Executive MBA - Globalt

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

Henley Executive MBA - Global In A Nutshell

 • Start: oktober og marts
 • Varighed: 21 måneder (med 9 måneders forlængelsesmulighed)
 • Workshops: 61 dage, for det meste torsdag til søndag
 • Værksteder:
  • 32 workshopdage i München med din regionale gruppe på 15 erfarne ledere
  • 29 workshopdage i England, Danmark, Sydafrika og Kina / USA med din europæiske gruppe på 60 erfarne ledere
 • e-ressourcer: e-læring online databaser
 • ECTS: 90
 • Sprog: Engelsk
 • Fakultet: UK International
 • Tutorer: Fagområder professorer Personal Tutor support
 • Gebyr: 46.500 €, Early Bird for tilbud, der er accepteret af to måneder før programstart: 39.000 € - altid ekskl. Rejseomkostninger.

Vær den leder, du vil være

Henley Executive MBA - Global er en intens og givende oplevelse. Det er udfordrende, stimulerende og relevant. I mange tilfælde er det livsændrende.

Triple akkrediteret af AMBA, EQUIS og AACSB og blandt de mest berømte MBA'er i verden er Henley Executive MBA - Global designet til at hjælpe dig med at nå de bedst mulige resultater i erhvervslivet og i livet. Fordelene kan måles klart, hvilket giver dig en betydelig ROI til dig personligt og mere bredt til din virksomhed.

Henley Executive MBA - Global er for erfarne og ambitiøse ledere, der ønsker at udvikle deres lederskab og ledelseskompetencer. Programmet er struktureret, så du kan fortsætte med at arbejde på fuld tid og studere din MBA på deltid, idet du forbinder din læring med aktuelle globale og relevante organisatoriske problemer. Det er ideelt, hvis du ikke er i stand til at tage betydelig tid ude af arbejdspladsen for at studere og ønsker større fleksibilitet over, hvordan, hvornår og hvor du opnår din MBA-grad. I løbet af de 21 måneder af programmet vil du studere og dele erfaringer med ligesindede fagfolk fra en lang række ledelsesmæssige baggrunde, erhvervssektorer og internationale lokationer.

Tag på Henley Executive MBA - Global for en berigende oplevelse, der forbinder dig til global forretning og et verdensomspændende netværk. Du finder det en af de mest værdifulde investeringer i dig selv, som du kan foretage.

Programoversigt - Modular, International

Henley Executive MBA - Global er et deltidsuddannelsesprogram, der leveres gennem individuel og gruppestudie, ansigt til ansigt workshops og 24/7 e-læringsressourcer.

Programmet består af tre nøgletrin (90 ECTS) med en valgfri tildelingsstruktur efter vellykket afslutning af hvert trin:

Fase 1: Grundlæggende forretningsgrundlag (certifikat)

Du lærer om de grundlæggende forretningsaspekter ved styring af en organisation, såsom styring af mennesker, operationer og økonomi. Denne fase handler om at udvikle et stærkt fundament på tværs af en række forretningsfunktioner.

Trin 2: Strategi

I dette trin får du et større kendskab til styring af interessenter og konteksten omkring de forretningsvalg, der er nødvendige for at danne en robust strategi.

Trin 3: At tage ledelse til et højere niveau (kandidatgrad)

Du vil undersøge kompleksiteten af ændringer i organisationer og hvordan man kan påvirke og lede et firma gennem dem.

Programmet lægger vægt på generelle ledelseskoncepter, og det er grunden til, at Personal Development-modulet løber gennem alle faser i Henley Executive MBA - Global, hvilket tillader en integreret proces mod personlig vækst.

Workshopperne afholdes af vores fakultetsmedlemmer i verdensklasse fra UK og International Fellow Network. I løbet af dine studier vil du skrive ni individuelle opgaver, designet til at forbedre din langsigtede effektivitet. Opgaverne giver åbne muligheder for at integrere teori med praksis og kan straks anvendes med maksimal påvirkning på arbejdspladsen.

Henley Executive MBA - Global er arrangeret omkring studiemoduler, der leverer en omfattende og omfattende ramme for dine studier:

Fase 1
 • Grundlæggende forretningsgrundlag
 • Ledelse
 • Håndtering af processer
 • Håndtering af økonomiske ressourcer - ophold
 • i forretning Managing People - Fremme af kreativitet
Fase to
 • Strategi
 • Strategi - Undersøgelse af håndtag
 • International virksomhed - Flytning af studietur Kina eller De Forenede Stater
 • Strategisk marketing - adgang til markeder
 • Virksomhedsreputation
 • Studietur Sydafrika - Leading with Humanity
Trin tre
 • At tage lederskab til et højere niveau
 • Ledelse
 • Management Research Challenge - Integrering med fokus
 • Valgfrit modul

Derudover er der en række valgfrie moduler, der giver dig mulighed for at specialisere dig, et anvendt forretnings- eller virksomhedsprojekt og to internationale studiebesøg

Henley Executive MBA - Global starter to gange om året, i marts og oktober, og er målrettet mod at vare 21 måneder med mulighed for en forlængelse på 9 måneder.

