Executive MBA

Generelt

Program beskrivelse

Du vil vokse i din karriere, men du har en fuld skifer med ansvar. Sy Syms School of Business Executive MBA forstår dine realiteter. Det forbereder dig til at fremskynde dit karrierepotentiale, bringer ideer, der skifter spil, frem og forberede dig på en skiftende global økonomi - alt sammen mens du forbliver i dit nuværende job.

Sy Syms Edge

 • Vores fleksible klasser tager højde for den arbejdende professionelle.
 • Vores omfattende grundlæggende læseplan bygger et fundament for succes i enhver virksomhed.
 • Vores anerkendte professorer på heltid inspirerer dig gennem akademisk ekspertise. Imponerende hjælpestoffer overbryder teori med realtidspraksis.
 • Vores studerende organ inkluderer en bred vifte af fagfolk fra alle erhvervssektorer.
 • Dine klasser vil være små og personaliserede, så du kan oprette livslange forretningsforbindelser.

Ved første øjekast

 • Deltag i klasser på søndage eller i hybridformater.
 • Lær hvordan du bliver førende inden for erhverv fra brancheprofæer.
 • Forbedr din forretningsskarphed gennem sommerboliger.
 • Smed livslange forbindelser med dine professorer og kammerater.
 • Tjen din EMBA fra Syms på kun to år.

Curriculum

Vores EMBA-program lægger vægt på tre temaer, der er integreret i læseplanen.

iværksætteri

Økosystemet omkring iværksætteri på Yeshiva University er levende, strålende og banebrydende. Kernen i Yeshiva Entrepreneurship's mandat er at finde måder at drage fordel af hele universitetets enorme magt, vitalitet og ressourcer, så hele vores energier faktisk er meget større end blot summen af delene. Vi opfordrer til partnerskaber mellem skoler og institutter, studerende og alumner, NYC-samfundet og embedsmænd. Vi har stærke forbindelser til Israel og dens start-up nation teknologi og iværksætterånd. Yeshiva University er i færd med at skabe en inkubator i NYC for israelsk baserede virksomheder til at udvikle og trives i NYC miljøet.

Ledelse

Dette tema fokuserer på at skabe nye fremtidsledere. I løbet af programmet er der særlig vægt på, hvordan forskellige forretningsværktøjer og teorier kan forbedre evnen til at lede og udføre i meget konkurrencedygtige og stressende miljøer. Nogle af de kurser, der tilbydes, koncentrerer sig specifikt om at udvikle lederegenskaber, herunder ledelse i et globalt miljø og en række talere, der indeholder nogle af de mest succesrige ledere og iværksættere.

Etik

Vigtigere end nogensinde er at praktisere forretningsetik og samtidig opretholde en bæredygtig forretningsmodel. Dette program, der er sat ved Yeshiva University , væver YU-værdier med forretningsetik ved at undervise i, hvordan en bæredygtig forretningsmodel kan opnås, samtidig med at det giver fordele for samfundet og dets miljø. Denne model afhænger af ledernes og ledernes evne til at identificere personlige og virksomhedsværdier og til at tilpasse forretningsadfærd til sociale forventninger, juridiske ansvar og moralske ønsker. Vores pensum lægger vægt på forretningsetikens centrale rolle i vores grundlæggende kursus i etik og juridisk miljø og fokuserer på etiske spørgsmål i sager, der studeres i hele pensum.

To sommerboliger

Innovation gennem teknologi og lederskab

Sommer 1: NYC sommerophold - lærer hvad det kræver for at blive en innovatør

I denne syv dage lange intense workshop lærer de studerende om forretningsmodellerne, der kan hjælpe dem med at tage et produkt eller en virksomhed til det næste niveau. Specifikke værktøjer til kreativitet læres og anvendes, efterfulgt af en række besøg i innovative nystartede virksomheder fra New York Metropolitan-området. Workshopen slutter med, at studerende skaber deres egne forretningsidéer og leverer en forretningsplan, der skal gå sammen med den.

