Udfordre dig selv med # 1 MBA-programmet i Rumænien

Uanset om vi underviser i Wien, Bukarest eller USA, giver vi dig et udfordrende, men nærende miljø, som giver dig mulighed for at erhverve de nødvendige værktøjer til at opfylde dit potentiale for at blive førende i verdensklasse. Executive MBA Bucharest bygger en dyb forståelse af kernefaglige emner på alle vigtige funktionelle områder, samtidig med at man lægger vægt på de færdigheder og evner, der er nødvendige for at genkende og tilpasse sig nye trends og nye teknologier.

Lær af de fineste synder i Academia og i Business World

For at give vores elever en verdensklasse og banebrydende uddannelse, har vi samlet internationalt anerkendte ledere samt nogle af de bedste professorer fra universiteter over hele kloden. Oprindelse fra WU Vienna, Carlson School of Management (USA), University of South Carolina (USA) og IESE Business School (Spanien) - sammen med mange andre institutioner - vores fakultet bestræber sig på at yde den nærende og udfordrende uddannelse, der er nødvendig for, at eleverne bliver verden -klasseselskabsledere.

Få et globalt perspektiv med internationale residenser

At give eleverne et globalt perspektiv er kernen i Executive MBA Bucharest programmet. Ikke alene lærer eleverne fra internationalt fakultet sammen med internationale kammerater, de gennemfører også internationale boliger på WU Wien, Østrig, og både Carlson School of Management og University of Minnesota i USA. Denne uvurderlige praktiske og internationale oplevelse vil forberede dig til udmærke sig på den globale markedsplads, da du bliver udsat for nye ideer, holdninger og kulturer.

Vores fleksible MBA er designet til travle professionelle

Vi forstår tiden, som mange af dagens ledere står overfor, og så har designet Executive MBA Bucharest programmet til at være fleksibelt. Vores deltid MBA program udnytter en state-of-the-art eLearning platform, så du kan bruge så lidt tid væk fra arbejdet som muligt, fortsætter med at tjene, mens du lærer. Gennem vores målrettede og målrettede kurser kan du tjene din MBA på bare 18 måneder.

Få adgang til vores alumni netværk

I løbet af programmet opbygger eleverne varige forbindelser med fremragende kolleger, fakultet og virksomhedsledere. Dette er dog kun begyndelsen på de muligheder, der venter på dig. Både under og efter dine studier har du adgang til vores eftertragtede alumni netværk af over 2.300 medlemmer fra 85 forskellige lande.

Program undervist i:
Engelsk

Se 9 flere kurser fra WU Executive Academy - Vienna University of Economics and Business »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
18 måneder
Deltid
Price
35,000 EUR
- 5% Early Bird Bonus før 31. marts. Stipendier til rådighed
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date