Evening MBA

Babson College

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Evening MBA

Babson College

Babson Evening MBA-programmet er ikke dit typiske deltidsprogram. Gennem vores unikke integrerede læseplan syntetiserer eleverne de færdigheder, de lærer i hvert kerne kursus, for at tage en holistisk tilgang til at skabe forretningsløsninger. Din virksomhed opererer ikke i siloer. Hvorfor skal din MBA?

Studerende gennemfører programmet i deres tempo og tager kerne kurser fra kl. 6:30 til 30:30 på enten vores Wellesley eller downtown Boston steder. Derefter tilpasser eleverne deres programmer ved at vælge valgfag i en aften, online hybrid eller intensivt weekendformat.

Du kan starte programmet i maj, september eller januar, og de fleste studerende gennemfører programmet i tre år.

ansøge

Aften MBA ansøgere er velkommen til at indsende deres ansøgninger til enhver tid, selvom elever, der indsender inden for en ansøgningsfrist, er garanteret en afgørelse inden for en måned efter ansøgningsindgivelsesdatoen.

GMAT / GRE undtagelser

GMAT / GRE kan fraviges for aften MBA ansøgere, hvis de opfylder et eller flere af følgende kriterier:

 • Fik en bachelorgrad fra en akkrediteret institution med B-karakter eller bedre i to eller flere kvantitative bachelor- og / eller kandidatkurser
 • Har opnået en kandidatgrad fra et akkrediteret program
 • Erhvervet kvantitative eller analytiske færdigheder gennem professionelle ansvar
 • Passeret helt eller delvist af en professionel certificering med et kvantitativt fokus (f.eks. CFA, CPA, CFP, FINRA, Six Sigma, SOA-eksamener og FRM)
 • Har mindst tre års meningsfuld erhvervserfaring, med en GPA på 3,0 eller bedre
 • Har opnået en forudgående grad fra Babson College
 • Afsluttet Babson's Certificate in Advanced Management (CAM). Studerende, der gennemfører CAM-programmet, kan også være berettiget til at anvende CAM-kreditter mod deres Babson MBA-grad i fremtiden. Kontakt Graduate Admissions for mere information.

Avanceret stående kredit

Aften MBA studerende kan tjene op til 15 avancerede stående kreditter til kerne kurser, en omkostningsbesparelse på omkring $ 25.770. Studerende skal have optjent en B eller bedre på et nationalt eller regionalt akkrediteret college eller universitet i USA eller i et sammenligneligt internationalt program som en del af en grad opnået inden for fem år efter at have indtastet MBA-programmet. Hertil kommer, at aften MBA studerende, der har bestået CPA, CFA eller CMA eksamen vil blive ydet avanceret stående kredit for specifikke kerne kurser. Kontakt Graduate Admissions for at lære mere.

Finansiering din grad

 • Alle ansøgere vil automatisk blive betragtet som et meritbaseret stipendium og vil blive underrettet om deres stipendium ved optagelse.
 • Gennem vores virksomhedspartnerskaber med EdAssist og vores Strategic Alliance-program vil Babson tilbyde en 10 procent reduceret undervisning for kvalificerede medarbejdere. Hvis du vil vide, om din virksomheds tilknytning kvalificerer, bedes du kontakte din aften MBA-kontakt Christine Drummy og lade hende vide, hvilket firma du arbejder.
 • Babson tilbyder også bekvemme betalings- og finansieringsmuligheder.

Valgfag og koncentrationer

Mens aften MBA studerende fuldender deres kerne kurser fra 6:30 til 9:30 i Wellesley eller Boston, kan de vælge at tage valgfag i ethvert leveringsformat, herunder online, Blended Learning, intensiv weekend og aftener.

For yderligere at tilpasse deres grad kan eleverne bruge valgfag til at fuldføre en koncentration.

Fokus din læring

For studerende, der ønsker at fokusere mere på akademiske interesser og karriereplanlægning, afspejler koncentrationerne og intensitetssporene områder af stor betydning i det 21. århundredes globale økonomi.

