Oversigt

Forbered dig på udfordringerne med at organisere og administrere komplekse sundhedsydelser, har vores Executive MBA Healthcare udnævnt af NHS Leadership Academy.

Designet for dem, der ønsker at fortsætte deres fokus på sundhedssektoren, samtidig med at de modtager en bred MBA-uddannelse, udvikler den din kompetence til at generere værdi, forbedre organisatorisk effektivitet og øger din evne til at arbejde sammen med andre for at opnå en vellykket ændring.

Sammen med moduler fra Executive MBA-programmet, vil de, der fokuserer på sundhedsvæsenet, gennemføre to specialdesignede moduler. Moduler ledes af akademikere, hvis forskning fokuserer specifikt på sundhedsstyring og inviterede eksperter fra sundhedssektoren.

Denne specialisme støttes af Business School Center for Health Innovation, Leadership and Learning , et førende center for forskning i ledelse og organisationer inden for sundhedspleje. Det giver dig et generelt ledelsesperspektiv på virksomhedernes funktioner og hvordan de kan integreres med et hurtigt skiftende miljø sammen med en opdateret viden og forståelse for virksomhedernes forretninger og de praktiske færdigheder, du har brug for at klare dem. Kursister har typisk mindst fem års ledelseserfaring, mens gennemsnittet er mere end 10 år.

Vores Executive MBA studerende kommer fra hele verden, herunder Afrika, Australien, Europa og Fjernøsten, og Storbritannien. Du vil studere sammen med deltagere fra private, offentlige og non-profit organisationer, der tilbyder bred erfaring, nye perspektiver på forretningsproblemer og ekstraordinære netværksmuligheder.

Nottinghams ideelle beliggenhed og fremragende transportforbindelser giver ledere placeret overalt i Storbritannien eller i udlandet for at deltage.

Da vi sætter pris på, at du skal planlægge din Executive MBA omhyggeligt for at passe ind i dit arbejde og andre forpligtelser, tilbyder vi maksimal fleksibilitet, så du kan tilpasse dine studier til din livsstil. Du kan vælge mellem flere udgangspunkt i løbet af året, variere antallet af moduler du tager hvert år i henhold til dine forpligtelser og kan sprede omkostningerne ved at betale for hvert modul, mens du går videre.

Find ud af mere.

Kursus detaljer

Du vil tage en række kernemoduler, der er designet til at forbedre din ledelses viden og færdigheder og to specialiserede sundhedsmoduler. Valgfrie moduler giver dig mulighed for at koncentrere dig om mere specifikke emner i henhold til dine interesser og karriere krav.

Dette program indebærer at arbejde med kursusmedlemmer fra en række industrielle og kommercielle baggrunde. Det sigter mod at forbedre dine beslutningsevne og producerer ledere af højeste kvalitet.

Moduler tilbydes typisk i løbet af dagen og om aftenen hvert år, med nogle intensive muligheder tilgængelige over en uge. Den sidste fase af Executive MBA Healthcare involverer en person eller gruppe sundhedsvæsenet projektledelse med en individuel rapport.

Vurdering

Du vil blive vurderet gennem en kombination af kursusarbejde og / eller en to timers eksamen ved afslutningen af ​​det relevante semester.

Adgangskrav

2: 1 (eller international tilsvarende) i enhver disciplin med relevante faglige kvalifikationer også overvejet; plus fem års fuldtids ledelseserfaring

Engelsk sprogkrav

IELTS: 6,5 (ikke mindre end 6,0 ​​i et hvilket som helst element)

Karriere

Professionel akkreditering

Dette kursus er udnævnt af NHS Leadership Academy som en del af NHS MBA-programmet.

Karriere destinationer

Vores MBA er en fremragende platform for karriereforbedring, karriereforandring eller iværksætteraktiviteter.

Graduate destinationer omfatter:

  • management rådgivning
  • finans og regnskab
  • menneskelige ressourcer
  • marketing / salg
  • Informationsteknologi
  • operationer og logistik

Virksomheder og organisationer, som vores kandidater er gået på arbejde for omfatter Accenture, Apple, Bosch, Credit Suisse, Deloitte, EY, Fidelity Bank, HSBC, Røde Kors og Santander Group.

Postgraduate karriere team

MBA studerende nyder godt af støtten fra vores postgraduate karriere team, som vil hjælpe dig med at udforske dine karrieremuligheder og udvikle dine fremtidige karriere planer. MBA Personlige og Professional Development Program kombinerer karriereudvikling og kompetenceudvikling, suppleret af individuelle karrierehøringer og netværksbegivenheder.

Gennem en kombination af dine akademiske studier og den karriere støtte, der tilbydes, giver MBA en fremragende platform for karriereforbedring, karriereændring eller iværksætteraktiviteter.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 2 flere kurser fra University of Nottingham - Faculty of Social Sciences »

Senest opdateret Februar 18, 2019
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Åben tilmelding
Duration
2 - 4 år
Deltid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Åben tilmelding
End Date
Ansøgningsfrist

Åben tilmelding