Læs den officielle beskrivelse

Et aktuelt program

Virksomheder i dag opererer i et miljø præget af usikkerhed, der ændrer sig hurtigt. På grund af globaliseringen af ​​markederne, muligheder og trusler for vores virksomheder opstår når som helst og hvor som helst i verden, og selv i det fjerne, kan have øjeblikkelig effekt på vores markeder.

I alle vigtige aspekter af virksomhedsledelse er meget væsentlige ændringer, som kræver direktører med ansvar for hvert område solid viden for at påvirke udviklingen af ​​de stærke og modstandsdygtighed af deres organisationer.

Er klar over behovet for at uddanne folk, der vil føre disse ændringer, har Cesine Business School Executive MBA udviklet programmet i samarbejde med førende virksomheder i dagens markeder, hvis erfaring og baggrund berige indholdet af master. Hertil kommer, gennem aftaler med virksomheder og organisationer, Cesine Business School er villig til at garantere 100% af unge kandidater uden erfaring, praktikophold er ulønnede. Vores forslag bringer dermed differentiere en fuldt praktisk dimension.

Er klar over behovet for at uddanne folk, der vil føre disse ændringer, har Cesine Business School Executive MBA udviklet programmet i samarbejde med førende virksomheder i dagens markeder, hvis erfaring og baggrund berige indholdet af master.

Programmet omfatter to internationale boligområder perioder, en helt stipendium i Kina og andre valgfri i USA, der tillader direkte og personligt kender de særlige forhold i de asiatiske og amerikanske markeder. I samarbejde med prestigefyldte rådgivning og American University i Washington DC, vil programmet uddybe den politiske, økonomiske, sociale og kulturelle virkelighed i hvert land.

Cesine studerende har mulighed for at uddybe deres uddannelse gennem relevant erhvervserfaring i multinationale selskaber, både nationalt og internationalt.

Årsager forfølge Executive MBA Business School Cesine

Den Executive MBA-program Cesine Business School er fokuseret på professionelle med erfaring i ledende stillinger, der bringer til programmet den rette balance mellem personlighed, akademiske evner og erhvervserfaring. Denne Executive MBA til unge kandidater, der ønsker at tilegne sig viden og færdigheder til optimal ydelse med held rettet også ledelsesfunktioner.

PRESTIGE

Du vil være i en institution, der er anerkendt af internationale ranglister. Cesine har vundet tredjepladsen i rang Engelsk Niveau I2N og internationalisering fyrre spanske universiteter, udarbejdet af PriceWaterhouseCoopers og Education First.

Akademisk ekspertise

Vores lærerstab kommer fra de bedste universiteter, virksomheder og konsulenter, som gør det muligt at få den korrekte teoretiske og praktiske, essentielle for uddannelse på arbejdspladsen.

BESKÆFTIGELSE GARANTI: mere end 2.500 aftaler med nationale og internationale virksomheder (Banco Santander, UNESCO, Heineken, Bosch, L'Oreal, etc.). 86% af vores alumos arbejder seks måneder efter endt uddannelse.

STOR OG CHALLENGER PROGRAM

Vores strenge pensum hjælper med at stimulere og styrke strategisk tænkning, problemløsning og beslutningstagning evne.

EKSTRA GARANTERET PRAKSIS

100% af de studerende, der ønsker erhvervserfaring opnået gennem aftaler med de bedste virksomheder nationalt og internationalt.

NETVÆRK

De mere end 2.500 aftaler med relevante organisationer, forbliver i Kina og USA og lærere i tilknytning til erhvervslivet, giver vores MBA-studerende, den problemfri forbindelse mellem den akademiske og professionelle verden.

INTERNATIONAL ERFARING

MBA klasser kan modtages i 2 til 3 kontinenter, så kender og studere den politiske, økonomiske, sociale og kulturelle virkelighed på det internationale marked. Det er endvidere vores campus har vi et gennemsnit på 20 nationaliteter og mere end 20% af de internationale studerende.

Dobbelt større

Evne til at eventuelt udføre en dobbelt major i Amerika eller Europa, der omfatter praktikophold i ansete organisationer.

Metode

Arbejdsgivere søger kandidater, der er klar til at slutte dynamiske teams arbejde. Vi vil danne de teoretiske aspekter og de praktiske discuplinas værdsættes af virksomheder.

LÆRING: sagen metode til at illustrere, hvordan førende virksomheder har anvendt teori til praksis anvendes.

ERFARING: oplevelsen er en afgørende del af vores metode. I klasseværelset teori til praksis bevæger sig gennem den virkelige verden erfaring af lærere, som igen er aktive fagfolk i branchen, rådgivning og forskning. Hertil sattes debatter med gæst direktører, simuleringer, rollespil og workshops.

TEAMWORK: opfordres effektiviteten af ​​teamwork blandt deltagere med forskellige baggrunde, i et samarbejdsmiljø. At lære at integrere i arbejdsgrupper multidiciplinares til at lede teams, men også for at blive ført, til at imødegå de problemer, der kan opstå, og opmuntrende konkurrenceevnen.

Målsætninger for Executive MBA

  • Erhverve en omfattende og tværfaglig tilgang et multikulturelt læringsmiljø, udforske de mange forskellige sammenhænge i international business i 2 eller 3 kontinenter.
  • Forbedre de færdigheder og evner den øverste ledelse.
  • Udvikle iværksætteri, ledelse og teamwork i business management, målopfyldelse og tilføre værdi til virksomheden.
  • Mastering komplet styring af innovationsprocesser i virksomhederne.
  • Tage et strategisk tænkning til at udvikle konkurrencemæssige fordele i erhvervslivet til at køre.
  • Kender alle de særlige forhold i forbrugernes adfærd for at udvikle en effektiv markedsføring kampagne og et godt produkt og brand udvikling.
  • Lær at bruge nye værktøjer i informationssystemer.
  • Mestrer de finansielle, regnskabsmæssige og skattemæssige analyse.
  • Forbedre kommunikationsevner.
  • Formidle vigtigheden af ​​integration, samarbejde og etik i strukturen og organisationsdiagram.

Student Profil

Studerende Executive MBA Business School Cesine De er rettet mod folk spiller den øverste ledelse, udvikling af en lederkarriere.

Kandidater i besiddelse af en universitetsgrad eller tilsvarende. I undtagelsestilfælde denne grad kunne erstattes af en ekstraordinær faglig erfaring.

Program undervist i:
Spansk
This course is Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
1 år
Fuldtid
Price
10,000 EUR
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date