Executive MBA

Generelt

Program beskrivelse

Introduktion

Nyenrode Executive MBA er et toårigt program. Som leder vælger du leder eller iværksætter at deltage, fordi du vil udvikle dig selv til den bedste leder du kan være. Vores Executive MBA-program hjælper dig med at øge din lederskabseffekt gennem hele din personlige ledelsesudviklingstour, hovedtemaet i programmet.

Programmet består af intensive en-ugers moduler, hvoraf syv foregår på Nyenrode's campus og tre udlandet. Du studerer og arbejder sammen med en gruppe ligesindede fagfolk for at udvide dine synspunkter om forretning, ledelse og ledelse, og du vil opdage nye ting om dig selv; om dine kvaliteter, dine lidenskaber, din stil og din personlighed.

Hvad får du ud af det?

 • Titel: MBA
 • En klar vision om forretningens fremtid og din rolle deri
 • Nye og forbedrede personlige lederegenskaber
 • Internationalt syn på forretning og ledelse
 • Et AMBA og EQUIS certificeret eksamensbevis
 • Et stærkt bånd med dine medmennesker og et ambitiøst netværk

Personligt informationssession

Oplev dig selv, hvad der studerer Executive MBA på Nyenrode er ligesom og blive godt informeret. Planlæg en personlig informationssession på Nyenrode. Kontakt venligst Lyske, vores programrådgiver, hun planlægger en passende dato med dig.

 • Fokus på lederskab for fremtiden
 • Oplev forretning på fire kontinenter
 • Bootcamp struktur med en uges moduler hver anden måned

Adgang og ansøgning

Hvis du ønsker at ansøge om vores Executive MBA, skal du opfylde følgende krav:

 1. Bachelor- eller kandidatgrad (ethvert emne).
 2. Mindst fem års fuldtidsrelevant erhvervserfaring.

Hvis du gerne vil vide mere om disse krav, inden du ansøger, anbefaler vi dig at downloade MBA-brochuren eller for at anmode om en personlig informationssession.

Ansøgningsfrist

Hvis du ønsker at ansøge om vores Executive MBA, skal vi modtage din ansøgning inden 1. april 2019.

Ambition og ledelse

Vi forventer, at du har ambitionen om at gøre det næste store skridt i din karriere. Dette betyder også, at du betragtes som et højt potentiale af din nuværende organisation. Du er en person, der har en ledende rolle lige nu eller vil gøre det i den nærmeste fremtid. Du er åben og nysgerrig, og du vil opdage mere om dig selv og lære af andre.

Adgangsprocedure

Vores optagelsesprocedure finder sted i tre trin; Når vi har modtaget og godkendt din dokumentation og haft et interview, beslutter vi dig for din berettigelse. De tre trin er skitseret nedenfor:

Trin 1: Dokumenter

For at kunne begynde at behandle din ansøgning har vi brug for følgende dokumenter:

 • Ansøgningsskema herunder motivationsbrev.
 • To referencer (brug skabelonen vedhæftet på ansøgningsskemaet).
 • Testrapport af GMAT, GRE eller Nyenrode LTP optagelse test (LTP kan være afsluttet på Nyenrode eller fra udlandet).
 • TOEFL eller IELTS certifikat eller tilsvarende, hvis det kræves.
 • Kopier af relevante eksamensbeviser / transkripsjoner.
 • Curriculum vitae med fem års relevant erhvervserfaring.


Trin 2: Vurdering og interview

Baseret på dine dokumenter vurderer vi din egnethed til programmet. Hvis denne vurdering har et positivt resultat, vil du blive inviteret til et interview. Dette kan finde sted på Nyenrode eller via Skype. Under dette møde diskuterer vi din motivation og gensidige forventninger.

Trin 3: Endelig beslutning

Vurderingen og interviewet kombineret for at afgøre, om du kan starte Executive MBA. Hvis beslutningen er positiv, inviterer vi dig til at registrere dig.

Hvis du er inviteret til at registrere, skal du sende os en underskrevet og udfyldt registreringsformular.

Indhold

Hvad vil du gøre?

Hver anden måned har du en uge med intensive klasser med en gruppe på 35-40 deltagere. Ugens klasser varer fra søndag til lørdag i Nyenrode (syv gange) og fra mandag til fredag i udlandet (tre gange). Du deltager i foredrag og arbejder sammen i mindre undergrupper. Du har en aktiv rolle i din egen udvikling og udviklingen af dine medmennesker. Når du er hjemme efter et modul, arbejder du på opgaver, deltager i vores webinarer og forbereder dig til det næste modul.

Udvikling af dine ledelsesevner

Vores Executive MBA-program er udviklet til at udfordre dig og bringe dig ud af din komfort zone. Vi bruger akademiske begreber om ledelse og ledelse samtidig med at vi opretholder en personlig tilgang. Du vil se på din vision, overbevisning og tidligere erfaringer med friske øjne og lære om dine styrker og udfordringer med hensyn til dine fremtidige karrieremuligheder gennem aktiviteter som blandt andet Peer Group Coaching and Leadership Event Reviews.

Brug din ny fundne viden

Du vil kunne anvende det, du lærer under dine studier i din organisations daglige praksis. Vores program er designet, så du kan kombinere dine MBA-ambitioner med dit arbejde og personlige liv og stadig være en del af Nyenrode-samfundet.