Sommer 2 - Israels sommerophold - nedsænket i en startende nationskultur

I denne ti-dages intense workshop samarbejder studerende med israelske EMBA-studerende fra et af israels øverste universiteter. Sammen arbejder de som teams for at opdage hemmelighederne bag denne start nation's teknologiske succes. Foredrag fra de øverste israelske erhvervs- og teknologiprofessorer bliver holdt, efterfulgt af besøg på jorden i de mest succesrige israelske virksomheder. Ved afslutningen af denne workshop forventes de studerende at have et godt greb om, hvad det kræver for at være leder af innovation, og de strategiske måder at komme dertil. Residensen er på engelsk.

EMBA-program snapshot

Tak for at overveje Yeshiva University Executive MBA-program, det eneste program, der tilbydes på søndage under hensyntagen til det forskellige samfund, det tjener.

Vi forstår, at dette er en vigtig beslutning for dig. Et par punkter at overveje:

 • Overvej kulturen. Hver skole har sin egen. Find det forretningsprogram, der passer til dig - fagligt, socialt og professionelt. For eksempel er Yeshiva University kendt for sit varme, omsorgsfulde og stramme samfund. Det oversættes til mange ting, lige fra stærke forbindelser med professorer til lidenskabeligt engageret i samfundet og alumner.
 • Overvej dine mål. Vælg den handelsskole, der hjælper dig med at nå dine mål. Tænk på, om du vil genopfinde din karriere, starte en ny satsning eller dukke op en hel del større i din nuværende virksomhed. Hos Yeshiva udvikler du relationer, der danner et livslang samfund og er tilgængelige gennem alle karrierer.
 • Overvej at nå ud til os. Hvis Yeshiva ser ud til at føle sig rigtig for dig, et sted, hvor du bliver plejet, mens du vokser, er vi tilgængelige for diskussion.

Her er nogle yderligere oplysninger, der kan hjælpe dig med din beslutning:

 • 2-årigt program, 48 kredit Executive MBA-program på vores Manhattan campus i NYC.
 • Strenge kurser undervist af vellykkede, erfarne fakulteter.
 • To sommerboliger.
 • Lær sammen med højt erfarne klassekammerater og smed livslange forbindelser.

Fortæl os, hvad der adskiller dig. Vi er virkelig interesseret i at lære mere om dig. Sy Syms School of Business værdsætter interessante individer, der er alvorlige i deres karriere ambitioner. Vores studerende er forskellige. Vores fakultet er verdenskendt. Læreplanen er streng. Vi mener, at dette er en MBA for ledere, der passer til dine karrieremål. Her er, hvad du skal gøre for at anvende:

 • GPA på 3,0 og derover (transkripter).
 • Interview. Når din online-ansøgning er færdig og under gennemgang, kan du blive kontaktet af et medlem af Admission Office for at planlægge et on-campus-interview. Husk: Interviews er kun på invitation.
 • Der kræves to henstillinger.

Internationale ansøgere

Internationale studerende, der ikke har en grad fra en institution, hvor al undervisning foregår på engelsk, skal tage enten TOEFL (Test af engelsk som fremmedsprog), PTE (Pearson Test of English) eller IELTS (International English Language Testsystem). Du kan kun undtages fra TOEFL, PTE eller IELTS, hvis du har optjent en grad fra en institution, hvor engelsk er undervisningssproget.

TOEFL-, PTE- og IELTS-scoringerne er gyldige i to år. Din score skal være gyldig, når du indsender din ansøgning.

Admissions Deadlines

 • 3/9/2020: Frist for stipendieindskud
 • 3/31/2020: Optagelsesfrist
 • 5/11/2020: Indgangsfrist
 • 7/31/2020: Endelig frist for optagelse
Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

The Katz School at Yeshiva University gives students the opportunity to further their intellectual and professional pursuits and become a part of one of U.S. News and World Report’s top 80 universitie ... Læs mere

The Katz School at Yeshiva University gives students the opportunity to further their intellectual and professional pursuits and become a part of one of U.S. News and World Report’s top 80 universities in the United States. Minimer