Executive MBA

Generelt

Program beskrivelse

Emory tilbyder to Executive MBA-programmer: Weekend EMBA og modulære EMBA.

Vores Weekend MBA for ledere tilbyder strategiske tænkning færdigheder og nedsænkende korte kurser og hjælper dig med at etablere din ekspertise gennem et eller flere fokusområder. At levere en forretningsvenlig skema, dedikerede karriereydelser og fleksibiliteten til at vælge din koncentration er designet til alle højt potentielle fagfolk, der er klar til at tage deres karriere til næste niveau.

Vores modulære MBA for ledere fokuserer på at udvikle dine strategiske tænkning færdigheder og udvide din kompetence som leder. Du vil styrke din forretningshemmelighed og afrunde dine ekspertområder gennem en generel ledelsesplan, der leveres via online-kurser og robuste, ugentlige klasserumserfaringer, der afholdes hvert år på campus.

Weekend Executive MBA vs Modularexecutive MBA

Nøglefunktion

General Management læseplan med 8 valgfag til at skræddersy dine akademikere til dine interesser General Management læseplan med 2 valgfag, der er udformet til at udvide dit perspektiv og erhvervsliv Format On-campus format med klasser afholdt hver anden fredag


Udelukkende Emory

En af verdens mest anerkendte forskningsinstitutioner, Emory University har et ry for akademisk præstation, opnåede studerende og mere end 70 banebrydende forskningscentre. Vores navn er anerkendt rundt om i verden og rundt om hjørnet, så din grad åbner døre uanset din placering. Pair Emory-navnet med den ubestridelige forskel på Goizueta's MBA for Executives, og du har en formidabel en-to slag for succes.

Business-venligt format, bottom-line resultater

Start din weekend MBA for ledere erfaring med en omfattende core curriculum om hvordan organisationer opererer på tværs af områder og funktioner. Personliggør derefter din akademiske erfaring ved at vælge valgfag i overensstemmelse med dine specifikke interesser. Du vil bringe teorier til liv ved praktisk lærdom og fordybe dig i oplevelser, der maksimerer din evne til at skabe organisatorisk værdi.

Den modulære MBA for ledere har et unikt hybridformat, der er både fleksibelt og omfattende. Ved at bruge en blanding af online-læring og individuel klasseværelse, vil du nyde en rig akademisk oplevelse skræddersyet til travle ledere som dig. Du forbedrer din forretningshverv, skærer dine ledelsesinstinkter og forbedrer dine ledelsesevner i et ideelt læringsmiljø. Sammen giver disse færdigheder dig mulighed for samtidig at oversætte din læring til handlinger, der kan udnyttes til at forbedre virksomhedens præstationer.

Autentisk ledelse

Alt for ofte er lederskabskompetence den manglende sammenhæng, der holder gode fagfolk i stand til at være store. Derfor er Goizueta lederskabsuddannelse infunderet i alt, hvad vi gør. Gennem personlige vurderinger og meningsfuld tilbagemelding får du ikke kun dine ledelsesmål, men du finder og skærper også din autentiske lederstil. Det betyder at administrere dig selv, dit team og din organisation - alt sammen med at være den førende, som andre ønsker at blive.

Karriere

Højoktanske kolleger.

Hvem omgiver dig selv med spørgsmål. Emory's EMBA bringer sammen en gruppe talentfulde, succesfulde, mellemniveau til ledende medarbejdere og fagfolk, så du lærer sammen side om side i et samarbejdsmiljø.

Det betyder, at du er omgivet af erfarne personer, der trives med personlig ansvarlighed og fremragende resultater. Dine klassekammerater har opnået succes på tværs af et væld af brancher, virksomheder og funktioner rundt om i verden, hvilket giver et ekspansivt tankegang, der øger din personlighed, for ikke at nævne din faglige og ledelsesmæssige udvikling.

Din erfaring bliver yderligere forbedret af færdiguddannede faglærte på at tegne de bedste og mest forskelligartede perspektiver i rummet. Gennem robust dialog i et samarbejde og støttende miljø vil du finde et godt hjem for din læring - og dine unikke ideer - at blive forstærket.

Se verden anderledes. Din EMBA-klasse omfatter studerende, der har boet og arbejdet i udlandet eller i øjeblikket gør det. Den globale kulturelle og erhvervsmæssige viden, som disse studerende tilføjer til deres klassekammeraters erfaringer, kan ikke overvurderes.

Gennem Global Business Practices nedsænkning vil eleverne lære om erhvervskultur i forskellige dele af verden og hvordan virksomheder interagerer med USA for at bedømme de udfordringer og muligheder, der ligger foran.

I denne sammenhængende verden forstår vellykkede ledere international forretning. Vores elever tager fat på den virkelighed, ikke kun ved at lære af de forskellige studerende makeup og kursus studier, men også gennem case studies og klasseværelset diskussioner. På Goizueta Business School får du international erfaring i og uden for klasseværelset gennem internationale moduler, der undersøger aktuelle emner inden for rammerne af internationale indstillinger som Brasilien, Argentina, Kina, Hongkong, Japan, Sydafrika og Vietnam.

