Etårige Bæredygtig Entrepreneurship MBA

Er du tilfreds med bare "business as usual", eller er du en person, der er interesseret i erhvervslivet til at ændre verden? University of New Sustainable Entrepreneurship MBA (Semba) program Vermonts forbereder eleverne til at skabe lønsomme og bæredygtige forretningsmuligheder i en verden undergår transformerende forandring. Vi leder efter folk som dig - folk ikke tilfredse med at gøre tingene på den måde, de altid har gjort, de stoffer, innovatorer og visionære iværksættere. Ledere, der tænker anderledes og ved, at der er en bedre måde at gøre forretninger, og der er klar til at gå i gang med en virksomhed uddannelse, der vil forberede dem til at leve anderledes, føre anderledes og profit forskelligt. Vi har kaldt det for bæredygtig Entreprenørskab MBA og, ja, det er anderledes - ikke en MBA-as-usual.

  • Det er Accelerated: En etårig program designet til at få dig tilbage derude, opfinde eller genopfinde din virksomhed så hurtigt som muligt.
  • Det er Vermont DNA: Lær af, og udvikle relationer med ledere fra en master class af bæredygtige virksomheder, herunder Ben & Jerrys til Burton Snowboards, Cabot, Green Mountain Coffee Roasters og Syvende generation.
  • Det er global adgang: Studerende vil have adgang til erhvervslivet og iværksættere i hele verden gennem vores forbindelse til BoP Global Network.
  • Det er Real: Gør meningsfuldt, arbejde af høj-effekt med de internationale partnere, der har on-the-ground adgang i emerging markets og udviklingslandene. For eksempel kan du bruge din practicum oplevelse i Indien arbejder med vores partner The Emergent Institute i Bangalore, Indien. Du vil også komme til at arbejde med Office of Technology kommercialisering til at bringe de nyeste rene teknologier til markedet.
  • Det banebrydende tænkning og praksis: Du vil blive interagere med nogle af de førende tænkere og magtsyge inden for bæredygtig virksomhed, herunder professor Stuart Hart, Gustave Speth, og dekanen på skolen Sanjay Sharma blandt andre.
  • Det er multi-disciplinære: Vi har designet et unikt pensum leveret af lidenskabelig fakultet fra vores School of Business, Institut for Community Development og Applied Economics, og nationalt rangeret Rubenstein School of Natural Resources samt Gund Institute og Vermont Law School
  • Det er en overkommelig, høj værdi Investering: Vi tilbyder betydelige stipendier for at øge tilgængeligheden og muligheder ved UVM, en skole Bloomberg BusinessWeek kalder "en top skole for høj løn gradienter."

Dette er ikke business as usual. Det er en målrettet indsats for at udvikle den næste generation af ledere, der vil bygge, forstyrre, innovere og genopfinde bæredygtige virksomheder og virksomheder i en verden, der kræver det. Giv os et år. Sammen vil vi genopfinde den måde, vi driver forretning på.

Program undervist i:
  • Engelsk
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
1 år
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date