Executive MBA

I dette program nærmer vi os forretningsfunktioner (f.eks. Strategi, finans, HR) og den eksterne kontekst fra ikke-traditionelle internationale perspektiver: usikkerhed, ændring, agility og lydhørhed for organisationer. Det mindset sæt lederskab er "førende forandring".

Derudover vil du udvide og opbygge dit netværk af ligesindede fagfolk. Denne gruppe af kammerater er et afgørende element i Executive MBA på GISMA .119838_ExecutiveMBA.jpeg

Akkrediteringer og Rankings

Dette program er akkrediteret af FIBAA, og GISMA Business School venter på endelig godkendelse af staten.

FIBAA er et nationalt såvel som internationalt erfaren bureau for kvalitetssikring inden for videregående uddannelse. Kundeorienteret, effektivt, hurtigt og fleksibelt arbejde er nogle af dets varemærker. Det akkrediterer i overensstemmelse med det tyske akkrediteringsråds standarder.

Hvem er programmet for?

Dette program er designet til ledere med mindst 7 års erfaring, hvoraf mindst 3 år skal være relevant ledelseserfaring. Det er for ambitiøse ledere og deres organisationer, der er nysgerrige med at styre deres forretning i usikkerhed og gerne vide, hvordan man integrerer bæredygtighed i forretningsmuligheder.

Hvorfor GISMA ?

 • En butikshøjskole - skræddersyet tilgang til studerende
 • AMBA akkreditering siden 2011 med nogle tredobbelte akkrediterede partnere, som kun 1% af verdens elite handelsskoler modtager
 • Programmer med top globale placeringer - MIB er ranket 20th i verden af Economist i 2017
 • International studerende kohort med over 40 nationaliteter repræsenteret
 • Stipendier, fleksible betalingsplaner og rabatter for tidligfugl til rådighed
 • Perfekt centrum steder i Berlin
 • Gratis tyske klasser og 100% på engelsk

Hvorfor Tyskland?

 1. Tyskland har den 2. bedste ledighed i EU, på 3,4% *
 2. 4. Bedste Graduate Startløn på £ 40.650 i Europa, med en voksende økonomi **
 3. Tyskland er den mest populære mulighed for internationale studerende, der ønsker at studere i Europa; Det er anerkendt for sin uddannelse af høj kvalitet, og du kan opleve dette med GISMA ***.
 4. Berlin, Tysklands hovedstad er Europas startteknologiske hovedstad
 5. Berlin er den næststørste by i EU og har en blomstrende business scene, der tilbyder en række jobmuligheder for unge fagfolk og kandidater.

Tyskland er kendt for sin rige historie inden for kultur og kunst og tilbyder studerende en berigende international oplevelse, samtidig med at den kombinerer verdensklasseuddannelse fra vores globalt rangerede partnerinstitutioner.

* Statista

** Business Insider

*** Ifølge statistikker og data fra ICEF-skærmen.

Hvordan vil du lære?

GISMA Business School understøtter fleksibel og individuel læring ved at anvende en systematisk blandet læringsplan. Den blandede læring er sammensat af e-læringsfaser såvel som intensive blokfaser (boliger). Boligerne foregår overvejende i Hannover og kræver dit fysiske deltagelse. I e-læringsfaserne kan du få adgang til materialer, arbejde med dit studieteam og tale med dine professorer eksternt fra hvor som helst i verden gennem vores e-learning platform.

Executive MBA er et blandet deltidsprogram. Studerende vil arbejde sammen i peer grupper på 4-6 personer i løbet af programmet og vil samles for to boliger per semester, hver varig en uge.

De nøjagtige datoer for boligerne vil blive offentliggjort i god tid.

Ovenfor deltager alle elever i en sommerskole, som skal finde sted i USA i august 2020. *

* Dette kan ændres.

Karrierestyring

Du er allerede nået langt, og du vil tage det næste skridt. Dette program vil udstyre dig med færdigheder, kompetencer og netværk, som du tidligere ikke havde. Du er godt forberedt på fremtidige udfordringer og muligheder for dig selv og din organisation.

Fleksible betalinger

GISMA tilbyder fleksible betalingsplaner for dette kursus, der giver dig mulighed for at sprede omkostningerne til dine programafgifter via tre betalingsmuligheder inklusive månedlige rater. Rabatter er tilgængelige. Et depositum på € 2.000,00 kræves for at starte.

Kursus krav

 • En bedre end gennemsnittet universitetsgrad (slutkurs mindst 2,5 eller tilsvarende).
 • Mindst syv års professionel erhverv efter at have fået den første universitetsgrad.
 • Bevis for tilstrækkeligt kendskab til det engelske sprog, hvilket vil blive bevist ved enten et TOEFL ibt testresultat på mindst 77 eller et IELTS testresultat på mindst 6,5.
 • Motivational Statement of 500 words
 • To faglige eller akademiske referencer
 • Interview

Udstedende organ / certificeret af

 • GISMA Business School
Program undervist i:
 • Engelsk

Se 1 flere kurser fra GISMA »

Senest opdateret August 22, 2019
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Apr. 2020
Duration
24 måneder
Deltid
Price
28,600 EUR
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Apr. 2020
End Date
Ansøgningsfrist

Apr. 2020

Location
Ansøgningsfrist
End Date