Koncentrationer

Kravene til koncentrationerne varierer fra 9 til 12 point og vil blive udpeget efter afslutningen på dit officielle udskrift. Bemærk: De, der udforsker Blended Learning-programmet og overvejer en koncentration, bør tale med Graduate Admissions, da programstrukturen begrænser muligheden for at forfølge en koncentration.

Business Analytics

Designet til at give avancerede færdigheder og teknikker, som kan anvendes til disciplinspecifikke og mere generelle forretningsproblemer, forbereder denne koncentration studerende til karriere i organisationer af alle typer og størrelser, der kræver beslutningstagning bygget på et analytisk fundament.

iværksætteri

Entreprenørskoncentrationen fokuserer på at skabe, identificere, vurdere, forme og handle på muligheder, der skaber økonomisk og social værdi i forskellige sammenhænge og organisationer. Studerende i koncentrationen praktiserer de nødvendige færdigheder i Entrepreneurial Thought and Action®, herunder mulighed for vurdering, ressourceopkøb, bygningshold og start og styring af nye og voksende ventures (bredt defineret). Studerende har også mulighed for dybt at udforske forskellige former for iværksætteri, herunder startups, familiebranchen, corporate entrepreneurship, nonprofit iværksætteri og købe en lille virksomhed.

finansiering

Denne koncentration er udviklet til at udvikle kompetencer i finansielle værktøjer og analyser, forberede eleverne til at lede med klare beslutninger og give de nødvendige skridt til at gøre forbindelserne eleverne nødt til at opbygge et netværk i den finansielle servicesektor.

Global Management

Designet til at opmuntre eleverne til at forbedre deres globale forretningsområde, udvikle interkulturel kompetence og for at forfølge en række internationale erhvervs- og områdestudier, både i udlandet og på campus, vil denne koncentration udvide forståelsen af ​​global ledelse for at give eleverne mulighed for at opnå dybde i et fagområde - som markedsføring eller finansiering - og erhverve et globalt tankegang.

markedsføring

Designet til at hjælpe kandidatstuderende til at forberede karriere inden for markedsføring i organisationer af alle typer og størrelser, tager disse kurser et dybere kig på nøgleemner som forstå kunder, bygger markedsstrategi og implementerer marketingplanen.

Intensity Tracks

Intensity Tracks er en række kurser kombineret med en signatur oplevelse. Mens et Intensity Track ikke vises på dit udskrift, giver det mulighed for at uddybe kendskab til et emne og bygge dit CV.

Babson College Fund

Et akademisk program, hvor særligt udvalgte studerende fra både bachelor- og kandidatskolerne styrer en del af Babson College-stipendiet. Programmet bygger elevernes investeringsforskning og porteføljestyring færdigheder, og tilbyder praktisk erfaring.

Business og Social Innovation Intensity Track

Dette intensitetsspor fokuserer på at udvikle tankegang, færdigheder og kompetencer omkring at skabe økonomisk og social værdi samtidig ikke sekventielt. Virksomheds- og social innovationsintensitetssporet kræver en rig kombination af kursusarbejde og iværksætteroplevelser for at udøve begreberne social innovation og en to-timers MBA-effektstid på FN's bæredygtige udviklingsmål. Social Innovation Experience kan være et eventyr, godkendt uafhængig undersøgelse eller Babson Board Fellows Program.

Iværksætterånd intensitetsspor (EIT)

En specialiseret to-kursus valgbar serie til studerende, der forfølger et venture, de håber at starte kort efter eksamen. På grund af klassens struktur følger den sin egen ansøgningsproces, og ikke alle studerende er garanteret accept i programmet. Klassen er designet til at give mentorer, ressourcer og lederskab, da eleverne forbereder sig til at starte en virksomhed efter eksamen. Denne klasse er generelt taget i forårssemesteret af den studerendes kandidatår.

Forvaltning af den teknologiintensive virksomhed (MTIE)

Et spor, der omfatter Managing Technological Innovations, Marketing High-Tech Products, og et semestrengs seminar, taget som en kohorte af studerende fra alle fire MBA-programmer. Tilknyttede elektive emner dækker teknologilovgivning, bioteknologi, telekommunikation og prissætning af højteknologiske produkter.

