Read the Official Description

Kombiner studie med en fuldtids karriere med fleksibiliteten i Aston Executive MBA. Du vil lære over en længere periode gennem online workshops samt weekend boliger her på Aston Business School. Dette giver dig mulighed for straks at anvende dine nye færdigheder og teoretiske viden.

60465_Skjermbilde2017-11-11kl.16.28.48.png

Kursus skitse

Aston MBA er det næste kapitel i din karriere. Uanset om din ambition er at lede i internationale organisationer eller starte noget tættere på hjemmet, vil kurset uddybe din strategiske tænkning og evner og forberede dig til en karriere i spidsen for erhvervslivet.

De bedste ledere har mestret kunsten til beslutningstagning og handling baseret på kritisk tænkning. Din Aston MBA vil lære dig at reflektere over din egen karriere, opleve nye muligheder og udvikle en vækstindstilling. Du bliver underholdende i alt du gør.

Aston Executive Deltid MBA giver dig fleksibilitet til at lære over en længere periode end vores fuldtids-program og er specielt designet til folk, der ønsker at kombinere en fuldtids karriere med undersøgelse. Dette giver dig mulighed for at berige din læring gennem diskussion af aktuelle forretningsproblemer og anvende dine nye færdigheder og viden straks i din professionelle praksis.

Emne vejledning og moduler

Aston Executive MBA består af seks kerne moduler, et valgfag og et forretningsprojekt undervist i løbet af en 30 måneders periode. Det afsluttes med et større forretningsprojekt i de sidste 6 måneder af undersøgelsen.

Core moduler

Vores kernemoduler vil udstyre dig med et indgående kendskab til de centrale forretnings- og ledelsesproblemer, der er nødvendige i den moderne forretning. Kernemodulerne er:

 • Udarbejdelse af organisationsstrategi

Du vil lære at sammenkæde strategi teori og praksis for at udvikle dine evner som en strategisk, innovativ og iværksætter tænker og doer. Du vil også udvikle din forståelse af, hvordan du bruger finansiel analyse til strategisk beslutningstagning. Dette modul er opdelt i to dele. Første halvdel fokuserer på forståelse af strategier, mens anden halvdel ser ud og iværksætteri og innovation.

 • Førende komplekse organisationer

Dette modul er opdelt i to dele, del 1 handler om implementering af ændringer på individuel og organisatorisk plan. Dine strategiske ledelsesmæssige og ledelsesmæssige evner vil blive udnyttet ved hjælp af nyeste simuleringsværktøjer. Den anden del fokuserer på at forme komplekse organisationer, hvor du vil udvikle de grundlæggende kompetencer, der kræves for at være en succesfuld international manager.

 • Oprettelse og levering af kundeværdi

Du vil lære og sætte i gang de centrale begreber og teorier i marketingstrategi og ledelse, herunder hvordan man forsker og forstår kundeadfærd, innoverer for globale markeder og tolker data for at udvikle marketingstrategier.

 • Måling og forbedring af økonomiske resultater

Dette modul vil forbedre din forståelse for at vurdere den økonomiske sundhed i en virksomhed. Gennem en topmoderne forretningssimulering arbejder du i hold, der træffer økonomiske beslutninger for din fælles forretning, mens du konkurrerer mod dine jævnaldrende. Denne simulering er en engagerende måde at sætte teori i praksis.

 • Design og styring af operationer, systemer og processer

Vi introducerer dig til nye teknikker til opnåelse af operationel effektivitet og lærer dig, hvordan du sætter dem i praksis med besøg på lokale organisationer som Jaguar Land Rover og Cadbury.

 • Iværksætterstrategier
 • Aston Edge

Et personligt og professionelt udviklingsprogram baseret på den nyeste forskning i adfærdsvidenskab for at give dig de grundlæggende færdigheder, du har brug for til at lykkes i erhvervslivet.

