Executive MBA

Generelt

Program beskrivelse

Weatherhead Executive MBA er funderet i den overbevisning, at godt lederskab kan læres og læres. Denne verdensklasse grad for fornemme arbejder fagfolk er leveret af den berømte fakultet uddannet i at undervise i kunsten at lederskab.

Weatherhead Executive MBA (EMBA) program er baseret på en karakteristisk, konstant opdateret graduate pensum, der tager erfarne kandidater til et nyt niveau som erhvervsfolk og ledere. Vores program er til drevne personer, der ønsker at blive udfordret af indsigter fra de fineste business fakultet.

Forkæl din passion for at lære. Embrace din lederpotentiale. Oplev Weatherhead EMBA.

I årtier har Weatherhead organisatoriske adfærd fakultet bygget en best-in-class ry for undervisning i kunsten at lederskab. Vi har set hundredvis af ledere adgang til nye reserver af energi og potentiale gennem vores programmer. Vi hjælper dem med at undersøge deres lederskab styrker og huller og udvikle en personlig læringsplan at blive den bedste ledere, de kan være.

Er dette program rigtige for mig?

Vores EMBA er fokuseret på de ting, der betyder noget for dem, der stiger op til senior lederroller. Eleverne lærer fra en virksomheds-bredt perspektiv, nærmer kritiske discipliner-lignende strategi, finansiering, markedsføring og regnskab-fra en ledelse udsigtspunkt som redskaber for kørsel succes. Fakultetet præsentere disse funktionelle områder som underbyggende lederskab aktiviteter. Og eleverne undersøge, hvordan de aktiver, der er oprettet i-og de produkter og services designet af-disse felter aktivere lederteams hele organisationen til at fungere mest effektivt.

EMBA oplevelse i klasseværelset er en udfordrende og energigivende én. Deltagerne ankommer med et gennemsnit på 15 års erhvervserfaring, og Weatherhead model for interaktion klasseværelse giver fakultetet og de studerende til at dele deres viden og ekspertise. Endvidere indgår tildelt tværs kurser og discipliner give de studerende mulighed for at anvende, hvad de har lært i deres arbejdsmiljø til deres skolemæssige virksomheder.

Weatherhead EMBA er organiseret omkring fire elementer:

  • Udvikling af lederevner på de niveauer af selv, team, organisation og samfund
  • De socialpolitiske strukturer, hvor ledelse er mest behov for, herunder regeringen, verdensøkonomien og de hurtigt skiftende verden af ​​teknologi
  • Sproget i erhvervslivet, med særlig fokus på, hvordan det tales i bestyrelseslokalet
  • Opnåelse af forandringer i organisationer af førende design-orienterede teams

Disse fire stykker passer sammen for at skabe en ledelse pakke, som den studerende udøvende dyrker at påtage sig en mere ansvarlig og indflydelsesrig position i en eksisterende organisation, eller at opbygge en dynamisk ny organisation. Sammen disse færdigheder hjælpe ledere handle med selvtillid og beslutsomhed i lyset af usikkerhed.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Weatherhead is respected, locally and globally for research of enduring consequence. We are recognized for attracting and educating managers to design novel solutions to the most complex issues facing ... Læs mere

Weatherhead is respected, locally and globally for research of enduring consequence. We are recognized for attracting and educating managers to design novel solutions to the most complex issues facing business and society. Our learning environment is a hub of creative thinking, innovative teaching, and trans-disciplinary research, filled with excitement and a strong sense of community. Minimer