Executive MBA (Warwick)

Generelt

Program beskrivelse

Executive MBA

Placeret 10. i verden og 2. i Storbritannien af Economist / WhichMBA? 2018 Executive MBA ranking, vores Executive MBA giver dig de strategiske ledelsesevner, du har brug for for at få en øjeblikkelig indflydelse. I løbet af din tid med os og ud over, vil vi støtte og motivere dig samt skubbe, kritisere og udfordre dig til at få frem din indre Change Maker.

Så hvis du er begejstret for at udforske det større billede, hvis du er klar til at udvide dit netværk, hvis du vil have værktøjerne til at omdanne det næste trin i din karriere, kan vores Executive MBA være lige det, du leder efter.

En højt rangeret Executive MBA
Warwick Executive MBA er placeret i 10. plads i verden og 2. i England *. Vores omdømme er bygget på en sund balance mellem teori og praksis; og en kultur, der udfordrer antagelser, går ud over klasselokalet og tror på forretning som en magt til det gode. Vi er også stolte over at være den første britiske handelsskole, der er tredobbelt akkrediteret, og at modtage Athena SWAN Silver Award for forbedring af ligestilling mellem kønnene.

Forskellige perspektiver
Du slutter dig til andre Executive MBA-deltagere, der kommer fra en lang række lande og baggrunde og giver dig mulighed for at dele nye stemmer, nye synspunkter og nye ideer. Ud over dine jævnaldrende møder du også besøgende studerende fra hele verden og studerer globale organisationer. Du vil gennemføre et oversøisk modul leveret enten af en af vores partnerinstitutioner eller af WBS .

Ledende akademikere og professorer i praksis
Du vil blive inspireret af og lære af nogle af verdens førende akademikere sammen med senior forretningsfolk, der slutter sig til os som professorer i praksis. Du vil udvikle et nysgerrig og iværksætteri, der giver dig mulighed for at yde et positivt bidrag til din organisation takket være den transformative forskning på vores fakultet, der understøtter vores undervisning.

Forretnings- og lederegenskaber, du kan bruge med det samme
Vi vil støtte dig i at frigøre dit fulde potentiale ved at tilbyde intensiv lederudvikling gennem hele programmet; så du kan tage de ideer, teorier og løsninger, du har lært i klasseværelset, direkte ind på dit arbejdssted, så uanset om det er at forbedre noget, der allerede findes, eller starte noget nyt, kan du få en positiv positiv indvirkning.

Skræddersy din MBA for at nå dine karriere ambitioner
Med en bred vifte af ansigt til ansigt valgfag såvel som ekstra fjernundervisningsmuligheder at vælge imellem, kan du fokusere din MBA på specifikke interesseområder. Du har også muligheden for at specialisere din MBA i sundhedsvæsen, finansiering, iværksætteri eller strategisk lederskab.

For up-to-date kursusoplysninger og studieafgifter, besøg venligst www. WBS .ac.uk.

* Rangeret i Economist / WhichMBA? 2018 Executive MBA ranking

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Warwick Business School isn't just a world-class business school at the heart of a world-class university; it's a hub of curiosity that is constantly challenging the status quo and championing busines ... Læs mere

Warwick Business School isn't just a world-class business school at the heart of a world-class university; it's a hub of curiosity that is constantly challenging the status quo and championing business as a power for good. Minimer
Coventry , London + 1 Mere Mindre

Akkrediteringer