Valgfrie moduler

Du vælger et valgfag for at uddybe din viden om et nøgleområde yderligere. Nedenfor er en liste over de typer af moduler, der kan være tilgængelige for dig at vælge imellem:

 • international business
 • Business Finance
 • International Marketing Management
 • Internationale operationer
 • Global Business Ethics

business projekt

Kurset afsluttes med et stort forretningsprojekt, der giver dig mulighed for at designe din egen læringserfaring for at passe til dit eget interesseområde. Dette projekt fungerer som springbræt for din fremtidige karriere og som sådan kan du færdiggøre det på en række måder:

 • konsulentprojekt på vegne af en klient eller din organisation
 • forretningsplan for din egen virksomhed
 • industri / tema forskningsprojekt.

Projekttype afhængig af tilgængelighed.

Læring og vurdering

At lære på Aston Business School

Programmet er spredt over 30 måneder for at rumme fuldtidsarbejde og personlige ansvar. Du kombinerer flere weekendboliger på Aston Business School om året med Blackboard, en interaktiv online læringsplatform. Blackboard skaber et virtuelt læringsmiljø, hvor du kan engagere dig i modulindhold, deltage i levende seminarer og kommunikere med dine jævnaldrende. Der er også et omfattende online bibliotek med indhold til støtte for dine studier.

Med Aston Executive MBA har du hele fleksibiliteten i at lære om personlige og arbejdsmæssige forpligtelser, med den rige oplevelse af at lære på campus i et ansigt til ansigt miljø med jævnaldrende og førende akademikere.

Learning by doing

På Aston Business School tror vi på erfaringsmæssig læring at sætte teori i praksis. Aston MBA er baseret på et fundament for at lære ved at gøre. Vi lærer dig ikke bare teorien, vi viser dig, hvordan du bruger det også.

Erfaringsmæssig læring er værdifuld fordi:

 • det giver mulighed for øjeblikkelig tilbagemelding om kernekoncepter
 • det skaber langvarig effekt og kan ændre din tankegang
 • Det hjælper dig med at udvikle reflekterende evner, så du kan lære hurtigere
 • Det er en personlig læringserfaring
 • praktisk læring stimulerer kreativitet.

At lære ved at gøre det kan være nyttigt i mange situationer. Vi bruger det primært til at hjælpe dig med at udvikle strategi, tænke kreativt, løse problemer og for team og ledelsesudvikling.

Vi kan godt lide at tage din læring ud af klasseværelset og til virkelige virksomheder. Takket være tætte partnerskaber med erhvervslivet tager vi MBA'er til at besøge virksomheder som Aston Villa Football Club, Ford og Jaguar Land Rover.

Vurdering på Aston Business School

Moduler vurderes ved individuelle opgaver og gruppearbejde, hvor du får mulighed for at analysere komplekse forretningsproblemer.

Kurset afsluttes med et stort forretningsprojekt, der giver dig mulighed for at sætte din nye viden i praksis. Dette kan kontaktes på en række måder, herunder et live konsulentprojekt med en virksomhed, et tema forskningsprojekt, udarbejdelse af en forretningsplan for opstart eller skrivning af en virksomhed om et firma, du arbejder eller interagerer på.

Aston Edge

Mere end en MBA

Skærp din tænkning med et personligt udviklingsprogram designet og leveret af professorer og praktikere i adfærdsvidenskab.

Aston Edge er vores måde at træne dig på for den mere elusive, sociale og personlige side af virksomheden. Menneskets psykologi er glat, så Edge er designet til at hjælpe dine strategier med at holde sig i håndteringen af ​​et komplekst udvalg af interessenter og forretningsprojekter.

Din fremtid

Vi lærer jer rebene, så du kan gøre det til toppen. Vores omfattende karriereforvaltningsprogram er designet til at øge din beskæftigelsesegnethed og hjælpe dig med at tage det næste skridt, uanset om det er i en ny rolle, en karriereændring eller en opstart.

