ESMT-DI EMBA / EMPA Dual Degree Program

Generelt

Program beskrivelse

EMBA-EMPA Dual Degree Program forbereder erfarne ledere til ledende roller i både den private og den offentlige sektor ved at kombinere bedste forretningsledelsespraksis med ekspertindsigt i styring og politikanalyse.

EMBA programmet på European School of Management og Teknologi, Berlin (ESMT) er et stramt general management program, der styrer din overgang fra ledelse til senior ledelse og iværksætter roller. Programmet er designet til at levere de erfaringer og færdigheder, der er nødvendige for at omdanne dig til en effektiv, integrativ leder, der er i stand til at gennemføre forandring og innovation i komplekse internationale forretningsmiljøer.

EMPA-programmet på School of Public Administration and Development Economics (SPADE) forbereder nuværende og fremtidige public service-fagfolk til at lede organisationer ved at erhverve de færdigheder, der er nødvendige for at styre, styre og træffe politiske og administrative beslutninger, samtidig med at værdierne for offentlig service opretholdes.

Skolerne

Den europæiske skole for ledelse og teknologi (ESMT)

ESMT, i Berlin, Tyskland, blev grundlagt af 25 førende globale virksomheder og institutioner. Den internationale business school tilbyder en fuldtids MBA, en Executive MBA, en Master i Management samt åbne tilmelding og tilpassede Executive Education programmer. ESMT fokuserer på tre hovedemner: lederskab og social ansvarlighed, europæisk konkurrenceevne og teknologihåndtering. Derudover giver erhvervsskolen en tværfaglig platform for diskurs mellem politik, erhvervsliv og akademi. ESMT er en privat handelsskole med ret til at tildele ph.d.'er, akkrediteret af den tyske stat, AACSB, AMBA, EQUIS og FIBAA. Financial Times rangerede ESMT på nummer 17 blandt europæiske handelsskoler i 2017.

Doha Institute for Graduate Studies (DI) - School of Public Administration og Udvikling Økonomi (SPADE)

SPADE er en del af Doha Institute for Graduate Studies , der blev grundlagt i 2015 med en læseplan designet til at forbedre den sociale værdi af stipendium og dens potentielle indvirkning for det bredere samfund. SPADE tilbyder i øjeblikket en Master of Public Administration (MPA), en Executive Master of Public Administration (EMPA), en Master of Public Policy (MPP) og en Master of Development Economics (MDE). Det huser også Executive Education Excellence Center, som giver ledende uddannelsesprogrammer for embedsmænd i Qatar-offentlig sektor. Programmerne på SPADE udstyre eleverne med færdigheder, viden og analytiske værktøjer i offentlig forvaltning, herunder politisk beslutningstagning og analyse. Med sine programmer godkendt af ministeriet for uddannelse og videregående uddannelse i Qatar, er SPADE også medlem af Netværket af Skoler for Offentlig Politik Anliggender og Administration (NASPAA), en international sammenslutning af kandidatuddannelser i Public Policy, Public Affairs, Public Administration og Nonprofit Management.

Et unikt program

Dual Curriculum - To Grader

Tjen to Executive Master's degrees: En Executive Master i Business Administration og en Executive Master i offentlig forvaltning.

Distinguished International Fakultet og Industri Specialister

Interagere med og lære af internationalt anerkendte lærde, ledende embedsmænd og berømte globale eksperter.

Lederskabsfokus

Skær din ledelse og ledelsesevne og nyd dit drivkraft for innovation og en fornuftig ændring.

International eksponering

Forbedre din evne til at navigere i en globaliseret verden gennem et uges langt studiebesøg på ESMT campus i Berlin.

Erfaringslæring

Oplev de virkelige virkninger af den viden, der er erhvervet fra programmet gennem et capstone-projekt udført med en teltpartner i Qatar.

Tilpasning til Qatar Vision 2030

Vær en del af det! Programmet er tilpasset Qatar National Vision 2030. Vi forventer, at vores kandidater er i høj efterspørgsel takket være deres iværksættermæssige og overlegne ledelsesmæssige færdigheder.

Karrieremuligheder

Øget beskæftigelsespotentiale

Engagere i tilpassede arrangementer og aktiviteter, der er designet til at forbedre dit beskæftigelsespotentiale, herunder en højttalsserie med indflydelsesrige ledere, samt akademiske og karriereydelser og sociale arrangementer.

Øget indtjeningspotentiale

Lås op for øgede lønmuligheder med den uvurderlige erfaring og specialisering, som den dobbelte grad har at tilbyde.

Core Management Færdigheder

Du vil lære de nødvendige værktøjer til at drive en vellykket forretnings- eller forretningsenhed.

Karriere Fleksibilitet

Excel i offentligheden, nonprofit og / eller privat sektor beskæftigelse! Den dobbelte grad vil styrke din succes, hvor end din lederskabskarriere tager dig.

Intersektoralt og internationalt netværk

Få adgang til et internationalt netværk på tværs af offentligheden og de private områder og tilhører alumni-fællesskaberne i både ESMT og DI.

Øget indflydelse

Få to komplementære færdigheder, der gør det muligt for dig at besætte indflydelsesrige strategiske positioner ved at give en bro over sektorer.

Omgående læringsapplikationer

Ansøg om at lære straks! Programmet er designet modulært, så du kan begynde at omdanne din institution med det samme.

Ideelt egnet til

 • Ledere i erhvervslivet arbejder i regeringsrelationer, strategi og reguleringssager.
 • Ledere i offentlige virksomheder.
 • Ledere og eksperter i den offentlige administration roller.
 • Ledere i ikke-statslige organisationer (ngo'er) og non-profit organisationer.
 • Virksomhedsejere.
 • Konsulenter i den private og offentlige sektor.
 • Ledere søger at fremme deres karriere i den offentlige og private sektor.

Krav til støtteberettigelse

 • Mindst fem 5 års ledelseserfaring.
 • En bachelorgrad eller tilsvarende.
 • Professional Fluency på engelsk

Adgangskrav

 • Online ansøgning
 • Undergraduate Academic Transcripts.
 • Graduate Academic Transcripts (hvis relevant).
 • Personlig erklæring.
 • Ikke-indsigelsesbrev fra ansøgerens arbejdsgiver.
 • Engelsksprogskrav:
  • En minimumscore på 90 i IBT TOEFL testen, eller;
  • En minimumscore på 6,5 i IELTS Academic test, eller;
  • Bevis for at have afsluttet en bachelorgrad, hvor undervisningssproget var helt på engelsk.
 • Test Scores af enten:
 • Business Admissions Test (administreret af DI), eller;
 • Graduate Record Examination (GRE), eller;
 • Graduate Management Admissions Test (GMAT).
Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

The Doha Institute for Graduate Studies (DI) is an independent institute for learning and research, based in Doha, in the fields of social sciences, humanities, public administration and development e ... Læs mere

The Doha Institute for Graduate Studies (DI) is an independent institute for learning and research, based in Doha, in the fields of social sciences, humanities, public administration and development economics. Programs of study are offered at the master’s degree level in its three schools: the School of Social Sciences and Humanities and the School of Public Administration and Development Economics and the School of Psychology and Social Work. The DI is also home to the Center for Conflict and Humanitarian Studies. Minimer