Tag din karriere til næste niveau med en Executive MBA-grad (EMBA)

Tulane Executive MBA (EMBA) -program samler ledere og fagfolk med syv eller flere års erhvervserfaring. Dette MBA-program med alternativ weekend, der er designet til ledere, tilbyder den avancerede forretningskendskab og ledelsesevner, der er nødvendige for at stige til højere udfordringer, forbedre karrieremuligheder og skabe vækst i virksomheden.

Det 17-måneders program forbinder dig med Freeman's globalt anerkendte fakultet og et netværk af erfarne fagfolk i en unik, interaktiv klasseværelse. Du udvikler kreative problemløsningsmetoder og strategiske beslutningsværktøjer, alt sammen med et globalt perspektiv.

Oplev Freeman Executive MBA Learning

Freeman EMBA har et robust, bredtbaseret pensum, der dækker avancerede emner inden for ledelse, beslutningsmodellering, finansiering, marketing, iværksætterånd, forhandlinger, strategi og lederskab.

Executive MBA-koncentrationer inden for finansiering og ledelse og valgfag inden for områder, der spænder fra forretningsstrategi til global marketing og porteføljeteori betyder, at du kan tilpasse din Freeman EMBA-oplevelse til dine egne faglige interesser.

Vi ved, at du har travlt. Derfor administrerer vi alle de administrative detaljer til dig - alt fra registrering, bøger og måltider til logistik og det internationale seminar. Vores EMBA-program er designet til travle, professionelle, ligesom dig.122434_emba-infographic.jpg

Executive MBA (EMBA) Curriculum

Pre-program

I månederne umiddelbart inden EMBA-læseplanen begynder, hjælper prep-kurser i regnskab og kvantitative færdigheder med at tilpasse de studerendes færdigheder med kravene i de tidlige kurser i læseplanen. De efterfølgende orienterings- og teambuilding-sessioner vil gøre nye studerende bekendt med politikker og procedurer og introducere fakultet, klassekammerater og studieteam.

Intensive uger

EMBA-programmet starter i januar med en uges lang session, Intensive Week I. Studerende gennemfører to kurser, inklusive eksamener, i denne 8-dages intensive. Her introduceres de studerende til det akademiske liv og begynder at praktisere tidsstyring, balance mellem arbejde, hjem og skole.

En multi-kulturel intensiv uge afholdes på campus i New Orleans i januar det andet år. I løbet af denne intensive uge II danner studerende nye globale studieteam, som samarbejder og deler et klasseværelse med deres EMBA-kolleger fra Tulanes partneruniversiteter i Asien, Europa og Latinamerika.

Alternative weekender

Efter intensiv uge I flytter klasser derefter til en alternativ weekendstruktur, hvor studerende deltager i klasser på fredage og lørdage i alternative weekender. Hvert sæt af to kurser afsluttes typisk om 7 uger.

Valgfag

I anden halvdel af læseplanen introduceres valgfrie kurser. Studerende kan tjene finansiering eller ledelse koncentrationer ved at vælge de valgfrie kursus spor i disse områder.

Internationalt Seminar

Dette seminar i udlandet bringer en global dybde til programmet og giver studerende førstehånds viden om global forretnings- og ledelsespraksis. Vi håndterer alle reservationer, transport, logi og logistik til seminaret.

Det internationale erhvervsseminar fokuserer på de strategiske og operationelle problemer med at drive forretning i udlandet.

Dagens markeder og deres økonomiske indbyrdes afhængighed kræver, at ledere forstår de globale strategiske imperativer. Denne væsentlige ledelsesviden gør denne internationale forretningsoplevelse til en kritisk og krævet komponent i EMBA-læseplanen.

Under det internationale seminar:

 • Studerende udforsker de økonomiske, teknologiske og politiske miljøer, der har indflydelse på globale forretningsinitiativer og opdager globale forretningsmuligheder, der er specifikke for værtslandet.
 • Studerende udvikler en skarp forståelse af globale forretningsudfordringer og ledelsesstrategier til at imødegå disse udfordringer.
 • Studerende får førstehåndskendskab til global forretningskultur og praksis gennem ansigt til ansigt interaktion med internationale erhvervsledere.
 • Studerende lærer de specifikke udfordringer, disse virksomheder står overfor, og de strategier, der anvendes til at imødegå disse udfordringer.
 • Studerende arbejder ofte direkte med disse globale virksomheder for at løse reelle forretningsproblemer.

Til seminaret håndterer vi al akademisk og logistisk planlægning, herunder flybillet, landtransport, logistik, indkvartering, gruppemåltider og firmabesøg. Disse seminaromkostninger er inkluderet i de samlede programomkostninger. De eneste ekstraomkostninger inkluderer individuelle måltider uden for den strukturerede tidsplan og eventuelle personlige udgifter.

Seminar destination bestemmes normalt otte til tolv måneder i forvejen. I de seneste år er der blevet afholdt seminarer i Beijing, Cape Town og Paris, hvor hver præsenterer studerende et distinkt og kulturelt unikt forretningsmiljø.

mål:

 • at forstå globale strategiske imperativer for det 21. århundrede og derover,
 • at åbne en diskussion af de økonomiske, teknologiske og politiske miljøer, der har indflydelse på globale forretningsinitiativer,
 • at give information om globale forretningsmuligheder, der er specifikke for værtslandet,
 • for bedre at forstå de udfordringer, som erhvervslivet står i værtslandet,
 • at lære om de strategier, der bruges til at imødegå udfordringer direkte fra disse ledere.

