Etårigt mba

Generelt

Program beskrivelse

etårig mba

Rangeret blandt de bedste MBA i nationen og verden af ​​respekterede publikationer som Bloomberg BusinessWeek og US News & World Report, Notre Dame et-årige MBA giver en stærk strategisk business uddannelse og gør du en del af en af ​​verdens mest loyale og aktive alumner netværk.

Den etårige MBA begynder i maj med en intensiv 10-ugers sommer session, der giver dig en grundig grundstødning i fundamentale forretningsmæssige discipliner for regnskab, økonomi, finansiering, ledelse og organisatorisk adfærd, marketing, statistik og strategi. I efteråret, vil du deltage i den anden-årgangen af ​​den toårige MBA-program-en stor mulighed for at udvide dit netværk endnu mere - og begynde at specialisere din uddannelse ved at vælge en fusion spor. Koncentrationer omfatter: Business Analytics,
Virksomhedsledelse,
Consulting,
Selskabsfinansiering,
Entrepreneurship,
Investeringer eller
markedsføring.

Med Etårige MBA fra Notre Dame, vil du blive anerkendt som en særdeles kompetent virksomhed strateg, der kan stige til udfordringerne i en konkurrencepræget, konstant skiftende erhvervsmiljø. Lige så vigtig som den dygtighed og viden, du vil købe, vil du have Notre Dame verdensomspændende netværk og globalt respekteret brand til at åbne døre.

Hvem er det til?

Forudsætninger for Notre Dame etårige program

Hvis du vil anvende, skal potentielle studerende har:

  • En bachelor-grad i erhvervslivet fra et godkendt universitet, hvor engelsk er det primære sprog
  • Eller en demonstreret færdighed i grundlæggende forretning viden og færdigheder (som regel opnået gennem betydelig erhvervserfaring)
  • Tre kredit timers Financial Accounting
  • Tre kredit timers Statistik

Bemærk: Tilmelding er ikke fremmes for dem, der søger en drastisk eller betydelig karriere forandring. Notre Dame MBA etårige program følger en maj-til-maj tidsplan og tilbyder en læseplan, der giver en afbalanceret beherskelse af alle funktionelle områder af erhvervslivet. I løbet af 10-ugers sommer semester studerende deltage i intensive sessioner i de centrale discipliner, så slut dig til andet år af to-årigt program i efterårssemestret. Overalt i programmet, er studerende udsat for kompleksiteten i global forretning gennem en række træfninger med erhvervsledere verden over.

Etårige pensum oversigt

Begyndende med en intens, forkortet sommer semester studerende deltage i møder i de centrale discipliner, der normalt udforskes i løbet af det første år af den toårige program. Efter sommeren semester studerende gå direkte ind i det andet år af den toårige program, der forbinder dem, der er tilbage for endnu et år.

I slutningen af ​​sommeren session, hver etårige MBA-studerende vælger en koncentration spor og kurser for det spor. I løbet af efteråret og foråret semestre af det andet år, etårige MBA-studerende har mulighed for at deltage i MBA International neddypninger eller i Live Sager med Fortune 500 organisationer.

Studerende er forpligtet til at udfylde 46 kredit timer.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Discover the Legendary Advantage™ of Notre Dame Business. We challenge you to Ask More of Business™ as you develop your talents and prepare to make a difference.

Discover the Legendary Advantage™ of Notre Dame Business. We challenge you to Ask More of Business™ as you develop your talents and prepare to make a difference. Minimer
Notre Dame , Chicago + 1 Mere Mindre