Executive MBA

Generelt

Program beskrivelse

Bemærk: Sidste dag til at tilmelde dig dette program er 30. juni 2018. Send venligst alle dokumenter på eller før denne dato.

Executive MBA

Kursusmål

Enhver professionel medarbejder skal kritisk udvikle et veldefineret sæt faglige udviklings- og læringsmål for sig selv i Executive MBA. Angiv også klart, hvorfor de forfølger ISMS Bangalore Executive MBA, hvordan programmet vil bidrage til deres karriereudvikling, og hvad er de vigtigste elementer, som man ønsker at udvikle, når de bevæger sig gennem programmet.

Hvorfor ISMS Executive MBA

Vores mål er at øge værdien på tre forskellige måder: til din fortsatte vækst som leder, til din indflydelse i din egen organisation og til dit bidrag til dit samfund.

ISMS Bangalore Executive MBA Programmets tilgang løfter din platform på både et personligt og fagligt niveau ved at levere en omfattende og stringent faglig udviklingsoplevelse. Det sigter mod at udvide dine kritiske analysemuligheder, din innovative tænkning og dine ideer, samtidig med at du kan fortsætte med at arbejde i din nuværende position.

Global Business Leadership Program

Programmets integrerede læseplan viser dig førstehånds til den globale oplevelse, der begynder med at anerkende potentialet inden for et globalt marked. Denne globale oplevelse giver dig mulighed for at forstå den globale økonomi og gøre det muligt for dig og din organisation at låse op for globaliseringens forretningsmæssige værdi.

ISMS Bangalore Executive MBAs Signature Series Eminent Business Forelæsninger giver dig flere praktiske muligheder for selvtillid at anvende din viden ved at adressere virkelige organisatoriske udfordringer for kunder i forskellige industrielle indstillinger.

Den ISMS Bangalore Executive MBA et overblik

Programmets varighed

Programmet finder sted over 24 måneder med semestersystemundersøgelser.

Center for Executive Leadership faciliteter

Den ISMS Bangalore Executive MBA er placeret i downtown kernen i Bangalore. Center for Executive Leadership er tilgængelig for Executive MBA kandidater 24 timer i døgnet og syv dage om ugen for gruppemøder samt individuel undersøgelse.

Akademisk tidsplan

En ny kohorte begynder hver september. De klassiske sessioner følger den traditionelle akademiske kalender fra september til april. Det første år af sessioner afsluttes med en tur til Industrial Belt i Peenya Bangalore. Kandidater bruger derefter sommermånederne mellem deres første og andet år på at arbejde på Individual Business Consulting Project under vejledning fra en vejleder. Det andet år af klasser genoptages i september. Programmet kulminerer med den anden tur til en fremstillingsdestination, som udvælges inden for det første år af kohorten som en del af det internationale markedsvurdering og strategi kursus. Konvokationsceremonier finder sted i juni.

Tilgængelige tidsplan

Klasser foregår på alternative fredage og lørdage, hvilket resulterer i ca. to arbejdsdage hver måned.

Struktur

Klasser, aktiviteter og ture er planlagt i god tid for at imødekomme arbejde, skole og familieforpligtelser i et forsøg på at hjælpe med at opretholde en afbalanceret livsstil. Med undtagelse af de to ture foregår der obligatoriske aktiviteter om aftener eller weekender for at begrænse forstyrrelsen af ​​faglige ansvarsområder.

Signatur Series of Business Lectures

Et særligt kendetegn ved programmet er Signature Series of Business Lectures, som kandidater gennemfører i løbet af programmet. Hver forretningsforedrag har en kunde med et reelt forretningsproblem eller -mål. Disse projekter muliggør anvendelse af nyligt erhvervet viden til nuværende forretningskonsulentprojekter ved at producere relevante og praktiske anbefalinger til klientorganisationen.

En af kernekomponenterne i ISMS Bangalore Executive MBA-programmet er integrationen af ​​seks forretningsforelæsninger inden for studieplanen. Hvert projekt kræver, at du arbejder som forretningskonsulent med klientorganisationer, der adresserer virkelige forretningsudfordringer og muligheder i korte tidslinjer.

På ISMS Bangalore Executive MBA-program er der en stærk vægt på teamwork og læring at arbejde inden for et gruppemiljø. Fem ud af seks forretningsforelæsninger og casestudier involverer arbejde inden for et holdmiljø, hvor du vil lære at samarbejde effektivt for at fuldføre målet for hvert enkelt forretningskonsulentprojekt. Teamwork-komponenten af ​​programmet fokuserer på realiteten i den globale økonomi, hvor du ofte ikke kan vælge medlemmerne af dit team. Denne mulighed giver dig mulighed for at lære at udnytte styrken hos andre, forstå teamdynamikken og værdsætte en proces for deling af lederskab og ansvar med det formål at opnå resultaterne af ISMS Bangalore Executive MBA-programmet.

ISMS Bangalore Executive MBA's Signature Series of Business Consulting Projekter

  • Den strategiske marketingforedrag
  • Innovations- og iværksætterforelæsningen
  • Den Individuelle Rådgivningsforelæsning
  • Den Teknologiske Entreprenørhed Business Consulting Foredrag
  • Forretningsstrategiforelæsningen
  • Den internationale casestudie og tur

Gebyr for programmet: INR 2,75,000 / i to år. (Skal betales i 3 rater)

Din mærkbare tage væk

  1. MBA
  2. Internationalt certifikat i Global Business Leadership Program.
Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

ISMS Bangalore is amongst Top Best B Schools of India with International accreditations. ISMS Bangalore-India’s Most Global B School and Best B School for International Exposure and Placements was sta ... Læs mere

ISMS Bangalore is amongst Top Best B Schools of India with International accreditations. ISMS Bangalore-India’s Most Global B School and Best B School for International Exposure and Placements was started under the aegis of Human Empowerment and Charitable trust about a Decade back (2010). The Purpose was to impart High Quality Management Education at International level. ISMS is a business School founded as a consortium between academia and the world of entrepreneurial system. Minimer