Women Innovating Now (WIN) Lab® Intensity Track

WIN Lab® intensitetssporet giver MBA-studerende mulighed for at få kursusbevis for den intensive kvinders acceleratoroplevelse, der tilbydes af WIN Lab®. Kvindelige iværksættere omdannes til administrerende direktører gennem stringent iværksætterkursus, anvendte erfaringer, mentor- og milepælspræstationer, der er designet til at flytte tidlige ventures fra prototype til succesfuld lancering og vækst. Denne sporoplevelse kombinerer en 8-måneders, 3-kredit lab erfaring med en række iværksætter valgfag og omfatter mindst 9 studiepoints, herunder: den forudsætninger EPS7500, 3-credit WIN Lab, som er en to-semesters erfaring, og 3 studiepoints valgfag. Kandidater fra WIN Lab Intensity Track vil modtage en særlig betegnelse ved påbegyndelse.

Byg din viden

Hvordan skaber du økonomisk og social værdi i en stadigt skiftende global økonomi? Du balancerer kreativitet med analyse. Du har en fleksibilitet, der gør det muligt at pivotere mål. Og du har en uhyggelig evne til at identificere og skabe muligheder.

Hos Babson udvikler og bygger du på disse færdigheder gennem hele MBA-programmet.

Færdigheder du har brug for - og arbejdsgivere vil have

Du udvikler de livslange færdigheder, du har brug for til at lykkes i hele dit professionelle og personlige liv. Det er denne balance af lederskab, ledelse, teambygning og mennesker, der giver dig en karrierefordel i enhver industri eller jobfunktion.

Capstone kursus

Den Babson MBA Capstone kursus er unikt designet til hver af de fire programmer. Kurset giver dig chancen for at anvende alt, hvad du har lært i hele kerneplanen, og forberede dig til at klare dig midt i tvetydighed.

Signature Learning Experience (SLE)

SLEs hos Babson er en-of-a-kind kurser og pædagogiske aktiviteter, der giver dig mulighed for at tage det du lærer i klasseværelset og anvende det på virkelige forretningssituationer.

Blended ind i pensum, giver disse oplevelser dig mulighed for at øve iværksætter beslutningstagning. Managing Talent: Din egen og andre, et sådant kursus, udvikler din evne til at vurdere og vokse dine egne færdigheder, samt identificere og udvikle talent i andre.

Kursus emner

 • regnskab
 • Dataanalyse og modellering
 • iværksætteri
 • økonomi
 • finansiering
 • It og sociale medier
 • lov
 • Forvaltning af organisationer og mennesker
 • markedsføring
 • Strategi
 • Teknologi og drift

MBA Core Curriculum efter Program

Vores fælles kerneuddannelse tilbydes på tværs af alle fire MBA-leveringsmodeller. Lær mere om, hvad kerneplanen ser ud til for hvert program.

Aftenprogram Curriculum

Valgfag

Babson MBA valgfag læseplan giver de studerende mulighed for at bygge videre på den grundlæggende viden, der er lært under den krævede kerneplan, og at tilpasse uddannelsesmålene med efteruddannelsesplaner. De valgfrie kurser giver også en cross-program netværksmulighed, da de tilbydes studerende i fuld tid og deltid MBA programmer.

In-Classroom Valgfag

In-class valgfag tilbydes i følgende discipliner: Regnskab & Ret, Økonomi, Entreprenørskab, Finans, Teknologi, Operations og Information Management, Management og Marketing. For at forbedre planlægningsmulighederne for både deltids- og fuldtidsstuderende tilbydes der intensive valgfag i disse discipliner, så de studerende kan tjene penge i en kondenseret periode.

Udenfor klasseværelset valgfag

Babson MBA studerende har flere kredit-indtjeningsmuligheder, der vil hjælpe med at forbedre deres anvendelse af det, de lærte i klasseværelset. Disse muligheder omfatter valgfag i udlandet, uafhængig forskning og samarbejde med globale og indenlandske organisationer for at hjælpe med at løse deres forretningsudfordringer.

På grund af forskellige tidsplaner for vores forskellige MBA-leveringsmodeller, etårigt, toårigt, aften- og blended learning, vil de valgfrie tilbud variere. For at lære mere om, hvordan et valgfag kan se efter dig gennem en bestemt leveringsmodel, bedes du forbinde med Graduate Admissions.

Hvis en studerende vælger at fokusere deres valgfag i et bestemt område, kan der være mulighed for at erklære en koncentration.

MBA Learning Mål

Studenten lærer mål for Babson MBA-program er i overensstemmelse med kollegiet mission at uddanne iværksættere ledere, der skaber stor økonomisk og social værdi overalt. Babson vurderer jævnligt disse læringsmål som en del af sit engagement i løbende programforbedring.

Babson MBA kandidater er kompetente i følgende:

Iværksættertænkning og handling

Babson MBA kandidater skaber, identificerer, vurderer, formater og handler muligheder i en række sammenhænge og organisationer.

Sociale, miljømæssige og økonomiske ansvar

Babson MBA-kandidater træffer beslutninger baseret på en bevidsthed om relevante interessenter, etiske overvejelser og et forsøg på at skabe og opretholde social, miljømæssig og økonomisk værdi.

Selv- og kontekstuel bevidsthed

Babson MBA kandidater forstår deres følelse af formål, identitet og kontekst, og bruge denne forståelse til at informere deres beslutninger.

Funktionsdybde med integrationsevne

Babson MBA kandidater trækker på dyb funktionelle viden og flere funktionelle kompetencer og perspektiver samtidig til at danne omfattende svar på forretningsmæssige udfordringer og muligheder.

Styring i et globalt miljø

Babson MBA kandidater genkende og evaluere globale muligheder samtidig med at kulturelle kontekst og kompleksiteter er forbundet med at styre i et globalt miljø.

Ledelse og Teamwork

Babson MBA-kandidater udøver passende lederskab, værdsætter forskellige perspektiver og færdigheder, og arbejder sammen for at opnå organisatoriske mål i et skiftende miljø.

Fremme din karriere

Babson-kandidater gør en forskel som iværksætterleder i virksomheder, der spænder fra Fortune 500-virksomheder, herunder Fidelity Investments, Amazon.com, CVS Health, Walmart og Boston Scientific-til en bred vifte af dynamiske startups.

Hver Babson-kandidat hilses velkommen til et pulserende alumni-fællesskab - mere end 40.000 mennesker i mere end 115 lande og alle 50 amerikanske stater - der giver rigelige muligheder for at komme i gang med et professionelt globalt netværk, gøre løbende karriereforbindelser, fremme i din branche, skift til en anden, eller partner på nye forretninger.

Prøveudtagning af klasse af 2016 fuldtids MBA-arbejdsgivere

AMAZON / APPLE / ATHENAHEALTH / BOOZ ALLEN HAMILTON / BRIGHT HORIZONS / CITIGROUP / CVS SUNDHED / UDVIKLING SYNTHES / EF (UDDANNELSE FØRST) / EMD SERONO / EY / FACEBOOK / FIDELITY INVESTMENTS / GE VENTURES / GOOGLE / HASBRO / INSTRUMENTATION LABORATORY / LEANBOX / MERCER CONSULTING / NORTHERN POWER SYSTEMS / OCEAN SPRAY / ORACLE CORPORATION / PA CONSULTING GROUP / PWC / SANTANDER BANK / STAX / UNITEDHEALTH GROUP / VAYNERMEDIA / WALMART MÉXICO Y CENTROAMÉRICA / WORLDBUSINESS CAPITAL

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Jan. 2019
Maj 2019
Duration
Varighed
3 år
Deltid
Price
Pris
1,718 USD
Undervisning pr. Kredit for akademisk år 2017-2018
Information
Deadline
Locations
USA - Wellesley, Massachusetts
Startdato : Jan. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Startdato : Maj 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Jan. 2019
USA - Wellesley, Massachusetts
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Maj 2019
USA - Wellesley, Massachusetts
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Sep. 2019
USA - Wellesley, Massachusetts
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen