Fleksibel mba

University of Baltimore, Merrick School of Business

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Fleksibel mba

University of Baltimore, Merrick School of Business

En fleksibel MBA, der tillader dig at oprette din fremtid.

The University of Baltimore har en lang historie for at have business-programmer, der tillader travle fagfolk til også forfølge deres uddannelsesmæssige mål, mens de bor deres dagligdag.

Tilmelding i UB MBA-program giver dig mulighed for at vælge:

  • hvor hurtigt du ønsker at fuldføre din grad;
  • hvordan du ønsker at tage dine klasser (traditionelle klasseværelser, online eller begge);
  • hvor mange klasser per session eller semester, du ønsker at tage;
  • din specialisering eller du kan bygge en brugerdefineret en, der passer til dine karrieremål.

Hvad er fleksibel MBA?

En fleksibel MBA gavner arbejder professionelt. UB MBA-program er designet, så du kan skære både dit personlige liv med din akademiske liv.

Mange MBA-programmer er på fuld tid og kohorte baseret, hvilket ikke altid er let for en arbejdsgruppe professionel. UB MBA-program er fleksibelt. Studerende kan vælge at dedikere al deres tid til at tjene deres grad ved at gå på fuld tid - eller de kan vælge at arbejde og tage klasser, deltid.

Hvad gør en UB MBA-'flexible '?

Alle UB MBA klasser bliver undervist i aften (starter ved 6:00), så det gør det nemt for dig at komme til klasse på campus, hvis du foretrækker et ansigt-til-ansigt kursus.

UB MBA tilbyder 50 procent af vores kurser online (alle krævede centrale programkrav er online). Vores online kurser bliver undervist i en asynkron format, så selvom du er i en anden tidszone, du kan fuldføre dine opgaver eller tage dine eksamener.

Du kan bestemme, om du vil tage kurser på deltid eller fuld tid - det er helt op til dig. Du behøver ikke at anmelde nogen. Vælg en specialisering eller tilpasse dine valgfag kan forbedre din karriere og hjælpe dig med at opfylde dine personlige mål.

Vi har noget vi kalder "Fleksibel Core" krav til de studerende, der har tendens til at læne til virksomhedens side eller har en iværksættertankegang. Disse fleksible centrale kurser kan skræddersys til at passe dine karrieremål.

Flere af de kurser udbydes i 7 uger "mundrette" formater. Disse typer af kurser faktisk øge elevernes læring, især online, og giver dig mulighed for at få den viden, du har brug for at flytte til det næste niveau i programmet.

Hvad er fordelene? Du er i kontrol over din dag og har mulighed for at beslutte, hvilken slags læringsmiljø virker for dig.

Du får en fuld tid fakultet, der ved, hvordan man underviser arbejder fagfolk, og give praktisk erfaring i erhvervslivet scenarier. Derudover leje vi erhvervsfolk til at undervise kurser og bringe deres ekspertise i specialiserede kurser.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
Deltid
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
USA - Mount Vernon, Maryland
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
USA - Mount Vernon, Maryland
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen