Executive MBA (1. semester - online klar)

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

Byg din "antifragility"

Jeg havde den unikke mulighed for at observere udviklingen og udviklingen af vores MBA-program i de sidste 40 år.

Det første MBA-program blev udtænkt for 100 år siden, og det blev drivkraften bag udviklingen af ledelsespraksis i forretningsverdenen eller i forskellige organisationer.

Mætning med ledere med MBA-eksamensbevis er bestemt den højeste i USA og er bestemt en af de vigtigste faktorer, der gør landets økonomi til den mest magtfulde i verden.

MBA-programmer har deres egen filosofi og logik. Dette er meget omfattende programmer, der giver studerende mulighed for at tilegne sig viden og færdigheder inden for en lang række områder, der bruges i bredt forstået ledelse. Denne alsidighed giver deltagere af MBA-programmet mulighed for at opbygge deres "antifragility" (ifølge Nassim Nicholas Taleb), dvs. muligheden for at forlade "mødet" med "sorte svaner" med relativt lave tab.

MBA-programmet er en unik mulighed for at udveksle erfaringer mellem studerende, hvilket udtrykkes ved at mestre en slags lingua franca eller en specifik ledelsesharggon. Dette giver igen mulighed for en fremragende gensidig selvforståelse af ledere fra forskellige afdelinger i virksomheden, hvilket påvirker effektiviteten af sig selv og hele organisationen.

Dette er kun en lille brøkdel af de fordele, du får ved vores Executive MBA-eventyr.

Professor Witold T. Bielecki
Rektor ved Kozminski University
Direktør for Executive MBA-program

Triple Crown of Accreditations

Kozminski University har tre af de mest prestigefyldte internationale akkrediteringer kendt som 'Triple Crown' (AASCB, EQUIS, AMBA). Kun 99 handelsskoler globalt (mindre end 1% af alle handelsskoler) nyder en sådan enestående anerkendelse. Disse akkrediteringer vidner om den højeste internationalt certificerede kvalitet af uddannelsesprogrammer, der administreres af universitetet, og giver sikkerhed for, at kandidaterne vil opnå ajourførte færdigheder, der kræves for at håndtere moderne forretningsudfordringer og vil blive anerkendt internationalt i forskellige brancher.

Målet for Executive MBA-programmet

Målet med programmet er at give dig et holistisk perspektiv på de vigtigste ledelsesproblemer. Håndtering af taktiske og strategiske beslutninger, der træffes på udøvende niveau, overvågning af ydeevne og iværksættelse af afhjælpende handlinger, adressering af ændringer i forretningsmiljøet, forhandling af vigtige aftaler, design af fleksible og effektive kommunikationssystemer - alt dette ansvar kræver omhu, teknisk beredskab og følelsesmæssig intelligens. Vores Executive MBA er især fokuseret på at hjælpe dig med at vokse som leder og ændre din tankegang. Vi lægger stor vægt på at udvikle dit ledelsespotentiale.

Dette program sætter målet om at hjælpe dig med at udfordre jer i flere dimensioner og som et resultat hjælpe dig med at konstruere smartere løsninger til bæredygtig værdiskabelse.

Målgruppe

Hver af vores MBA-deltagere er ekstraordinær. Fra denne mangfoldighed kommer en ekstremt frugtbar indlæringskreds. Vores studerende kommer fra forskellige brancher med forskellige ekspertiseområder og forretningserfaringer, og de deler alle dit ønske om at vokse. Vi tror, at når alle deler deres viden og erfaring, så drager alle fordel af. Du vil se erhvervslivet i en anden dimension og opdage nye muligheder.

Programmet er designet til:

 • ledere med højt potentiale
 • mennesker med erfaring med at arbejde i ledende stillinger
 • ejere af mellemstore og store private virksomheder
 • mennesker, der håber på at blive topledere

Kravet er at have mindst 8 års erhvervserfaring, inklusive 5 års arbejde som manager.

135117_pexels-photo-618613.jpeg

Program og tidsplan

I løbet af 18 måneder med intensive klasser, der er baseret på workshops, live diskussioner og rådgivning, vil programdeltagerne gennemgå alle dimensioner af moderne ledere 'ansvar.

Hands-on-projekter, forretningssimuleringer, der er afhængige af avancerede løsninger (software og databaser), præsentationer, eksamener og vigtigst af alt et omfattende konsulentprojekt, bør udstyre deltagerne med et avanceret værktøjssæt, der er i stand til at fremme deres karriere eller bringer et verserende forretningsprojekt ud i livet.

