Dette er kernen program IPMI Business School. Programmet, med løbende forbedringer, har kørt i tyve år og produceret en række faglige ledere og ledere. De vigtigste elementer i programmet er:

Harvard Business School Case-Study Metoder

IPMI Business School curriculum er blevet vant hurtigt til ændringerne i begreber og praksis i erhvervslivet. Ligesom Harvard Business School, IPMI Business School er primært en case study business school med case-studier fra Harvard, INSEAD, og ​​IPMI Business School selv. Brugen af ​​sager eller forholdet mellem tilfælde og begrebsapparat varierer afhængigt af kursets emner og programmer.

Master of Business Administration (MBA) program indfanger de komplekse og uklare den virkelige verden beslutningstagning og implementering i klasseværelset gennem casestudier snarere end gennem kun foredrag. Klasse diskussion af real life business situationer guider de studerende til at identificere problemer fra forskellige vinkler og giver godt afrundet perspektiv. Ligeledes er det gør det muligt for studerende at udvikle stærke analytiske og problemløsning & beslutningstagning færdigheder. Desuden, det giver også de studerende med de gældende færdigheder til at forstå dynamikken i erhvervslivet.

Engelsk Levering

IPMI Business School klasser er leveret på engelsk, som giver de studerende med gældende færdigheder og opmuntre tilliden til internationale erhvervsmiljø.

Fremragende Curriculum

IPMI Business School curriculum er blevet vant hurtigt til ændringerne i begreber og praksis i erhvervslivet. Ligesom Harvard Business School, IPMI Business School er primært en sag undersøgelse business school ved hjælp casestudier fra Harvard, INSEAD, og ​​IPMI Business School selv.

Læring i grupper

Læring i studiegrupper er også en del af pensum. Ideer og erfaringer vil blive udvekslet og delt i klassen. De studerende vil lære at strukturere deres argumenter til at udtrykke sig med klarhed og fleksibilitet over for holdninger og udtalelser fra andre - en uvurderlig forberedelse til at håndtere situationer, der opstår i deres fremtidige karriere.

Program undervist i:
Engelsk

Se 1 flere kurser fra IPMI International Business School »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date