Executive MBA

Generelt

Program beskrivelse

Er det tid for dig at ændre?

Det moderne liv giver sjældent os tid til at trække vejret, træde tilbage og virkelig overveje, hvad vi vil opnå. Beslutter at studere for en MBA giver tid og plads til forandring.

HEC Lausanne Executive MBA hjælper mid-life fagfolk Omdanne deres karriere, Gribe nye muligheder og reflektere over deres personlighed, ydeevne og perspektiver. Men vi gør langt mere end at øge dine jobudsigter. Vores 16-måneders program Hjælper enkeltpersoner med at omdanne fundamentalt. Deltagerne er inspireret til at blive agenter for forandring i deres virksomheder, samfund, industri ... og undertiden verden. Akkrediteret af EQUIS og AMBA, Programmet har været konsekvent rangeret blandt de bedste top 100 executive MBAs verden over af Financial Times. Ud over den høje kvalitet af undervisning og rigdom i HEC Lausanne-samfundet er vi anerkendt for vores banebrydende tilgang til Personlig og faglig udvikling. Vi har designet vores læseplan for at tilføje denne stærke dimension til kerne forretningskoncept moduler og følgelig ledsage vores deltagere i deres transformation.

Hvis du er på udkig efter noget andet, er det måske måske nu.

54265_Network

Vores Forskel

HEC Lausanne er en af ​​de mest respekterede institutioner i verden. Vores Executive MBA er konsekvent blandt de bedste programmer af sin art globalt.

Schweiz har et bredt udvalg af fremragende MBA-programmer, som vores deltagere kunne vælge, så Hvorfor vælge os?

Høj kvalitet i undervisning

Vores program er baseret på Høj kvalitet undervisning Og materialer, og en Fremragende ryGlobalt. Vi udnytter de nyeste forskning og specifikke metoder til at levere kurser udviklet til at matche Behov og forventninger hos ledere Opererer i krævende og dynamiske miljøer og organisationer.

Berigende netværk

Udvælgelsesprocessen er intensiv, af en grund. Ved at blande med internationale midaldrende deltagere fra forskellige baggrunde, vil du hurtigt Lære af jeres jævnaldrende, Deres roller og de virksomheder, de arbejder for. At lære, især i forbindelse med Executive MBA, er en social proces, og dine klassekammerater samt dine professorer vil bidrage til dine fremskridt. Alumni netværk er en Rig og levende samfund Der lever videre end eksamen.

Personlig og faglig udvikling

Vi mener, at en MBA skal give dig mere end en executive kvalifikation. Det bør være en enestående mulighed for at tage tid fra dit forretningsliv til Reframe dit fokus og Gennemgå dine mål. Du vil sandsynligvis endelig fastslå den egentlige betydning og det faglige formål, du har ledt efter. Executive coaches og specialister vil ledsage dig gennem hele programmet for at fremme din individuelle udvikling, team effektivitet og færdighed forbedring.

God pasform til din livsstil

Vi ved, at de ledere, der vælger vores program, har travlt professionelle og familieliv: vores læseplan er struktureret til at give dig En optimal balance mellem arbejde og liv og Maksimere effektiviteten. Dette format giver dig mulighed for at fortsætte med at arbejde, mens du deltager i klasserne hver anden uge. Udfyld vores Executive MBA og Du vil blive væsentligt omdannet, professionelt og personligt. Vores deltagere bliver energiseret med en frisk ny vision om mulighederne for dem, og udstyret med færdigheder til at opfylde deres højeste potentiale.

54267_Network

Programmet

MBA-programmet på Hautes Etudes Commerciales (HEC) i Lausanne har været i gang i over 35 år, og Executive MBA-programmet har kørt i over et årti. Denne internationalt anerkendte Executive MBA tilbyder professionelle chancen for at omdanne deres karriere og ambitioner, mens de specialiserer sig i Healthcare Management eller Corporate Finance.

Som en offentlig institution er 90% af vores undervisere ansat for fakultetet og er permanent dedikeret til MBA-programmet og til universitetet.

Vores pensum bygger på den nuværende forskning på området, hvoraf meget afholdes af vores Executive MBA fakultet. Deltagerne vælger et særligt fokus i Sundhedspleje eller Corporate finance - to af Schweiz mest dynamiske industrier.

At være beliggende i fransktalende Schweiz, der er hjemsted for mange internationale virksomheders hovedsæde, betyder FN i Genève, en stærk finansindustri og et massivt livsvidenskabsnav, at vi tiltrækker en særlig Rig og unik studentblanding af deltagere Arbejder for øjeblikket i globale virksomheder, og som ligesom dig er meget motiverede til at lære og bringe deres evner til klasseværelset.

Godt at vide:

HEC, kerne Executive MBA læseplanen suppleres af specialiserede kurser på to hovedområder. Vælg mellem:

  • Executive MBA med fokus i Healthcare Management
  • Executive MBA med fokus på Management & Corporate Finance
Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

HEC Lausanne, also called the Faculty of Business and Economics of the University of Lausanne, is the affiliated business school of the University of Lausanne. For over 100 years HEC Lausanne has been ... Læs mere

HEC Lausanne, also called the Faculty of Business and Economics of the University of Lausanne, is the affiliated business school of the University of Lausanne. For over 100 years HEC Lausanne has been developing teaching and research in the field of business and economics. HEC Lausanne offers Bachelor, Master, and PhD degrees, as well as executive education, including a part-time Executive MBA, short, open courses, and tailor-made programs for organizations. Minimer