Executive MBA (London)

Generelt

Program beskrivelse

Undersøg din Executive MBA på The Shard i London deltid over to år.

Placeret 10. i verden og 2. i England *, giver Warwick Executive MBA dig de strategiske ledelsesevner, du har brug for for at få en øjeblikkelig indflydelse.

Vores verdenskendte undervisning og forskning kombineret med vores innovative kultur og omfattende ledelses- og udviklingsstøtte vil give dig de færdigheder, dygtighed og vision, du har brug for for at starte din egen virksomhed, hurtig vej til C-suiten eller for at omdanne din karriere ved at omdefinere din næste skridt.

At lære i London, verdens finansielle hovedstad

Ved at bringe Warwick Executive MBA til The Shard har vi oprettet et intensivt og krævende to-årigt program i hovedstaden, så du kan drage fuld fordel af vores prestigefyldte akademikere og komme i kontakt med det bredere WBS samfund. Shard er placeret ved siden af London Bridge, så det var ikke lettere at komme til os overalt i London.

Dags- eller aftenundersøgelsesmuligheder

Du kan vælge at studere Executive MBA (London) i enten et dagsformat, med dine krævede moduler typisk taugt på fredage og lørdag hver anden uge mellem september og juli eller om aftenformatet, hvor dine krævede moduler typisk undervises på tirsdag og Onsdag aftener over en fire-ugers periode mellem september og juli.

Færdigheder og værktøjer til at drive din organisation

Tag nye ideer direkte fra klasseværelset ind i dit daglige arbejde, og demonstrer dine nye færdigheder, når de udvikler sig. Du vil deltage i interaktive sessioner ledet af dine professorer, så du kan diskutere koncepter og teorier med dine kammerater fra forskellige forretningsbaggrunde og kulturer, og sammen finder du nye og effektive måder at anvende dem på virkelige arbejdspladsscenarier.

Lokalt baseret kohort - dit netværk for livet

Størstedelen af vores deltagere er baseret i og omkring byen London og giver dig muligheder for at mødes, studere sammen og diskutere gruppearbejde uden for dine planlagte undervisningstider. Denne ekstra kontakttid med dine talentfulde kammerater maksimerer din læringsoplevelse, hjælper med at styrke dine forbindelser og udvider dine professionelle netværk.

Veletableret program leveret i London

Warwick Executive MBA er et veletableret program, der er leveret gennem mange år. Dette har gjort det muligt for os at tilpasse vores program over tid for at sikre, at kun de mest aktuelle og relevante emner undervises. Ved at bringe Warwick Executive MBA til The Shard har vi oprettet et intensivt og krævende to-årigt program, der giver dig mulighed for at drage fuld fordel af vores prestigefyldte akademikere og komme i kontakt med det bredere WBS samfund.

For up-to-date kursusoplysninger og studieafgifter, besøg venligst www. WBS .ac.uk

* Rangeret i The Economist / WhichMBA? 2018 Executive MBA ranking.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Warwick Business School isn't just a world-class business school at the heart of a world-class university; it's a hub of curiosity that is constantly challenging the status quo and championing busines ... Læs mere

Warwick Business School isn't just a world-class business school at the heart of a world-class university; it's a hub of curiosity that is constantly challenging the status quo and championing business as a power for good. Minimer
Coventry , London + 1 Mere Mindre

Akkrediteringer