Læs den officielle beskrivelse

Kræve mere af dig selv. Forvent mere i Return

University of Ottawa Executive MBA er for dem der søger det højeste afkast på deres personlige og økonomiske investeringer i en Graduate Business grad. Vores program giver den virkelige verden læringserfaringer, eksponeringen til global virksomhed tænkere og ledere, og der lægges vægt på forvaltningen og anvendelsen af ​​teknologi til at komme foran i dagens videnbaserede økonomi. Hvis du kræver mere af dig selv og forventer mere i afkast, Ottawa Executive MBA er for dig.

Hands-On Læring, førstehåndserfaring

University of Ottawa Executive MBA udstyrer dig med erfaring til at komme frem i verden af ​​erhvervslivet. Vores kernekompetencer fokus på den virkelige verden anvendelse af faglige viden og bedste praksis:

  • du vil foretage flere hands-on rådgivning projekter på vegne af reelle virksomheder og organisationer, på din egen og som del af et team;
  • du får konkrete, hands-on erfaring og blive udsat for senior canadiske og internationale virksomhedsledere;
  • denne praktiske, ud over-the-klasseværelset tilgang er en af ​​de vigtigste faktorer adskiller Ottawa's Executive MBA fra alle andre.

En integreret globalt perspektiv

At være en succesfuld virksomhed leder, skal du stadig være opmærksom på den store globale billede:

  • Programmet svarer med et curriculum, og fakultet, der fuldt ud vil udstyre dig med et globalt perspektiv, første hånd viden og erfaring på de internationale markeder med en påskønnelse for virkningen af ​​den globale økonomi og finansiering på forretningsmodeller og Strategie s;
  • Program moduler såsom "International Financial Markets" fokus på at udvikle dette perspektiv;
  • Andre kurser konsekvent integrere globale spørgsmål, tendenser, bedste praksis og vigtige globale hensyn i valget af sagen materialer og praktiske eksempler, der skal fremlægges i klassen.

Det fundamentale og Beyond

University of Ottawa Executive MBA udstyrer dig for lederskab i den videnbaserede økonomi gennem en nyskabende læseplaner, der tilbyder en unik kombination af:

  • Virkelige verden, hands-on rådgivning opgaver og Collaborative Business projekter, der tager din læringsoplevelse langt ud over bøger;
  • En global virksomhed perspektiv, der lader dig se, betjene og konkurrere på tværs af grænser;
  • At lære at klare sig i en teknologi-drevet miljø, der rækker langt ud over e-business.


Program undervist i:
Engelsk

Se 2 flere kurser fra Telfer School of Management, University of Ottawa »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
2 år
Deltid
Price
59,500 CAD
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep. 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep. 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date