Forbereder sundhedspersonale til at lette forandring og drive innovation - fra indvendige organisationer og i hele branchen som helhed.


Executive MBA / MS i Healthcare Leadership er et dual-degree program i New York City. Dette toårige executive program vil fremme din karriere og styrke din evne til at køre meningsfuld forandring i sundhedsvæsenet.


Hvad gør Executive MBA / MS i Healthcare Leadership-programmet anderledes?

Det er det eneste program af sin art i Ivy League. Du vil udeksaminere med to prestigefyldte grader fra Cornell University: en MBA og en MS i sundhedspleje lederskab.

To krafthuse i kandidatuddannelsen - Samuel Curtis Johnson Graduate School of Management og Weill Cornell Graduate School of Medical Sciences - har samarbejdet om at skabe et dual-degree program, der fokuserer på at opbygge generelle ledelsesmæssige færdigheder og udvikle en dybere forståelse af sundhedssektoren.


Pensum og akademikere

Læreplanen integrerer business acumen og sundhedsekspertise for at give dig de nødvendige værktøjer og viden til at lede komplekse organisationer. Lær at engagere sig med interessenter, herunder læger, teknologer, forsikringsselskaber og politikere. Efter at du deltog i kurser på lørdage og søndag, vender du tilbage til arbejde på mandag med indsigter, der straks kan overføres.


Studieoplevelse

Executive MBA / MS i Healthcare Leadership programmet tilbyder et leveringsformat, der fungerer for fuldtidsansatte: en kombination af weekendklasser og boliger. Du afslutter kurser om skiftende lørdag og søndag sessioner hvert semester på Tata Innovation Center på Cornell Tech campus i New York City. De resterende klasser gennemføres under boliger, der afholdes to gange om året på Cornell's Ithaca campus og i Metro-NYC området.


Startdato: juli 2019
Varighed: 2 år
Pris: $ 154.272 - Samlet undervisning og anslåede udgifter til programmets varighed
Frist: Rulning
Sted: Tata Innovation Center, New York, NY

Program undervist i:
Engelsk

Se 5 flere kurser fra Cornell SC Johnson College of Business, Cornell University »

Senest opdateret January 17, 2019
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
2 år
Fuldtid
Price
154,272 USD
Samlet undervisning og anslåede udgifter til programmets varighed
Deadline
Kontakt skolen
Deadline: Rolling
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Deadline: Rolling
Location
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Deadline: Rolling
End Date