Emner og plan

 • Integrations-informationssession
 • Selv- og teamledelse og ansvarlighed for de trufne beslutninger

Blok I: Grundlæggende ledelsesmæssig viden

Udforsk tendenser, der skaber den moderne økonomi. Udled dens konsekvenser for din virksomhed på tværs af økonomiske og ledelsesmæssige domæner. Få et stærkt kendskab til virksomhedsøkonomi, strategisk rapportering, marketing, kvantitative og analytiske teknikker. Forbedr dine forhandlingsevner.

 • Ledelsesøkonomi
 • Ledelsesregnskab
 • Selskabsfinansiering
 • Erhvervsstatistik
 • Ledelse
 • Civilretlig og handelsret
 • Marketing
 • forhandlinger

Blok II: Strategisk og taktisk styring

Udarbejd en plan for styring af alle virksomhedens ressourcer. Forstå og reverse-engineer kilderne til konkurrencefordel. Udforsk de vigtigste værdifører og udfør en omfattende analyse af virksomhedens præstationspost. Tegn en tidslinje for vigtige strategiske beslutninger og udstyr dig selv med et passende værktøjssæt til at udføre dem.

 • Strategisk ledelse
 • E-forretningsstrategier
 • HRM-strategier
 • Decision Support Systems
 • Strategiske forhandlinger
 • Simulering Business Game

Blok III: Handlingsbart lederskab

Lær at navigere i forstyrrende transformationer. Lav en digitaliseringsstrategi for din virksomhed. Finpudse dine teamledelsesevner. Lær, hvordan du konverterer personlig lederskab til en virksomheds konkurrencefordel. Vær opmærksom på tillidens og etikens rolle i de moderne agile managementstrukturer. Kom med forbedringer til interne kommunikationssystemer.

 • Ledelse
 • Forandringsledelse
 • Interpersonel kommunikation
 • Følelsesmæssig intelligens - Personligt lederskab
 • Digital Transformation
 • Opbygning af strategisk fordel gennem etisk opførsel og tillid
 • Netværk
 • Professionel offentlig præsentation

Blok IV: Internationalt perspektiv

Få et internationalt perspektiv på moderne ledelsesmæssige spørgsmål. Lær at udnytte interkulturelle forskelle. Gør dig selv bekendt med forretningspraksis fra internationale brancheledere.

 • International strategi
 • Innovation og iværksætteri
 • Interkulturelt lederskab
 • Virksomhedsbesøg

Block V: Consulting Project

Tid til at reflektere over de kommende forretningsmuligheder, et vigtigt projekt, der vil tage din karriere til det næste niveau. En plan for en ny venture, buyout, vigtige operationelle omstruktureringer, M&A. Dine planer og antagelser vil blive konfronteret og gennemgået af et panel af brancheeksperter (garanterer ikke-videregivelse)

Samlet antal undervisningstimer: 580 * (inkl. 92 timer onlineundervisning)

* en undervisningstime = 45 minutter

Krav til eksamen

Undersøgelserne afsluttes med et skriftligt slutprojekt, der dækker en løsning på et specifikt ledelsesproblem. Diplomprojektet er udviklet i grupper på 3-4 og skal forsvares inden et eksamensudvalg. En yderligere betingelse for at afslutte studierne er at bestå alle kurser, der undervises i fire semestre af programmet.

Beboelsesuge

I boligugen i Berlin deltager deltagerne i en række kurser, der undervises af det førende fakultet ved ESCP Business School. Målet er at præsentere deltagerne med et internationalt perspektiv på iværksætteri, strategi og innovation, der former industrimestre.

I boligugen besøger deltagerne to virksomheder for at udforske den bedste ledelsespraksis, analysere deres konkurrencefordele og forstå de udfordringer, de står overfor.

Virksomheder, der blev besøgt i tidligere udgaver af Executive MBA:

 • 2017 - BMW Motorcykler og nav: raum
 • 2018 - APX Axel Springer Porsche, Talentwunder, KORSCH AG
 • 2019 - Bridgemaker og IC! Berlin.

Kurser, der skal tages:

 • International strategi
 • Innovation og iværksætteri
 • Interkulturelt lederskab

Deltagerne modtager en anerkendt legitimation fra ESCP Business School: et certifikat for gennemførelse af programmet "International Management and Entrepreneurship".

Rådgivningsprojekt

Programmet slutter med forberedelsen af et konsulentprojekt. Projekter er forberedt i grupper på 3-4 deltagere, som tilskynder til netværkssamarbejde og oprettelse af tværfaglige tværfaglige lederteam, der er i stand til at levere komplekse forretningsløsninger.

Projekter udarbejdes under tilsyn af et erfarent fakultetsmedlem. Undervejs har deltagerne en mulighed for at modtage flere meninger om flere aspekter af deres projekt. Efter programmets afslutning forsvares projekter foran et ekspertpanel.

Enhver vigtig taktisk eller strategisk forretningsafgørelse, der blev taget på et seniorniveau, kræver grundig analyse og diskussion. Mens nogle plejer ideen om at færdiggøre nogle nye forretningsforetagender, administrerer andre komplekse hierarkiske virksomhedsstrukturer, der kræver implementeringsprocedurer på flere niveauer og opbygger konsensus for at bringe ethvert storstilet forretningsprojekt til udførelse. Strukturen af Consulting Project Module giver mulighed for at imødekomme det specifikke i ethvert specifikt forretningsmiljø.

En yderligere mulighed: Kandidatgrad

De, der er villige til at udvide deres akademiske baggrund og opnå en anerkendt legitimation fra Kozminski University kan vælge at udvide deres studier med et yderligere semester, der dækker studieplanen for Master in Management Program.

Master in Management er et strengt akademisk program administreret af Kozminski University . Det administreres som et kandidatuddannelsesprogram. Normalt studerer de sidste 4 semestre, men de Executive MBA-studerende skulle dog kun have afsluttet et semester yderligere studier for at kvalificere sig til graden.

Kurser, der skal tages:

 • Forskningsmetoder: Kvalitativ og kvantitativ
 • Dissertation Seminar
 • Ny produktudviklingsproces
 • Designtænkning i innovationsprocesser og innovative forskningsteknikker

Master afhandling

Kursusarbejdet i Master in Management-programmet ender med et forsvar af en Master Dissertation - et akademisk projekt forberedt under tilsyn af et erfarent KU-fakultetsmedlem. Metodologisk korrekthed og akademisk strenghed er de primære kendetegn ved en speciale.

Efter det vellykkede forsvar af afhandlingen og afslutningen af alle obligatoriske kurser, tildeles kandidaterne kandidatgraden i ledelse.

Tidsplan Klasser i det første semester

Undervisningen finder sted en eller to gange om måneden den:

 • Torsdage, 13:45 - 20:30
 • Fredage, 12:00 - 20:30
 • Lørdage, 8:45 - 15:45
 • 15-17.10.2020
 • 19-21.11.2020
 • 10-12.12.2020
 • 14-16.01.2021
 • 11-13.02.2021
 • 04-06.03.2021
 • 18-20.03.2021

Adgangskrav

Programmets første semester er ONLINE klar, hvis det er nødvendigt, kan klasserne gennemføres i et virtuelt miljø.

Optagelsen er åben indtil 15.09.2020, og programmet er planlagt til at starte i september 2020.

Optagelsesprocessen er konkurrencedygtig og består af to faser:

 1. optagelse i GMAT-type afprøvet i universitetets lokaler;
 2. optagelsessamtale med fakultetsmedlemmer og uddannelsesrådgivere.

Optagelsesudvalget investerer en betydelig indsats for at sikre, at studerendes organ er forskelligartet og repræsenterer forskellige brancher, livsstier, ledende stillinger og uddannelsesmæssig baggrund. Blanding af flere perspektiver er kilden til programmets unikke.

Kravet er at have mindst 8 års erhvervserfaring, herunder 5 års arbejde som manager og en tidligere afsluttet videregående uddannelse . Kendskabet til engelsk kontrolleres under optagelsestesten.

Nødvendige dokumenter

 • En kopi af ens eksamensbevis for videregående uddannelse
 • CV
 • Et motiverende brev
 • Et foto i digitalt format (JPG)
 • Nationalt ID eller pas
 • Bevis for betaling af adgangsproceduregebyret

Dette for at informere dig venligst om, at hvis antallet af kandidater er for lille, kan programmet muligvis ikke starte.

Undervisning og gebyrer

 • Gebyr for optagelsesprocedure: PLN 950
 • Pris: 79 500 PLN - en mulighed for at betale i tre rater, 26 500 PLN hver
 • Pris inklusive rabat for KU-kandidater: PLN 71 550 - en mulighed for at betale i tre rater, PLN 23 850 hver
 • Pris inklusive rabat for engangsbetaling: 73 400 PLN
 • De tilbudte rabatter (rabat til kandidater, rabat for en engangsbetaling, eventuelle yderligere rabatter) er ikke kumulative.

