Executive MBA

Generelt

7 tilgængelige placeringer
Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

Om studier

Executive MBA-programmet er organiseret i tæt samarbejde med strategiske partnere fra den akademiske verden. Indholdet af dette program er et perfekt match for arbejdsmarkedets behov, mens leveringen er baseret på moderne undervisningsmetoder i erhvervslivet og ledelsen.

Når du har gennemført programmet, vil du kunne anvende din viden kritisk og forstå, hvordan du styrer forretningsprocesser og principper på en systematisk og kreativ måde.

I løbet af dine studier vil du undersøge, hvad det betyder at være en effektiv og ansvarlig leder. Du vil også udvikle avancerede lederskabskompetencer, der vil hjælpe dig med at føre og implementere forandringer og innovationer i den organisation du selv har valgt.

I løbet af det etårige program vil du dele viden med ledende ledere på området og få erfaring med førsteklasses fakultet og forretningsfolk.

Executive MBA-programmet er specielt designet til at møde de virkelige udfordringer, som deltageren som en fast og talentfuld leder vil stå over for i krævende organisationer. Det vil også introducere en alternativ forretningsmodel og dermed give den studerende de fleksible værktøjer, der er nødvendige for at løse problemer i fremtiden.

Programmet er designet til at give den administrerende direktør mulighed for at anvende de nyeste viden og ledelsesværktøjer direkte på sin arbejdsplads. I et udfordrende, men opmuntrende miljø bygger det en dyb forståelse af kernefaglige emner på alle større funktionelle områder, samtidig med at man understreger de færdigheder, der er nødvendige for at genkende og tilpasse sig nye trends og teknologier. I løbet af 12-måneders studietiden vil deltageren ikke kun lære, men også arbejde på forskellige projekter, inden han endelig modtager Executive MBA-graden.

Programstruktur

Programmet er planlagt til at tage 12 måneder at afslutte med 35 dage i alt dedikeret til forelæsninger, workshops og lokale studiebesøg - en fleksibel tidsplan, der lader dig studere og arbejde uden at bekymre dig for meget om planlægningskonflikter.

Executive MBA-programmet er struktureret i 4 moduler. Alle moduler i programmet undervises af fremtrædende og erfarne akademikere og praktikere fra ISM og fra førende universiteter i udlandet som London Business School, Danmarks Tekniske Universitet, WU Wien Universitet for Økonomi og Erhverv, USB University of Stellenbosch Business School ( Sydafrika) og andre.

Programmet består af:

 • 35 studiedage (en gang om måneden torsdag, fredag, lørdag)
 • 4 online kurser, 4 individuelle coaching sessioner, 8 konsultationssessioner
 • 4 moduler: Ledelse og forretningsfunktioner, Ledelse, Digitalisering og Innovation, Ledende Ændring og Innovationer
 • Internationalt opholdssted (Cape Town, Sydafrika)
 • Klasser ved USB University of Stellenbosch Business School (Sydafrika)
 • International Consultancy Project i stedet for en kandidats speciale
 • Lokalt studiebesøg (Litauen)
 • Projekter gældende for deltagers organisation

Eksamensbevis

Det første ægte Executive MBA-diplom i Litauen

Vi er stolte af at præsentere den første ægte Executive MBA-program i Litauen; Programmet blev godkendt af Center for Quality Assessment in Higher Education (SKVC) i 2017.

Den akademiske grad af Master of Business Administration er i fællesskab tildelt af ISM University of Management and Economics og Kaunas University of Technology.

Diploma: Master of Business Administration (MBA) grad vil blive tildelt i fællesskab af ISM University of Management and Economics og Kaunas University of Technology.

Grad: Master of Business Administration (MBA)

Varighed: 12 måneder

Studieform: 3 dage om måneden

Sprog: Engelsk

Adgang

Adgangskrav:

 • Bachelorgrad.
 • Mindst tre års ledelseserfaring i førende organisationer.
 • God kommando af skriftlig og talt engelsk.
 • Stærke motivation (motivationsbrev og individuelt interview).
 • Anbefalingsbrev.

Adgangsprocedure:

 • Udfyld et ansøgningsskema på https://my.ism.lt.
 • Indsend alle de krævede dokumenter i ansøgningsskemaet.
 • Deltag i et individuelt interview. Dato og klokkeslæt, der skal aftales.

Dokumenter til ansøgning:

 • Bachelorgrad diplom og eksamensbevis.
 • Ansøgere, der har optjent deres uddannelse i udlandet, skal indgive en bekræftelse fra det litauiske center for kvalitetsvurdering i videregående uddannelser (SKVC), der bekræfter, at deres bachelorgrad er sammenlignelig med en godkendt litauisk bachelorgrad.
 • Verificerede engelsksprogede færdigheder, som skal opfylde kravene i Upper Intermediate level eller højere og testes under et individuelt interview.
 • Motivations brev.
 • 1 henstilling.
 • Curriculum vitae (CV).
 • En kopi af pasfoto og identitetsside.
 • Et billede.

Studiernes start er 13. september 2018.

Undervisningsgebyr: 16 200 EUR

For yderligere betingelser kontakt Ieva Šimoliūnienė, ieva.simoliuniene@ism.lt, tlf. 37062077365

Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

Since starting its activities in 1999, ISM University of Management and Economics had one aim from the very beginning – to offer innovative, qualitative studies and training of management and economic ... Læs mere

Since starting its activities in 1999, ISM University of Management and Economics had one aim from the very beginning – to offer innovative, qualitative studies and training of management and economics for creative, ambitious young persons and already experienced business managers. Customer Recognition (students, businesses and alumni), International Recognition and Sustainability. Quality and internationality have become the most important priorities of the University’s activities. This aim has been evaluated by International Quality Accreditation (IQA) awarded to ISM in 2006 by the Central and East European Management Development Association (CEEMAN), thus certifying that ISM belongs to universities that offer the most advanced business studies in the region. Minimer
Vilnius County , Oslo , Tilburg , Ile-de-France , Bordeaux , Tilburg , Teleborg + 6 Mere Mindre