Læringserfaring - Testteori i praksis

Programmet kombinerer vores akademiske teoretiske og virkelige viden. Det giver praktisk anvendt læring med det formål at bringe forretningen til live og sikre en streng og afrundet læringsoplevelse.

Vi forstår i din karriere, du har muligvis allerede 'været der, gjort det.' Dette understøtter vores tro på, at den mest meningsfulde indsigt kommer fra at lære ved at gøre. Vi organiserer vores undervisning omkring virkelige verdener og forretningsmæssige valg.

De, der arbejder, mens de studerer for deres Henley Executive MBA - Global, kan give en betydelig værdi tilbage til deres arbejdsgivere. Den viden og de færdigheder, du udvikler fra vores meget praktiske program, kan anvendes umiddelbart på arbejdspladsen. Vurderede opgaver kan være baseret på aktuelle emner og skabe et værdifuldt bidrag til din organisation.

Henley Executive MBA - Global giver håndgribelige, betydelige og vedvarende færdigheder, viden og forbindelser.

Samarbejde

Henley er stolt af sit ry for at være inkluderende, venlig og støttende. Henley lægger vægt på samarbejde snarere end konkurrence. Henley Executive MBA - Global er meget deltagende og interaktiv - vi værdsætter både individuelle bidrag og teambaseret læring. Programmedlemmer kommer fra en række forskellige sektorer med forskellige kvalifikationer og kulturelle orienteringer, hvilket uundgåeligt skaber udfordringer for hold undervejs.

Coaching

Vi coacher dig i teamwork, ledelsesprocesser, påvirkningsevner, projektstyring, lettelse og konfliktløsning - alle vigtige færdigheder for dig at tage tilbage til dit eget arbejdssted.

Personlig udvikling

Hos Henley anerkender vi, at et af dine centrale mål er at udvikle dig selv som individ. Vi arbejder med dine styrker for at udvikle og finpudse ledelsesevner og forberede os på udfordringerne i seniorledelse. Vi ser personlig udvikling som rygraden i vores program, ikke som et modul, der skal studeres separat.

Personlige vejledere

Under dine studier bliver du coachet og understøttet af vores personlige vejledere. De arbejder tæt sammen med dig for at støtte dig i alle aspekter af din lærings- og personlig udviklingsindsats og hjælpe dig med at komme videre gennem programmet.

Dit globale supportnetværk - i og ud over programmet

I Henley Executive MBA - Global er du en del af tre netværk, som du kan dele, lære og udvikle i programmet: et regionalt "hjemmenetværk", et "europæisk netværk" og Henleys unikke globale alumninetværk.

Samarbejde på tværs af brancher, funktionel baggrund og specialiseringer er et centralt aspekt af læring i Henley Executive MBA - Global. For at fremme denne udveksling samarbejder du på tre niveauer:

Dit 'regionale hjemmenetværk'

Hver studerende vælger et hjemmecampus fra Henley-campuserne i München, København, Helsinki og Henley i England. På dette hjemmecampus studerer de nogenlunde af programmet (32 dage). I München leveres workshops normalt torsdag til søndag på Henley Germany Campus på Maximilianstraße 40 i centrum af München. I disse workshops samles omkring 15 studerende til intense workshops. Disse bevidst små klassestørrelser sikrer individuel opmærksomhed og meget interaktive sessioner. I øjeblikket samler de München-baserede programmer fagfolk fra 15 lande.

Dit 'europæiske netværk'

De regionale workshops suppleres med workshops, hvor studerende fra München mødes med deres kammerater fra København, Finland og Storbritannien i fælles workshops med 60 studerende. Disse finder sted i England (4 7 dage), København (4 dage), Sydafrika (7 dage) og Kina / USA (7 dage) og giver mulighed for rige og intensive internationale og interkulturelle oplevelser.

Dit alumni-netværk

Fra programmets første dag deltager vores studerende i Henleys alumni-netværk på mere end 76.000 alumner over hele verden. De har adgang til ekspertise, erfaringer og sjove mennesker til både arbejde og fritid. Forbindelsen mellem alums sikres gennem Henleys onlinesamfund Henley Live.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Henley Business School Germany supports people in shaping the 21st century with others. The 21st century offers a wide array of opportunities and many people observe them with a mixture of enthusiasm ... Læs mere

Henley Business School Germany supports people in shaping the 21st century with others. The 21st century offers a wide array of opportunities and many people observe them with a mixture of enthusiasm and scepticism. Do they ask themselves? What shall I do? Which opportunities do I seize? Which not? And what’s the basis for my decision? Many people can’t answer these questions. They did not learn this at school or university. We at Henley support these people in answering these questions in several ways. Minimer