stigning i karrierestigen.


Varighed og tidsplan

Den internationale MBA består af 10 måneder konkret erfaring fra februar til december 2019.
Tilstedeværelsen er i fuld tid formel og er struktureret som følger:

- 500 timers undervisning : mandag til torsdag fra kl. 9.00 til 16.00

Dedikerede workshops og tværfagssessioner kan planlægges på fredage.

- 1 ugebolig i udlandet (juni 2019)

- 3-dages oplevelsesaktivitet : Innovation

- 3 måneders afsluttende projekt : Endelig udfordring.


Det forudses også deltagernes engagement i offline-tilstand for at gennemføre opgaver og til en individuel undersøgelse.


Deltagelse er obligatorisk: Den maksimale fraværsydelse er 15% af de strukturerede undervisningsaktiviteter.

Elevprofil

Den internationale MBA adresserer kandidater, der opfylder følgende krav:

- Fremragende studieplan (Grad i enhver disciplin eller tilsvarende kvalifikation opnået i udlandet);

- erhvervserfaring på mindst 3 år

- Engelsk færdighed (skriftlig og talt).

Ideelle kandidater forventes også at bevise:

- høj motivation og proaktiv tilgang

- fleksibilitet og tilpasningsevne

- uddannelsesmæssige og / eller faglige erfaringer i internationale sammenhænge

- stærk egnethed til multikulturelle miljøer.

Karriereudvikling

Den internationale MBA er en vigtig investering i karriereudvikling: Det giver deltagerne solid soliditetsfærdigheder og ledelseskompetencer og tilskynder til erhvervelse af en integreret vision af forretningssystemet. Derudover styrkes virksomhedernes evner, der gør det muligt for deltagerne at kommunikere effektivt med alle de funktionelle områder i deres organisationer, tilskynde muligheden for at aspirere til fremtidige professionelle roller af større ansvar.Program Programmet for den internationale MBA fuld tid giver en række forskellige, men kontinuerlige aktiviteter for at sikre en dyb oplevelse for karrierevæksten.

Program

Programmet for International MBA fuld tid giver en bred vifte af diversificerede, men kontinuerlige aktiviteter for at sikre en dyb oplevelse for karrierevæksten.

BYGGGRUNDER

500 timer med henblik på at formidle en integreret vision af de følgende didaktiske moduler, der er designet og struktureret, og som giver en konstant orientering mod organisationsprocesser af internationalisering og digitalisering.

- Corporate Strategy

- Regnskab

- Ledelsesregnskab

- Selskabsfinansiering

- Marketing

- Mennesker og Organisationsforvaltning

- Operations and Supply Chain Management

- International Management

- Produkt

- IKT-styring

- Ansvarlig forvaltning

Denne del af programmet afsluttes også af en aktivitet, helt i en dedikeret online platform, der simulerer et konkurrencedygtigt forretningsmiljø, hvor øjeblikkelige problemløsningskrav testes og strategiske beslutninger for virksomhedens vækst anvendes.

INNOVATE
For at skubbe faste kompetencer i henhold til de globale udviklinger og den yderst innovative og konkurrencedygtige kontekst, unge talenter nu står overfor, omfatter programmet sessioner dedikeret til nystartede og inkubatorer gennem møder og workshops med store aktører på innovationsarenaen for en dybere forståelse for deres løftestang for vækst og succes.

Programmet er også beriget af inddragelsen af ​​en " Innovation

Udover laboratorierne udføres en " forretningsplan " under programmet med det formål at lære at forme en nyskabende ide og strukturere den som en integreret forretningsplan med støtte fra dedikerede medlemmer af CUOA Business School fakultet.

GLOBAL

Styrket af sin internationale konnotation omfatter programmet en uger studietur i udlandet i et af de lande, der repræsenterer hovedaktører i verdensøkonomien og ledelsesmæssig innovation, for at styrke den internationale sammenligning af ledelsesproblemer med træningsaktiviteter i erhvervsskoler eller lokale universiteter, virksomhedsbesøg og udtalelser fra ledere og iværksættere.


For at øge evnen til at styre multikulturalisme i internationale miljøer har programmet forudset en tværfaglig erfaring med andre internationale programmer arrangeret af CUOA Business School i en periode på tre uger, hvor der gennemføres flere aktiviteter som foredrag, firma besøg, projektarbejder og valgfrie ture.

ENDELIG UDFORDRING

De sidste måneder af kandidatuddannelsen er fuldt dedikeret til at øve og konsolidere hele viden erhvervet med det formål at kunne imødegå fremtidige arbejdsudfordringer med solidt grundlag.

Deltagerne kan vælge en af ​​følgende stier indgår i programmet:

- egentligt internationalt forretningsprojekt i samarbejde med et selskab, der opererer i det globale scenario

- forretningsidé og udvikling af en plan for mulige fremtidige iværksættermuligheder

- forskningsfelt.

LIFE SKILLS PROGRAM

Programmet understreger udviklingen af ​​tværgående færdigheder gennem forskellige værktøjer, der anvendes både i klasseværelset og udendørs træning; Det tidligere formål er at hjælpe med teamopbygning, orientering, ledelsesværktøjer, selvkontrol og stresshåndteringsfærdigheder og offentlighedstale.

Derudover og for at se frem til karriereudviklingen omfatter programmet forberedende aktiviteter til arbejdspladsen, såsom revision af CV'et og dedikerede sessioner om udvikling og fremme af det personlige og professionelle billede som et ægte mærke, der skal fremhæves i det faglige samfund.

Program undervist i:
Engelsk
Senest opdateret August 8, 2018
This course is Campus based
Start Date
Nov. 2019
Duration
10 måneder
Fuldtid
Price
22,000 EUR
Moms.
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Nov. 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Nov. 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date