AACSB Accredited

Executive MBA (EMBA)

Har du ambitioner om at videreudvikle din karriere i din organisation, men er selv-implementering også højt på din dagsorden og har du lyst til at implementere dine talenter? Ønsker du at gøre en forskel i din virksomhed eller organisation, men også i en global sammenhæng i samfundet?

Så er du sikker på er klar til en Udøvende MBA i Antwerpen Management School, en virkelig enestående program med internationale fakultet og deltagere med hvem du starter en rejse, hvor selvbevidsthed, samarbejde, forståelse af den globale erhvervsmæssig sammenhæng og samfundsmæssig bevidsthed er nøglen.

Hvorfor følger dette program i Antwerpen Management School?

Den EMBA er designet på en måde, der maksimerer vidensdeling, med dialog-drevne lektioner, som engagere dig i livlige diskussioner med både kammerater og fakultet. Den traditionelle og optjent MBA indhold er højt værdsat og rodfæstet i programmet: din konceptuelle management viden vil blive uddybet og udvides, strækker dig ud over din givet specialviden ind i den strategiske tænkning og handling.

Din personlige executive coach vil støtte dig, gennem en integreret personlig udvikling portefølje, i at forstå dine mentale kort, adfærdsmæssige mekanismer og samarbejdsværktøjer præferencer, som giver dig mulighed for at komme ud af din comfort zone og til midten af ​​dine funktionsdygtighed. I løbet af de 2 år af dit MBA, igennem i klasse sessioner, syv en-til-en coaching sessioner og et fællesskab projekt, vil denne proces blive lettet og vil til sidst resultere i en karriere udviklingsplan.

Den 2016-2018-programmet vil studere dels i USA og Kina kan forbedre din globalt udsyn. Dette på Massachusetts Institute of Technology (USA) og Sun Yat Sen University (Kina). Disse studieture vil håndtere lokale udfordringer fra et økonomisk; geopolitiske, kulturelle og miljømæssige perspektiv. Residencies omfatter foredrag, virksomhedsbesøg og debatter med virksomhedsledere, der udsætter dig til de internationale forretningsstrategier og udvikle dine interkulturelle kompetencer på arbejde i kulturelt mangfoldige organisationer og teams.

FT Ranking Belgien: 1
FT Ranking Worldwide: 67
Læs nyhed: FT Ranking - Executive MBA for fjerde år i træk nummer et i Belgien

Hvad kan du forvente?

Indhold niveau: Building Ekspertise, Strategisk

Efter at have deltaget dette program

 • Du vil være parat til at håndtere komplekse ledelsesmæssige udfordringer og ansvar
 • Du vil have forbedret din kritisk og analytisk tænkning og forbedret din beslutningsproces.
 • Du vil få en solid viden om alle de funktionelle globale forretningsområder.
 • Du vil have fået en grundig indsigt i, hvordan organisationer skaber værdi for deres kunder.
 • Du vil være i stand til at tilføje værdi til din aktuelle position ved anvendelsen af ​​bedste praksis og rammer i dit daglige arbejde.
 • Du vil få en corporate refleksion og kan nærme forretningsmæssige udfordringer på en holistisk måde.
 • Du vil have udviklet interne rådgivning færdigheder og change-agent kapaciteter
 • Du bliver en del af et netværk af partnere og venner i branchen.

Dublin deskriptorer og læringsresultater EMBA

Datoer

Starter: Oktober 2016
Varighed: 2 år, deltid Formatet består af:

 • To 3-4 dages boligområder moduler ved starten af ​​hvert akademiske år
 • Hver 3. uge en lokal modul af 2 dage ved Antwerpen Management School
 • Fredag ​​og lørdag (8:30 til 18:30)
 • Tre globale en uges boliger, hvor du vil deltage kolleger MBA deltagere fra Lingnan College på Sun Yat Sen University i Guangzhou, Kina og Massachusetts Institute of Technology i Boston, USA
 • Syv én-til-en executive coaching sessioner

Gebyrer

33.500 € (moms fritaget)
Indeholder: studieafgift dækker det komplette program, alle undervisningsmaterialer og dokumentation, alle indkvartering, alle udøvende frokoster, Diners og drikkevarer på campus
Omfatter ikke: Rejseudgifter for de internationale residencies (overnatning er inkluderet i gebyret)

Placering

Antwerpen Management School
Sint-Jacobsmarkt 9-13
BE-2000 Antwerpen
Belgien

Krav

MBA fokus på selvkritiske fagfolk, der ware åben og har positive læring holdninger. Det indebærer en alvorlig tid investering: afhængigt af din persona forbindelse bør du tilføje yderligere 10 til 15 undersøgelse timer om ugen i gennemsnit. Vi glæder os over en støttende holdning til MBA fra deltagerens arbejdsgiver. Denne støtte kan være tidsbaseret, finansiel sponsorat eller adgang til virksomhedens informationer, men vigtigst er det bør omfatte en positive udsigter for den potentielle vækst.

Se, hvordan vi stræber efter et mangfoldigt, ambitiøs og støttende klasse, har vi følgende grundlæggende krav:

 • Du besidder en grad fra et anerkendt akademisk institution, anerkendt af de relevante myndigheder i instituttets hjemland. Ansøgere, der har en professionel grad er også berettiget, hvis deres Analytisk Test udkonkurrerer og de har en dokumenteret business track record.
 • Du har mindst 5 års fuldtidsarbejde erfaring efter endt uddannelse, fortrinsvis, men ikke en nødvendighed, i et internationalt miljø.
 • Du skal være kompetent på engelsk

Grad / certificering

Den "Master of Business Administration" master grad er officielt anerkendt af det flamske fællesskab, og vil blive tildelt på held endt uddannelse.
Programmet er AACSB, AMBA og NVAO akkrediteret.
FT Ranking Belgien: 1
FT Ranking Worldwide: 59
Læs nyhed: FT Ranking - Executive MBA for fjerde år i træk nummer et i Belgien

Program undervist i:
 • Engelsk
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
2 år
Deltid
Price
33,500 EUR
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date