Executive MBA

Rangeret 10th i verden *, vil Warwick Executive MBA give dig de strategiske ledelsesmæssige færdigheder, du har brug for til at få en øjeblikkelig virkning.

Vores verdenskendte undervisning og forskning kombineret med vores innovative kultur og omfattende ledelses- og udviklingsstøtte vil give dig de færdigheder, evner og vision, du har brug for til at starte din egen virksomhed, hurtigt spore til C-suite eller forvandle din karriere efter omdefinere dine næste trin.

Vores imponerende placeringer og højkvalitetsundervisning tiltrækker de mest ambitiøse og dynamiske ledere, hvilket sikrer, at du lærer både fra og med de bedste. Din klassestørrelse vil typisk være mellem 25 og 40 ledere, der giver dig mulighed for fuldt ud at integrere og opbygge stærke forbindelser, som varer hele livet.

Tag nye ideer lige fra klasseværelset ind i dit daglige arbejde, og demonstrer dine nye evner, som de udvikler.

Du vil deltage i interaktive sessioner ledet af dine professorer, så du kan diskutere koncepter og teorier med dine kolleger fra forskellige forretningsmæssige baggrunde og kulturer, og sammen vil du finde nye og effektive måder at anvende dem på virkelige arbejdspladsscenarier.

Undersøg vores Executive MBA med valgfri Healthcare, Finance, Entrepreneurship eller Strategic Leadership specialisme at udstyre dig med specialistkundskaber i din valgte industri.

Alle oplysninger er korrekte på tidspunktet for offentliggørelsen. For up-to-date kursusoplysninger og studieafgifter, besøg venligst www. WBS .ac.uk.

* Rangeret i Economist / WhichMBA? 2018 Executive MBA ranking

Program undervist i:
Engelsk

Se 2 flere kurser fra Warwick Business School »

Senest opdateret December 8, 2018
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
Deadline
Efter placeringer
Efter dato