Executive MBA - International akkrediteret program i Rom

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

3 grunde til at ansøge om din SSM MBA i dag

 1. Vores MBA-grad er akkrediteret i USA og EU.
 2. Afslut din MBA om 1 år!
 3. Undersøg i det smukke historiske centrum af Rom, Italien!

akkrediteringer

 • INSEEC er et universitet, der er godkendt i henhold til lovgivningen fra Ministeriet for Offentlig Uddannelse i Frankrig og EU.
 • SSM er en UNESCO / International Association of Universities-godkendte skole
 • SSM er akkrediteret gennem IACBE
 • SSM er en kvalitetscertificeret institution for videregående uddannelser, certificeret af EduQua
 • SSM er en akkrediteret institution af det amerikanske departement for veterananliggender

Executive MBA-programmetSwiss School of Management er designet specifikt til højtydende forretningsfolk, der ønsker at fortsætte videreuddannelse. Programmets innovative læseplan og samarbejdsrelaterede læringsmiljø hjælper dig med at anvende din viden og færdigheder til problemer, du står overfor i dagens marked. Et fremragende fakultet udsætter dig for avancerede ideer og praksis.

Programmet er baseret på en fælles kerneplan for 12 generelle ledelseskurser, 3 specialiseringskurser og et speciale-projekt eller forretningsplan. Det er designet til at udstyre fagfolk med de kompetencer, der kræves for en succesrig karriere på ledelsesniveau og videre.

Fælles grundlæggende læseplan

 • Lederskab og organisatorisk opførsel
 • Human Resource Management
 • Internationale forhandlingsevner
 • Strategisk økonomistyring
 • Se en komplet liste over kerneklasser på vores hjemmeside!

Studerende skal have en kandidatgrad i Business Administration. Du kan vælge en af følgende specialiseringer:

Global ledelse

Adgangskrav

Du har brug for en bachelorgrad og mindst 3-årig erfaring i en ledende stilling for at ansøge om vores Executive MBA-program. Hvis du ikke har en bachelorgrad, kan vi også hjælpe dig med at få en gennem vores Integreret BBA / MBA-program, så længe du har den rigtige erfaring.

Programindtag

Programmet varer 12 måneder og har indtag i begyndelsen af hver måned.

Udtalelser

"Jeg er en arbejdende person, og jeg sluttede mig til SSM som voksen studerende, fordi jeg ønskede at forfølge en forretningsadministrator. SSM leverer den form for uddannelse, jeg har brug for. Klasser holdes i små grupper i en familieatmosfære, hvor studerende og undervisere interagerer med let. Jeg må takke underviserne for den opmærksomhed, der er dedikeret til hver enkelt af os i klassen. Dette har bidraget til at opbygge min selvtillid. Jeg ser frem til at fortsætte min faglige udvikling på SSM. "

Jazzi F. G
SSM DBA-studerende


"BA (Hons) -programmet ved Swiss School of Management er fremragende. Instruktørerne formidler al den nødvendige viden og deler deres erfaringer, der er nødvendige for at få succes med at arbejde i et konkurrencepræget miljø. Hvis du studerer hårdt i klasseværelset, mens du er i din fritid du søger løbende på interessante job, du vil ikke have nogen problemer med at finde arbejde. Jeg blev tilbudt to stillinger i løbet af mine studier. Jeg har besluttet at acceptere en ny udfordring i England. Til trods for at jeg har ændret landet fortsætter jeg med at studere på Swiss School of Management, Rom gennem fjernundervisning. Jeg vil anbefale BA (Hons) -uddannelsen på SSM. "

Ricardo Gotthilf
SSM BA-studerende


"Jeg gik på Swiss School of Management i Rom for BBA-dobbeltpræmieringsprogrammet, og jeg er sikker på, at jeg gjorde det! Klassestørrelserne var store, lærerne var hjælpsomme, og jeg blev ansat allerede før jeg uddannede mig. Nu er jeg i en karriere jeg elsker og kunne ikke være lykkeligere. "

Joan Chemiron
HRM-konsulent ved World Food Program - SSM Graduate


"Som studerende, der studerede i Amerika i lang tid, bemærkede jeg, at der er mange studerende, der kan gøre, hvad jeg allerede gør. SSM giver mig det ekstra skridt fremad i mit liv og min karriere, som jeg ikke kunne bede om alle andre steder!"

Masaharu Kakumoto

SSM BA (Hons) studerende


Send din ansøgning eller eventuelle forespørgsler, du har, til følgende e-mail-adresse: info@ssm.swiss. Du kan downloade vores ansøgningsskema og finde de komplette ansøgningsprocedurer på vores websted på https://ssm.swiss/execution-mba-degree/.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Swiss School of Management er et fuldt akkrediteret privat institut for videregående uddannelser beliggende i Rom på University of Washingtons campus i det historiske centrum. Vi har en forskelligarte ... Læs mere

Swiss School of Management er et fuldt akkrediteret privat institut for videregående uddannelser beliggende i Rom på University of Washingtons campus i det historiske centrum. Vi har en forskelligartet studerende, der kommer fra hele verden, og studerer vores akkrediterede bachelorer, kandidater og doktor i forretningsadministration. Minimer