Executive MBA

Generelt

2 tilgængelige placeringer

Program beskrivelse

Program fokus


Programmet fokuserer på en ekstraordinær lærerig oplevelse, med den kvalitet og udfordring, du forventer af en veletableret, fuldt akkrediteret executive MBA-program, der lægger vægt på etiske iværksætterkultur lederskab i et globalt miljø og giver muligheder for opbygning af relationer.

Excellence


Vi har arbejdet for en lang tid til at bringe Pamplin Executive MBA-program til marked for at opfylde de uddannelsesmæssige behov af ledere med en vision for vækst i et dynamisk miljø. Kollegiet og dets fakultet er forpligtet til at give dig fremragende værdi for din tid og investeringer.

Etisk lederskab


Vi mener, at organisatoriske ledere bør have integritet, ikke bare en iværksættertankegang. Styret af konsultationer med top virksomhedsledere og vores fakultet og alumni, har vi designet en læseplan, der understreger, etisk bevidst ledelse. Vi mener, at denne etiske komponent i vores pensum giver et godt afrundet erhvervsuddannelser.

Omdømme


I mere end 25 år har vi tilbudt en top kvalitet MBA-program på vores største campus i Blacksburg, og i Washington, DC-området. Vi bringer denne omfattende erfaring og en enestående fakultet til Pamplin Executive MBA-program.

At opbygge relationer


Et velafrundet merkantile uddannelser er lige så meget om at opbygge relationer som det handler om at stimulere videnbaseret organisationens præstationer og vækst. Vores program er beregnet til en udvalgt gruppe af personer med stor erfaring og med et stort potentiale for fortsat succes i deres organisationer. Studerende opfordres til at dele deres faglige erfaringer i klassen diskussioner, så du vil gavne ikke kun fra vores undervisning og forskning ekspertise, men også fra de andre virksomhedsledere i programmet.

International ledelseserfaring


De forbereder de studerende til at gøre forretninger udfordringer gennem studie-udlandet programmer, som indeholder fakultet ledede ture til Afrika, Asien og Europa hvert år. Programmer dækker en bred vifte af emner, herunder "European Approaches to Information Technology", "Marketing i Tyrkiet og Grækenland," Netværk og E-handel i Den Europæiske Union "og" Finansiering og Marketing i Asien. " Kollegiet byder også på en global forretning mindreårig og et program i efteråret og foråret semestre på Virginia Tech's Center for Europæiske Studier og Arkitektur i Riva San Vitale, Schweiz.

Den Pamplin Executive MBA Program omfatter en fakultet-ledet program i udlandet, er en del af kurset, "International Strategi og kultur." Erfaringer fra turen vil danne grundlag for nogle klassediskussioner. Studerende vil mødes med og lære af erhvervsledere på førende internationale organisationer og udenlandske offentlige kontorer. Studerende kan også deltage i foredrag og seminarer, der afholdes af vores fakultet medlemmer på vores internationale partnerinstitutioner. Hjemsted vil blive begrænset til 10 dage under hensyntagen til den intense faglige krav til Executive MBA-studerende af deres arbejdsgivere. Omkostningerne ved denne tur er inkluderet i det samlede program gebyr.

Uddannelsen Curriculum


Vi har designet Pamplin Executive MBA's tværfaglige pensum til at give dig en formel kerne af erhvervsuddannelser inden for regnskab, økonomi, organisatorisk adfærd og beslutningstagning teori. Efterfulgt af centrale kurser er kurser i de mere traditionelle funktionelle områder af erhvervslivet: informationsteknologi, markedsføring, finansiering og operations management. Et internationalt perspektiv ligger bag mange af de avancerede kurser, som gør et stærkt fokus på højteknologi ledelse. Entrepreneurial ledelse og forandringsledelse er centrale elementer i pensum, og er designet til at udnytte din lederskab kvaliteter i dag-til-dag forretningspraksis, uanset dit område af specialisering eller jobfunktion.

Rækken af ​​omfattede emner sikrer, at AACSB International krav er opfyldt. (AACSB, foreningen til Advance Collegiate Schools of Business, er den vigtigste akkrediterende organ for amerikanske business schools.) Disse emner stress vores program primære styrker: etiske lederskab, informationsteknologi og international business. Vores pensum er konstant opdateret for at holde trit med den stigende uddannelsesmæssige krav, som nutidens dynamiske erhvervsklima.

Vores fakultet medlemmer bringe deres forskning ekspertise samt deres ikke-akademiske erhvervserfaring ind i klasseværelset. Gennem case analyser og gruppe projekter, er du konstant opfordres til at søge det, du lærer. Klasse diskussioner giver dig mulighed for at dele din arbejdsplads oplevelser, berige læringsmiljøet yderligere. I nogle tilfælde kan to videnskabelige medarbejdere føre en klasse, så kursets indhold kan integreres for at skabe en ægte business-lignende miljø. Gæstetalere fra erhvervslivet og det offentlige vil blive opfordret til at diskutere deres faglige erfaringer med studerende. Alt dette passer fint med vores mål om at fremme en udfordrende læringsmiljø, som hjælper udnytte de færdigheder af vores fakultet samt vores studerende.

Ansøgning Krav

  • Ansøgningsskema
  • Genoptag
  • Essay
  • Interview med EMBA personale
  • Officielle forhandlingsreferater (fra alle institutioner deltog). Vi ser for en 3,0 GPA i de sidste 60 kredit timer af bachelorstuderende kurser. Den minimun 3. 0 GPA krav kan fraviges, hvis ansøgeren har en Master's eller ph.d.-graden, eller har afsluttet mindst 12 kredit timer kandidat kurser med et minimum GPA på 3,0. Officielle forhandlingsreferater for akademisk arbejde er påkrævet. En GMAT score på 550, kan være nødvendig, hvis bachelor GPA på de sidste 60 kredit timer er under 3,0.
  • Ansøgningsgebyr 90 dollar, der skal betales til "kasserer, Virginia Tech" (frafaldes for Booz Allen Hamilton medarbejdere
  • To anbefalingsskrivelser
    Corporate sponsor brev med angivelse af: Finansiel støtte (anbefalet men ikke påkrævet), frihed til 4-dages orientering, nogle fredag ​​eftermiddag, og en 10-dages international rejse)

Senest opdateret Apr. 2011

Om skolen

The Pamplin College, as a center of excellence, is an academic generator of high quality applied and theoretical research that translates into teaching superiority and practitioner applications for al ... Læs mere

The Pamplin College, as a center of excellence, is an academic generator of high quality applied and theoretical research that translates into teaching superiority and practitioner applications for all of its audiences. Minimer
Blacksburg , Abingdon + 1 Mere Mindre