Studieafgiften inkluderer både klasser undervist ved Kozminski University og klasser undervist i udlandet - på ESCP i Berlin (inklusive rejseomkostninger, kost og logi).

En yderligere mulighed: Kandidatudgifter
 • Pris: 15 000 PLN - en mulighed for at betale i tre rater, 5 000 PLN hver
 • Pris inklusive rabat for KU-kandidater: PLN 13 500 * - en mulighed for at betale i tre rater, PLN 4 500 hver
 • Pris inklusive rabat for engangsbetaling: PLN 13 850
 • De tilbudte rabatter (rabat til kandidater, rabat for en engangsbetaling, eventuelle yderligere rabatter) er ikke kumulative.
Bankkontodetaljer

Kozminski University
03-301 Warszawa, ul. Jagiellońska 57/59
BANK PEKAO SA i Warszawa 20 1240 1024 1111 0010 1646 0637

Fakturaer

Alle, der er interesseret i at modtage en faktura, bedes kontakte Agnieszka Fabiańska.

Alumni

"Hvis jeg igen skulle vælge, om jeg skulle starte en Executive MBA, ville jeg bestemt tage den samme beslutning med det samme. Jeg drager stadig fordel af det, jeg lærte og mest af alt, hvem jeg mødte. Dette er to ubestridelige styrker af Executive MBA - programmets niveau og dets samfund - der giver kandidater enorme muligheder for at vokse ikke kun deres bærere og forretning, men også i livet. Vi er alle i forskellige faser i vores udvikling og kommer fra forskellige baggrunde, og nøjagtigt denne blanding af meget motiverede individer gør Executive MBA-oplevelse så unik. "Dariusz Dolczewski
Delivery Manager for Web & Mobile + Cloud Enterprise Solutions LINGARO

"Executive MBA-programmet var en udfordrende og meget inspirerende tid for mig. Udfordrende - fordi jeg i to år måtte kombinere professionelt og privatliv med at studere - intensiteten var enorm. Inspirerende - fordi det er praktiske studier - kontinuerlig udveksling af erfaringer mellem ledere af høj klasse såvel som iværksættere. Det høje niveau af forelæsningsmedarbejdere, der er åbne for diskussion - i mange tilfælde markedsudøvere, gjorde det muligt for os at se ind i fremtiden gennem et hurtigt skiftende miljø. Denne atmosfære begunstigede iværksætteri.

Programmet var også en chance for mig at møde meget interessante mennesker og til at udvide mit professionelle netværk markant. Kozminski University garanterer viden, praksis, forretningskontakter og ofte endda venskaber. Brug af denne mulighed fuldt ud var kun afhængig af os selv. "Sławomir Żurawski
Kommerciel direktør - International og intermodal PKP CARGO SA

Executive MBA giver en unik mulighed for at udvide kontaktnetværket både inden for og uden for ens eget ekspertiseområde. Inden for to år lykkedes det mig at opbygge et team af pålidelige eksperter med forskellig baggrund.

Efter at have krævet en betydelig indsats og dedikation, betalte beslutningen om at gennemføre studierne nye kvalifikationer, viden, øget selvtillid og et fundament for yderligere karrierer.Agnieszka Durlej
Direktør, Salgskontor for finansielle markeder Bank Pekao

Netværk

Det menes, at netværk såvel som opbygning af relationer er selve kernen i enhver virksomhed, og vi gør vores bedste for at give dig plads til sådan aktivitet - under dine studier og også efter. Vi håber, at selv efter du er uddannet fra Kozminski University og har dit MBA-eksamensbevis, kan vi stadig være i kontakt med dig. Vi er altid glade for at se dig på vores MBA Alumni Reunions, Christmas MBA Alumni Reunions, forskellige netværksbegivenheder, Kozminski Lions Competition og mange, mange andre aktiviteter, som vi arrangerer lige til dig!

Senest opdateret May 2020

Om skolen

Kozminski University, founded in 1993, is a private institution of higher education with full academic rights. The university has obtained Polish and international accreditations, as well as excellent ... Læs mere

Kozminski University, founded in 1993, is a private institution of higher education with full academic rights. The university has obtained Polish and international accreditations, as well as excellent results in global and national educational rankings which shows the high quality of its programs and services. Due to these qualities, KU diplomas themselves have become coveted. The university’s offer includes various bachelor, master’s, MBA’s as well as Ph.D. programs. All of these are also offered in English. Minimer

Akkrediteringer