Executive MBA

Generelt

2 tilgængelige placeringer

Program beskrivelse

Edhec Executive MBA er et triple-akkrediteret program fra en af Europas bedste business schools. Det er designet til erfarne ledere, iværksættere og ledende medarbejdere, der søger at opleve en professionel transformation. Det 16-måneders deltidsprogram, der er baseret i Paris Opera eller Lille, vil gøre det muligt for dig at konsolidere dine ekspertniveauer, øge din selvbevidsthed og ledelsesevne og skærpe dit globale perspektiv for at drive din organisations ydeevne i dagens udfordrende og konstant skiftende forretningsmiljø.

Opbygge folk til at bygge forretning

EDHEC Executive MBA er et afbalanceret program designet af erhvervslivet til din virksomhed, der kombinerer seriøs akademisk input fra erfarne forretningseksperter med en praktisk tilgang til de virkelige udfordringer i erhvervslivet. Derfor har vi designet programmet til at tilbyde en kombination af forretningsaktiviteter og personlig læring for at give dig mulighed for at maksimere værdien og oplevelsen i overensstemmelse med dine mål.

 • Forretningsgrundlag for at styrke din strategiske
 • Et bredt udvalg af avancerede valgfag til at konsolidere dine evner og give dig nye perspektiver på ledelsesproblemer, der er nøglen til dig og din karriere - du kan vælge op til 6 forskellige muligheder, der er skræddersyet til dine behov
 • 2 stimulerende globale forretningsrejser for at give dig førstehånds indsigt i nogle af verdens mest udviklede økonomier og nye markeder
 • 1 individuelt konsulentprojekt for at give dig en praktisk erfaringskursoplevelse ved at anvende det, du har lært til et virkelighedsaktionsprojekt efter eget valg
 • Personlig coaching og ledelsesudvikling - 20% af programmet er dedikeret til principledende lederskab og din faglige udvikling

Samarbejd, lær, del

Når du tilmelder dig EDHEC Executive MBA, deltager du i et frugtbart læringssamfund af erfarne fagfolk og erhvervsorganisationer fra hele verden. Vi begrænser vores klassestørrelser for at sikre, at du kan drage fordel af at forbinde folk fra en bred vifte af nationaliteter baggrunde, erhverv og brancher, men er sikret en personlig og høj kvalitet læringsmulighed.

Hvert indtag er unikt og anderledes men altid lidenskabeligt, engageret og forskelligt. For eksempel ser klassen 2016/2018 ud som denne:

 • Gennemsnitsalder: 39
 • 18 nationaliteter
 • 14,5 års gennemsnitlig erfaring
 • Færdighed i engelsk

Hvis du har 8 års erhvervserfaring, en bachelorgrad eller tilsvarende, men endnu vigtigere et ægte ønske om at udvikle de færdigheder og indsigter, der er nødvendige for at forme fremtiden for din virksomhed og karriere, så kunne EDHEC Executive MBA være det rigtige valg for dig.

2 steder, 2 indtag, 2 formater

Indtag: Du kan vælge at starte din Executive MBA på EDHEC i enten september eller februar

Beliggenhed: Vælg fra vores Lille-campus eller den centrale Paris Campus, som hver tilbyder et andet format, der passer til din livsstil og arbejdsrutine og hjem / arbejdsbase (Paris

 • Lille Weekend Format: To gange om måneden fredag til lørdag
 • Paris Ugedag Format: En gang om måneden onsdag til lørdag

Varighed: 16 måneder

Ansøgninger, gebyrer

Gebyrer

Gebyrerne for det 16-måneders program er 43000 € ekskl. Moms. Denne pris inkluderer 4500 € ekskl. Moms for de 2 globale forretningsrejser.

Programmet er berettiget til den franske personlige træningskontoordning (CPF) - Kode 245001

Stipendier

Early Bird Discount: 3800 € reduktion fra studieafgift for alle ansøgninger indsendt inden 31/05 for programmet startende i september og før 15/10 til februar session.

Vi tilbyder også 3 typer stipendier med nedsættelser på op til 8500 €

 • International
 • iværksætteri
 • Fortjeneste

NB: Kun et stipendium gælder for et program. Hvis to eller flere kriterier er opfyldt, gælder den højeste reduktion.

Ansøgningsproces

Hvis du er interesseret i programmet, starter vi altid processen med et møde eller et opkald med vores programrådgiver, så vi kan forstå mere om dig og dine mål og hvordan vores Executive MBA passer til dine behov.

Derefter sætter vi dig i kontakt med nuværende deltagere og alumner, så du kan forstå, hvordan programmet har bidraget til at omdanne deres faglige rejse og hvordan kurset kan hjælpe dig. Efter dette vil vi arbejde sammen på ansøgningsskemaet og derefter arrangere et ansigt til ansigt-interview med programdirektøren. Når dette er gjort, sendes din ansøgningsfil til admissionsudvalget for accept i programmet.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Created by and for entrepreneurs, EDHEC has embodied the fundamental values of business for over a century.

Created by and for entrepreneurs, EDHEC has embodied the fundamental values of business for over a century. Minimer
Pæn , Paris , Roubaix + 2 Mere Mindre