Undersøg din Executive MBA på The Shard i London deltid over to år.

Rangordnet 10th i verden, vil Warwick Executive MBA give dig de strategiske ledelsesmæssige færdigheder, du har brug for til at få en øjeblikkelig virkning.

Vores verdenskendte undervisning og forskning kombineret med vores innovative kultur og omfattende ledelses- og udviklingsstøtte vil give dig de færdigheder, evner og vision, du har brug for til at starte din egen virksomhed, hurtigt spore til C-suite eller at omdanne din karriere ved at omdefinere dine næste trin.

Vores imponerende placeringer og højkvalitetsundervisning tiltrækker de mest ambitiøse og dynamiske ledere, hvilket sikrer, at du lærer både fra og med de bedste. Din klassestørrelse vil typisk være mellem 20 og 40 deltagere, så du kan integrere og opbygge stærke forbindelser, som varer hele livet.

At studere din MBA på The Shard fastholder din nærhed til nogle af de mest fremtrædende virksomheder i verden, hvis hovedkvarter ligger i byen. Kombiner dette med vores praktikere, og du vil modtage førstehåndssektorledende viden om, at du kan søge omgående i din globale organisation, når du kommer tilbage til kontoret mandag.

Undersøg vores Executive MBA med valgfri Healthcare, Finance, Entrepreneurship eller Strategic Leadership specialisme at udstyre dig med specialistkundskaber i din valgte industri.

For up-to-date kursusoplysninger og studieafgifter, besøg venligst www. WBS .ac.uk

* Rangeret i The Economist / WhichMBA? 2018 Executive MBA ranking.

Program undervist i:
Engelsk

Se 2 flere kurser fra Warwick Business School »

Senest opdateret December 8, 2018
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Ansøgningsfrist
End Date