Uanset hvor du er fra, eller hvor du vil hen, præsenterer dette globale fokus en indbydende, varieret og international oplevelse, der viser dig, hvordan du lærer, bor og leder i en global verden.

Coaching

Goizueta tilbyder året rundt adgang til en-til-en karriere coaching. Vores team er designet og bemandet til at understøtte de enkelte karrierebehov hos den arbejdende MBA-studerende. Du kan forvente, at din Goizueta karriere coach er tilgængelig, når du er, hjælpe dig med at evaluere dine karrieremuligheder, guide dig om informationskilder og support, og hjælpe dig med at blive ansvarlig for din handlingsplan.

workshops

For studerende, der foretager en karriereøgning under eller efter MBA-afslutning, tilbyder vores Advanced Career Transitions færdighedsudvikling, forberedelsesworkshops og forbindelsesbegivenheder, herunder:

 • Karrierehandlingsplanlægning
 • Personlig branding
 • Genoptag og LinkedIn opdater
 • Lønforhandlinger
 • Intervjuer effektivt
 • Case interview forberedelse
 • Netværksstrategier

Netværksbegivenheder

Du får adgang til dette elite netværk fra din første dag, hvilket giver fordelene straks og en værdifuld del af oplevelsen og videre. Vores alumni er villige til at gå ud over at hjælpe hinanden med at lykkes.

 • Alle MBA Networking Event
 • Goizueta's Spring Career Fair
 • Karriere Samtaler - Alumni Insights
 • Summer Corporate Networking Night
 • Executive Recruiter Connections
 • Rådgivning Alumni Networking Night
 • Ledere højttalere
 • 42% GENNEMGANGS SALGVÆGST POST-EMBA
 • 100% STUDENTER MED DEDICATED CAREER COACH
 • 19.000 GOIZUETA ALUMNI

Karriere coaches

Vores karriereforvaltningscenter for arbejdsprofessionelle giver alle MEMBA-studerende en karriere coach til at lette en-til-en karriere støtte, som defineret af den studerendes behov. Vores karriere coacher arbejder med dig baseret på dine specifikke behov og interesser.

Emory netværk

En historie med akademisk ekspertise parret med et ry for at producere højtydende kandidater gør at Emory er et klogt valg. Nummerering over 130.000 Emory Network er indflydelsesrige, kraftfulde, dynamiske og vidtrækkende. Del mere end en grad.

Del en oplevelse. Emory alumni danner et netværk, der er så forskelligt, som det er vellykket, hvilket konkurrerer mod konkurrenter.

Indlæggelser

Klatring til toppen starter med et trin.

Vi leder efter kandidater med dokumenterede track records og drevet til at opfylde deres potentiale. Er du op til udfordringen?

EMBA berettigelse

 • Professionelle parat til at gå ind eller er allerede i ledende stillinger
 • Ønsker at forbedre executive lederskab færdigheder
 • Klar til en streng akademisk erfaring støbt til at passe din tidsplan
 • En bachelorgrad og en stærk akademisk akademisk rekord
 • Forstå værdien af et rum fyldt med forskellige perspektiver
 • Forberedt på at yde værdifulde bidrag i klasseværelset

2019 MBA for ledere ansøgningsfrister

106374_Skjermbilde2018-12-09kl.19.13.16.png

Efter runde 4 accepteres ansøgninger på plads til rådighed, indtil klassen er fuld.

Anvendelse i en tidligere runde tillader mere tid efter optagelse for at forberede sig til starten af klasser, men der er ingen fordel eller ulempe mellem runder med hensyn til optagelse. Ansøgere bør vælge den runde, hvori de føler, at de kan indsende deres stærkeste ansøgning.

Placeret til succes

Michael Gootman 15 EMBA fortsætter med at udnytte sin baggrund inden for ingeniørarbejde og positionere sig selv for yderligere succes, mens han arbejder med kapitalproduktivitet for McKinsey

Voksende iværksættere

Antoinette Gaston 18 EMBA kombinerede de forretningsfærdigheder, hun lærte hos Emory med sin faglige baggrund inden for videnskab for at lancere sin egen hudpleje og skønhedsselskab.

Skabe nye muligheder

Raghav Balasubramanian 19EMBA oplevede fordelene ved Emory's EMBA-program inden for første semester, idet han udnyttede de færdigheder, han lærte at finde en ny karrieremulighed.

Transformere lederskab færdigheder

Richard van Dam 18 EMBA udnyttede Emorys ledelsesudviklingsprogram for at forbedre hans tillid og ændre måden han styrer andre og interagerer med sin administrerende direktør.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Business is a vehicle capable of delivering meaningful, lasting impact on society. Embracing this view unlocks our collective ability to innovate in the most important ways on the most pressing topics ... Læs mere

Business is a vehicle capable of delivering meaningful, lasting impact on society. Embracing this view unlocks our collective ability to innovate in the most important ways on the most pressing topics. For nearly 100 years, Goizueta Business School has been a training ground for principled leaders and a laboratory for powerful insights. Our history includes an ethos of ethical business, and empowers us all to strive for lifelong progress. By navigating the complex interdependency of business and society, we seek to convene the brightest minds to solve the biggest problems with integrity, ingenuity and grit. This is Goizueta Beyond. Minimer