Koste

Prisen for seminaret, inklusive flybillet, logi og nogle måltider, er inkluderet i Executive MBA-programomkostningerne.

Tjen karriere kapital med en udøvende MBA

Når du er uddannet fra vores Executive MBA-program, har du en prestigefyldt og værdifuld MBA-grad fra et program, der konsekvent er opført blandt de bedste i verden af førende forretningspublikationer. Freeman EMBA-studerende udvikler en holistisk forståelse af forretningsbeslutning og den videnkapital, der kræves for at være proaktive, effektive forretningsførere gennem deres karriere.

Udforsk forretning i udlandet med vores EMBA-program

Hvert år rejser vores Executive MBA-studerende til udlandet for at få et globalt perspektiv på erhvervslivet. Vores studerende udvikler en dybere forståelse af internationale markeder og deres konkurrencefordele. Destinationer inkluderer lande i Latinamerika, Asien og Europa.

Gennem det internationale seminar vil du udforske skæringspunktet mellem teknologi, økonomi, politik og kultur, når de former globale forretningsinitiativer. Studerende lærer om forretningsmuligheder, der er unikke for værtslandet og interagerer med globale beslutningstagere. Seminaret er en integreret del af EMBA-programmet og er inkluderet i programomkostningerne.

Ansøgerens kvalifikationer

Executive MBA Admissions Committee evaluerer hver kandidat til Tulane Executive MBA-programmet baseret på disse optagelseskriterier.

 • Erhvervserfaring og ledelsespotentiale: Ansøgere skal have mindst syv års fuldtidsuddannet arbejdserfaring med fem af disse år i en position med betydelig ledelsesansvar. Udvalget vil overveje undtagelser baseret på karriereudvikling, dybde og bredde af erfaring og ledelsesansvar.
 • Demonstreret evne: Ved vurderingen af en kandidats faglige evne betragter udvalget kandidatens faglige historie og akademiske præstationer som beviset ved en CV og udskrifter.

Ansøgningskrav

 • Gradskrav og udskrifter: En bachelorgrad kræves; hverken en erhvervsgrad eller specifikke forretningsforløb kræves dog for optagelse. Officielle udskrifter fra registratoren for alle deltagende colleges og universiteter skal anmodes om af kandidaten og sendes direkte til det relevante Admission Office på Tulane University. E-mail- og postadresser vises nederst på denne side. Et begrænset antal ikke-nedvækkede kandidater kan optages i programmet som en undtagelse fra optagelsespolitikker. Optagelsesprocessen for ikke-forringede ansøgere er konkurrencedygtig, meget selektiv, og kun udestående kandidater vil blive taget i betragtning. GMAT er påkrævet for alle ikke-nedvurderede kandidater.
 • CV: En CV, der beskriver din ansættelseshistorie og din akademiske baggrund. Liste over faglige sondringer, tilknytninger og aktiviteter.
 • GMAT: Vi tilbyder undtagelser fra GMAT - send dit CV til lrabon@tulane.edu for en forudgående vurdering. Efter at have modtaget dit cv, vil vi kontakte dig med feedback om dine kvalifikationer eller spørgsmål til yderligere diskussion.
 • Essays med kort svar: Der kræves to essays og bør ikke være længere end 350 ord hver. Essays er den bedste måde at introducere dig selv for Admission Committee.
 • Personligt interview: Interviewet hjælper udvalget med at vurdere kandidatens styrker, motiveringer, personlige engagement og evnen til at imødekomme programmets krav. Interviewet giver også kandidaten en mulighed for at stille spørgsmål og diskutere individuelle overvejelser med programlederen. Kontakt det relevante programkontor for at planlægge en samtale. Tidlige interviews opmuntres.
 • Anbefalinger: Der kræves to henstillinger, der attesterer ansøgerens faglige og faglige evner. En henstilling bør være fra en højtstående officer fra kandidatens organisation. Et andet bør være fra en øjeblikkelig vejleder (eller for selvstændige ansøgere, en forretningsforetagende), der har personlig viden om kandidatens arbejde.
 • Ansøgningsgebyr: Et ikke-refunderbart $ 125 ansøgningsgebyr kræves med indsendelse af ansøgningsskemaet. Dette gebyr kan betales online med kreditkort. Checks eller postanvisninger kan sendes til nedenstående adresser. Dette gebyr frafaldes for ansøgere, der deltager i en informationssession inden for det forløbne år.
Program undervist i:
 • Engelsk

Se 1 flere kurser fra Tulane A B Freeman School of Business »

Senest opdateret Oktober 8, 2019
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Jan 2020
Duration
17 måneder
Deltid
Price
98,900 USD
Undervisningen inkluderer registrerings- og kursusgebyrer, forberedende klasser, alle nødvendige lærebøger og kursusmaterialer, studielaboratorier, morgenmad og frokost på klassedage, flybillet, hotel og gruppemåltider til det internationale seminar i udl
Deadline
Nov 1, 2019
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Jan 2020
End Date
Maj 2021
Ansøgningsfrist
Nov 1, 2019

Jan 2020

Location
Ansøgningsfrist
Nov 1, 2019
End Date
Maj 2021