MBASTUDIES

Fjernundervisning Virksomhedsadministration Mellemamerika og Caribien - Virksomhedsadministration -programmer Virksomhedsadministration Mellemamerika og Caribien

En EMBA eller Executive MBA er en kandidat-niveau business grad for fagfolk og udøvende. Det giver dem mulighed for at studere business executive uddannelse og arbejde på samme tid.

Fjernundervisning eller fjernundervisning er en måde at levere uddannelse og instruktion, ofte på et individuelt grundlag, til studerende, der ikke er fysisk til stede på campus.

Mellemamerika er den region i Nordamerika beliggende mellem den sydlige grænse i Mexico og den nordvestlige grænse Colombia i Sydamerika. Den består af Belize, Guatemala, Honduras, El Salvador, Nicaragua, Costa Rica og Panama.

Fjernundervisning Virksomhedsadministration Mellemamerika og Caribien - Tag din Virksomhedsadministration Mellemamerika og Caribien. Få alle Fjernundervisning Virksomhedsadministration program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Virksomhedsadministration, Mellemamerika og Caribien, Fjernundervisning Filter

Commonwealth Executive Master of business administration

University College Of The Caribbean
EMBA
<
Deltid
<
20&nbsp;-&nbsp;24 måneder
Engelsk
på universitet
Online

Programmet fokuserer på emner inden for moderne globale miljø, og dirigerer deltagerne til at fokusere på aktuelle forretningsmæssige behov samt give dem et teoretisk grundlag ...

Læs mere