Deltagere

Dine medstudere arbejder i mange organisationer og sektorer, der varierer fra industri, detailhandel, professionelle tjenester og regering til IKT og rådgivning. De kan være en ledende professionel eller del af et ledelsesteam. Men de har én ting til fælles: deres ønske om at blive fremtidens leder.

Kursusindhold

Vores Executive MBA-program indeholder disse ti moduler:

 • Forestilling af den fremtidige organisation
 • Forbereder organisationen til den forestillede fremtid
 • Global Sourcing i Kina
 • Finansiering af organisationen
 • Finansiering af organisationen II
 • Multikulturalisme og iværksætteri i Sydafrika
 • Forvaltning af organisationen
 • Innovation og digitalisering i USA
 • Administrerende organisation II
 • Førende en bæredygtig fremtid

Afleveringsprojekt

Efter det sidste modul afslutter du Executive MBA med et sidste projekt, der viser anvendelsen af din nyoprettede viden og færdigheder i dit job. Dit endelige projekt kan være et konsulentprojekt, et akademisk forskningsprojekt eller et iværksætterprojekt.

Hvad er omkostningerne?

Udgifterne til Executive MBA er € 47.000. Dette inkluderer dit studiegebyr, bøger, indkvartering og måltider på Nyenrode. Ikke inkluderet er flybilletter, visumomkostninger og nogle måltider i udlandet.

Betaling i rater er valgfrit i visse situationer.

Orange Tulip Scholarship

Der er mulighed for studerende fra Kina, Sydkorea, Mexico og Rusland til at ansøge om et Orange Tulip Scholarship på 15.000 €. Orange Tulip Scholarship er organiseret af Nuffic Neso og ydet af Nyenrode. Ansøgningsfristen er 1. april 2019.

Skatfordel

Hollandske skatteydere kan fratrække op til maksimalt € 15.000 fra deres indkomstskatter. Det nøjagtige beløb afhænger af din personlige og økonomiske situation. Se venligst din skattekonsulent eller det lokale skattekontor for yderligere oplysninger.

Hvad får du ud af det?

Styr din ledelsesevne gennem vores Executive MBA. Efter at have gennemført vores program er du klar til det næste store skridt i din karriere. Du vil være en af de mennesker, der med succes leder organisationer til en stadigt skiftende fremtid. Du har modet og indsigt i at betjene virksomheder, organisationer og samfund med det vision, du har udviklet som leder.

Din karriere i tal

Deltagerernes indkomster stiger med i gennemsnit 20% fra starten af programmet indtil et år efter. Omkring 40% af eleverne skifter job eller arbejdsgivere, og 7% har fundet deres eget firma, opmuntret af de nye muligheder, der åbnes for dem.

Internationale moduler

Vores Executive MBA giver dig en unik udsigt til indsigt i den internationale forretning. Vores Doing Business Globally moduler introducerer dig til forskellige kulturer inden for den globale erhvervsliv. Du vil besøge Nyenrodes partneruniversiteter i Kina, Sydafrika og USA. Hvert besøg vil fokusere på et andet aspekt af international forretning og ledelse.

Kina

Renmin University of China

En af verdens bedste business og økonomi skoler og en del af de 10 bedste universiteter i Kina.

 • China University Ranking: # 6
 • QS Asia University Ranking: # 73

Under dit besøg i Kina vil du studere global sourcing, innovation og bæredygtighed, og de strategier vestlige virksomheder beskæftiger i dette land. Du vil også lære om e-handel, digital iværksætteri og innovation i Kina.

Sydafrika

University of Stellenbosch Business School (USB)

Bedste business school i Afrika og rangeret som en af verdens bedste universiteter. USB er også det første afrikanske tredobbelte kroneuniversitet, da alle tre internationale akkrediteringer blev opnået.

 • QS Top Universities in Africa Ranking: # 2
 • De bedste universiteter i Afrika Ranking: # 3
 • QS World University Ranking: # 351

Dit besøg i Sydafrika bringer din opmærksomhed på internationale økonomiske spørgsmål. Yderligere emner omfatter multikulturelle organisationer, strategi og økonomisk vækst i Afrika.

Forenede Stater

University of California, Berkeley (UCB)

Berkeley er et af de ti forskningsuniversiteter og er klassificeret som en af verdens mest prestigefyldte universiteter og det øverste offentlige universitet i USA.

 • QS Bedste Business Skoler i USA Ranking: # 5
 • QS World University Ranking: # 27
 • CWUR World University Ranking: # 7
 • World University Ranking: # 18

I dette modul kender du filosofien bag Design Thinking. Andre hovedemner er corporate venturing og global business expansion, samt digital transformation og opstart afbrydelse.

Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

Nyenrode Business Universiteit works on a sustainable future by stimulating our students and participants to grow into responsible leaders. We do so by offering them a combination of academic theory, ... Læs mere

Nyenrode Business Universiteit works on a sustainable future by stimulating our students and participants to grow into responsible leaders. We do so by offering them a combination of academic theory, practical relevance, and personal development. At Nyenrode, you learn to debate, convince and translate theory into practice. Nyenrode is the only private university in the Netherlands, founded in 1946 by business and for business. We have always been internationally oriented. Nyenrode is located in two iconic locations: Amsterdam and Breukelen. Minimer