Aston MBA Alumni

Mens investment banking og management consultancy har længe været betragtet som typiske MBA karriere, listen over virksomheder, der nu ansætter MBA kandidater er omfattende. Roller, som vores nylige MBA-kandidater har gået ind omfatter:

 • International Marketing Manager med et produktionsselskab
 • Produktleder hos en sundhedsproducent
 • Senior konsulent i strategisk finansiering med konsulentbistand
 • Finansiel revisor med en bank
 • Leder af strategi og planlægning hos en elektronikproducent
 • Business Process Consultant med et it-selskab
 • Finansdirektør hos en stålproducent

Professionelle akkrediteringer

Vi er i top 1% af handelshøjskoler verden over med triple akkreditering fra AMBA, AACSB og EQUIS, de førende akkrediteringsorganer for erhvervsskoler i Storbritannien, USA og Europa.

Gebyrer, stipendier og finansiering

Aston Executive Deltid MBA gebyrer - september 2018 indtagelse

 • Studerende fra Storbritannien og EU-lande: £ 20,100
 • Studerende fra tredjelande: £ 20,100

Arbejdsgiverfinansiering

Hvis du planlægger for din arbejdsgiver at finansiere din Executive MBA, kan du være mere velegnet til Executive Leadership MBA. Din arbejdsgiver vil finansiere din MBA ved hjælp af deres lærlingstilskud.

Betaling af studieafgift

Du kan betale dine gebyrer fuldt ud i starten af ​​programmet eller vælge at betale i tre terminer på 50% (sigt 1), 25% (sigt 2) og 25% (sigt 3). Bemærk venligst, at gebyrerne varierer afhængigt af hvilke stipendier du har fået tildelt.

MBA depositum betaling

Når du accepterer dit sted på Aston MBA, skal du betale et depositum på £ 1.000. Dette beløb trækkes fra dit samlede studiegebyr ved indskrivning.

Stipendier

Vi tilbyder finansieringsstøtte til egnede kandidater gennem en række stipendier. Disse kan ansøges om under ansøgningen, eller når et tilbud på et sted er lavet af os og accepteret af dig.

FINANSIERING

Hjemme og EU-studerende er berettiget til et Postgraduate Loan, der giver dig op til £ 10.000 til dine kursusafgifter.

Adgangskrav

Startdato: September 2018

Programmets varighed: 30 måneder

Studieform: Deltidsstudie

Gebyr: £ 20,100

Finansiering: Stipendier til rådighed

Ansøgningsproces: Oplysninger om, hvordan man ansøger

Adgangskrav:

For direkte tilmelding til Aston MBA-programmet skal du have en * af følgende:

 • En god britisk æresbevisning grad, eller
 • En tilsvarende oversøisk grad anerkendt af Aston University, eller
 • En faglig kvalifikationsgrad på højt niveau.

Plus

 • Mindst tre års relevant post-graduering erhvervserfaring fra det tidspunkt du starter dit program
 • Et officielt akademisk udskrift af dine karakterer (på engelsk)
 • To referencer - helst en fra en akademisk dommer, den anden fra din nuværende eller tidligere arbejdsgiver (To faglige referencer kan accepteres fra ansøgere med stor erhvervserfaring).

Engelsk Sprogkrav kan findes her.

* Ansøgere med omfattende erhvervserfaring

Vi accepterer ansøgninger fra kandidater med stor erhvervserfaring, der ikke har afsluttet en kandidatuddannelse.

Vi tager en holistisk tilgang til evaluering af applikationer. Hvis du gerne vil få en bedre ide, inden du ansøger, er du velkommen til at kontakte en af ​​vores MBA-rådgivere for en uformel diskussion.

Oplysningerne på denne hjemmeside beskriver de typiske adgangskrav til dette kursus for de mest tilbydes kvalifikationer. Ansøgere med alternative kvalifikationer kan ønske at henvende sig til de relevante indlæggelseshold inden ansøgningen, uanset om deres kvalifikationer anses for acceptable. For mindre almindeligt forekommende kvalifikationer vurderes dette fra sag til sag i samråd med den akademiske indlæggelsesvejleder.

Program taught in:
Engelsk

See 1 more programs offered by Aston Business School »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
30 måneder
Deltid
Price
20,100 GBP
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date